Klopp je napisao/la:Nama upravo treba ovakav napadac tipa Lewandowski. Mozda si ti veci strucnjak od Kloppa pa vidis drugacije. Reci za Lewandowskog da nema igru ledjima moze reci samo laik. Pa tu je jedan od najjacih u ligi, slobodno cu reci rame uz rame s Dzekom. Pa covjek ustopa loptu s trojicom na ledjima i sve ih otrese. Bas si svaku tezu profulio. Isto tako on je jedini u ekipi koji zna opucati s distance i ne treba mu kako kazes 20 metara. I najmanji prostor ako mu se ukaze on ce opucati izvan 16. S distance mislim da ima najbolji sut u ekipi. Svi tvoji argumenti su tipa nama treba neko ko ce trpati. Trpanje uveliko zavisi od forme. Sta kad prestane trpanje? Gomeza kad stane on je potpuno beskoristan, dok Lewandowski i kad ne zabija bude jedan od boljih u ekipi. Upravo zbog tih karakteristika koje ga krase i koje mu niko ne moze oduzeti.
Jos jednom ti kazem nemoj gledati samo brojke. Da si pratio igru znao bi da je nas najkorisniji igrac u ovoj polusezoni bio Lewandowski i bez njeg bi to puno losije izgledalo.
I nemoj mi sad tih djecih primjera tipa dao go s linije. Ne kontam ove primjedbe za golove glavom? Pa to mu moze biti samo plus sto je svestran, jos jedan segment u kojem je ispred Gomeza.
Nemoj da gledas kroz prizmu dvije utkamice cijelu polusezonu....Ja mislim da si ti jedini covjek koji tvrdi da je Lewandowski bolji od Gomeza....to dovoljno govori o tebi !
Naznacio sam golove glavom zato sto hocu da ti kazem da je frajer ima katastrofa zavrsnicu ( sad ces mi se ti javit reci nije to neki argument

)
Nama upravo treba ovakav napadac tipa Lewandowski. Mozda si ti veci strucnjak od Kloppa pa vidis drugacije
Haha ti si ovdje trebao ispast pameta ? Zasto onda nije mogao da prismrdi prvoj postavi prosle godine ? Tad je Klopp bio flop pa mu igrao Barrios ...Druze da nije bilo povrede nikad nebi dosao do prvih 11 !
Pa tu je jedan od najjacih u ligi, slobodno cu reci rame uz rame s Dzekom
Poredit Lewata sa Dzeko i njihovu igru ledjima....

Treba bit lood !
Svojevremeno najbolji igrac ledjima ka golu su bili Rud i Raul....pa ti pogledaj koje dodirne tacke s njima ima Lewat !
Isto tako on je jedini u ekipi koji zna opucati s distance i ne treba mu kako kazes 20 metara. I najmanji prostor ako mu se ukaze on ce opucati izvan 16.
Perisic ima bolji sut !
Ja stvarno ne znam kako da ti objasnim ....njegova priprema za sut je duga ...nema on taj brzi sut iz koljena ,to je skroz predvidivo...ne znam nemam inspiraciju da ti to docaram ovako preko tipkovnice ! zao mi je !
Sto se tice trpanja : Lewata je krenulo (recimo da je u formi ) pa je masio 10 100% prilika ove sezone ! Sta ce bit kad on ne bude u formi ?
Da ne pratim statistiku ? Zasto ? Mozda zato sto nije u tvoju korist !
Ja sam tebi fino rekao jos u proslom postu Lewandowski je bolji od Gomeza na poziciji LB CD SW ANC RB DM CM AM RM LM ali nije na CF ili ST ----Na kojoj gle cuda i IGRA !
Cijena Lewandowskog na transfermarkt : 8 mil
Cijena Gomeza : 35 mil Jel moguce da si ti pametan a da su ostali gluplji ovoliko drasticno ? Stani ispred ogledala i osamari se !
Ma daj molim te , reci mi dobar razlog zasto ti ja vodimo ovu raspravu ... ????
Covjece apsurdo je pricat o kvaliteti ova dva napadaca...