AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2012, 18:21

Večeras očekujem pobjedu Milana sve drugo bi smatrao iznenađenjem jer Inter mi ne djeluje na ozbiljnu ekipu.Dodatni motiv Rossonerima je današnji kiks Juventusa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jan 2012, 19:19

Treba iskoristit ovaj kiks Jubentusa, uzet 3 boda i konačno se ustalit na prvoj poziciji ... Dokazat ponovo ko su gazde u gradu ... Ibra mi se čini motivisan, gledao sam video s treninga jutrošnjeg i smijao se s Allegrijem nešto crkavali od smijeha, Pato takođe dobro raspoložen ne skida osmijeh s lica ... Sviđa mi se izjava Ibre : " Tonight we will show who is the boss in city " 8-) ... Ipak izgleda Boateng-Bommel-Nocerino na sredini a Emanuelson u Polušpica, volio bih više da igra Il Professore ali izgleda eto nije 100% spreman ... Biće tvrda utakmica, očekujem pobjedu i možda penal jedan, šta ćeš kad nas ne mogu drugačije zaustavit :mrgreen: 8-)

VINCI PER NOI ! FORZA MILAN !

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jan 2012, 19:35

Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Boateng, van Bommel, Nocerino; Emanuelson; Ibrahimovic, Pato
izgleda ovaj sastav počin je derbi, jedino mi emanuelson na polušpicu nije baš po volji, al jbg nema ko.
pato od početka, njega obično ide protiv intera.
očekujem i nadam se pobjedi, remi nije katastrofa naravno, ali o porazu se ne smije ni razmišljati, hajmo ibra riješi to.
inače zadnja tri derbija milan pobješivao, nema razloga da ne nastave tako :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jan 2012, 20:34

forza milan vinci per noi!!! 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 jan 2012, 20:42

mozel neko postavit dobar link.. hitno jeee... :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jan 2012, 20:45

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... o-all.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Snađi se! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 jan 2012, 21:38

Bolji smo, uvijek igramo bolje u drugom poluvremenu ... Mislim da ćemo ih dobit ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jan 2012, 21:39

Ma bolji smo. Imamo posjed, igramo valjda ce uci. Imali su sansu preko Alvareza, a i mi sad preko Bommela pred kraj. Glupo smo ispali kod one sanse. Nervira me Boateng carini loptu. Glumi majstora. Ibrahimovic sam na povratnoj, dok je preskoci jednom Boateng vratise se 3 njihova i nista naravno. Emanuelson samo za centarsuteva igra cini mi se. Slab je. Mozda probati Robinha umjesto njega, pa malo ofanzivnije krenuti. Sad ocekivat kod njih brzo Sneijdera i mozda Forlana.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jan 2012, 22:04

Hajde ubacuj sada Seddorfa Allegi umjesto emanuelsona a neka Boateng ide na poluspica i neka Robinho udje umjesto Pata
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 15 jan 2012, 22:09

meho-medo je napisao/la:Hajde ubacuj sada Seddorfa Allegi umjesto emanuelsona a neka Boateng ide na poluspica i neka Robinho udje umjesto Pata
Nista, najbolje da ti njemu posaljes poruku.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jan 2012, 22:17

Oho evo Robinha umjesto Zambrote,sada emanuelson ide na LB a Robinho na poluspica
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 15 jan 2012, 22:21

meho-medo je napisao/la:Oho evo Robinha umjesto Zambrote,sada emanuelson ide na LB a Robinho na poluspica
Dobro nije te u suštini poslušao, ali shvatio je poentu pisanja.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 15 jan 2012, 22:33

hahahah joj ovog robinha, bolje da ga nije ubacivao
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 jan 2012, 22:43

0 penala = 0 bodova :!:

Kome vi gola ne možete da date!? Cccc...

Kažem ja, bez Ibrahimovića Milan je sasvim prosječan tim. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jan 2012, 22:47

jesam izneviran ove sezone skroz smo slabi u derbijima i kada mi neko kaze titula se osvaja na malim utakmicama to mozda stoji ali u derbijim se pokazuje snaga ,pa od svih derbija koje smo ove sezone igrali jedino smo Romu pobijedili od Napolia popusili ,sa udinesem remi,od juventusa izgubili ,romu pobijedili i evo sada od intera izgubili .....
Znaci umjesto da sada pobijedimo Inter i izbacimo ih iz utrke za titulu mi radimo obrnuto gubimo i sada se Inter komotno vraca u borbu za titulu
(İbn Qajjim)

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 15 jan 2012, 22:48

Ma zasluzen poraz, nema sta, grozna igra Milana, iako je Milan kvalitetniji inter takticki jako dobro odigrao, jbg, moralo se ovo uzet
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jan 2012, 22:48

Veoma loše izdanje Milana , ogroman broj grešaka u pasovima a taj Abate :mrgreen:

Ibrahimović se samo šetka ništa konkretno nije uradio kao i Pato a Robinho :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jan 2012, 22:48

šta reći pametno poslije ovakve utakmice? inter potpuno nezasluženo nosi 3 boda. milan je bio bolji veći dio igre ali realizacija je zakazala. ibra se izgubio u 2. pol a onaj gol presjekao je milan a inter se tada razigrao ali nakon toga milan preuzima inicijativu ali jalovu bez golova. katastrofalna greška abatea, šteta momak dobro igra ali šta sad a milito ne griješi iz onakvih situacija. falio je aquilani sve je to bilo dosta nepovezano na momente, individualno su nešto pokušavali, emanuelsson sve i jednu loptu izgubio, pređe 1-2 igrača ide na 3. umjesto da doda... nije igra bila loša ali eto dobru taktiu je postavio ranieri i iz kontre dao gol. inače inter ništa nije odigrao posebno izuzev one šanse alvareza na centaršut večeras vrlo dobrog nagatoma. inter je odigrao timski dok se u milanu sve nešto soliralo :roll:
zanettija bih izvdojio od interovih igrača odigrao je strašan meč spreman je vidi se bez obzira na godine i ovaj militov gol je 60% i zanettijev. čestitke simpatizerima intera.

fali taj vezni valjda će šta skontati jer ne može se osloniti na staklenog aquilanija i ostarjelog seedorfa. je li riješenje montolivo ili ganso ili neko 3. vidjet ćemo ali taj playmaker je prioritet a ne tevez.
naredne 3 utakmice relativno lagane i trebaju se pobijediti jer onda ide lazio u gostima i napoli kući a dotada bi se trebao vratiti aquilani. a tadadolazi i arsenal :cry:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jan 2012, 22:53

baresi#6 je napisao/la:šta reći pametno poslije ovakve utakmice? inter potpuno nezasluženo nosi 3 boda. milan je bio bolji veći dio igre ali realizacija je zakazala. ibra se izgubio u 2. pol a onaj gol presjekao je milan a inter se tada razigrao ali nakon toga milan preuzima inicijativu ali jalovu bez golova. katastrofalna greška abatea, šteta momak dobro igra ali šta sad a milito ne griješi iz onakvih situacija. falio je aquilani sve je to bilo dosta nepovezano na momente, individualno su nešto pokušavali, emanuelsson sve i jednu loptu izgubio, pređe 1-2 igrača ide na 3. umjesto da doda... nije igra bila loša ali eto dobru taktiu je postavio ranieri i iz kontre dao gol. inače inter ništa nije odigrao posebno izuzev one šanse alvareza na centaršut večeras vrlo dobrog nagatoma. inter je odigrao timski dok se u milanu sve nešto soliralo :roll:
zanettija bih izvdojio od interovih igrača odigrao je strašan meč spreman je vidi se bez obzira na godine i ovaj militov gol je 60% i zanettijev. čestitke simpatizerima intera.

fali taj vezni valjda će šta skontati jer ne može se osloniti na staklenog aquilanija i ostarjelog seedorfa. je li riješenje montolivo ili ganso ili neko 3. vidjet ćemo ali taj playmaker je prioritet a ne tevez.
naredne 3 utakmice relativno lagane i trebaju se pobijediti jer onda ide lazio u gostima i napoli kući a dotada bi se trebao vratiti aquilani. a tadadolazi i arsenal :cry:
jao brate napoli lazio arsenal tu ce sigurno biti povreda igraci ce se trositi,a cito sam nesto mozda kupe sada Montoliva ,ako nemoze on onda da vrate Merkela ,a ako nemoze ni Merkel da sada kupe Muntaria,mada bi ja najvise volio da dovedu Eriksena iz Ajaxa
(İbn Qajjim)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jan 2012, 22:58

Ma bjezi. Drzimo loptu i sve al zadnjeg pasa nema. Ibru nam odsjeku, mi karine. Smijesno. Emanuelson glavni igrac veze. FUUUUUJ!!! A sad specijalni trojac : Robinho,Boateng i Seedorf. ROBINHO sjetim ti se uze familije. Kretencino glupa brazilska. Mars na plazu pa lagano preskaci loptu konjino. SEEDORF postujem te al se oprosti Allaha ti. Muka mi je od tvog preseravanja. Pepas loptu ko da si je ti kupio. BOATENG me citavu utakmicu nervira. Glumi nekog freestaylera nesto on pete preskace, frajer rodjen samo da trci al hoce da pametuje. Odbio bih mu pola godisnje plate da sam Berlusconi. Bukvalno ako nam neko Ibru zaustavi mi nemamo opcija. Abate iako je kiksao, sasvim solidan. Silva doktor. Pato na salijevanje strave. Jadnik primi loptu ona mu se kosa nadigne od straha. Koliko sam popizdio to je cudo.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.