http://www.balkansport.info/channel-8/1 ... t-8-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
user: amal
pass: a123456
slika ko mlijeko

Nije moj link, pođonjeno sa drugog foruma. Javno je objavio više puta, pa eto, džaba je inače. Hvala mu.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
ma nije objektivno bilo ni kad smo mi nakon 18-0 sezone izgubili u SBSaltCityAttack je napisao/la:nije ovo realno objektivno receno, ali to je NFL sve je moguce...ebiga sad da se ponovi ova tekma ja sam uvjeren da bi bilo drugacije.. ebiga jednostavno nisma navikao na ovakvu prestavu Packersa...da se razumijemo ja sam jedan od onih koji ih ne voli, jer su nasi rivali, ali objektivno gledjauci ljudi su najaci...ovo je veliko iznenadjenje mogu samo to reci i volio sam da gledam finale recimo Baltimore - Packers ili Patriots-Packers jer to bi bile lude utkamice majkemi
uticala je dosta i ova tragedija sa sinom od philburna njihovog of.cord., kao da to nisu oni packersi iz reg sezone..Giallorossi je napisao/la:Mislim,da je na njih dosta utjecala ova 3-sedmicna pauza....Al`sve u svemu veoma bizarna utakmica,toliko fumblova,INT cak i inside kick ...Potpuno zasluzena pobjeda Giantsa..
Nisu jedini. Prosle godine su uzeli Packersi sa Wild Cardom, zatim Steelersi dva puta, zatim Coltsi, Ravensi itd itd. Od 2000.godine jedino su Patriotsi i Saintsi uzeli SB bez Wild Carda.Inkognito je napisao/la:Čini se da NYG imaju neku magiju. Čini mi se da su jedina ekipa koja je uzela SB sa wild cardom. Sada imaju priliku da ponove "nešto slično". Jesu uzeli diviziju ali će sve utakmica igrati on the road što je poprilično zajebaTo. Oni to ne jebu 1%
Naravno i torio_Ferdy88 je napisao/la:uticala je dosta i ova tragedija sa sinom od philburna njihovog of.cord., kao da to nisu oni packersi iz reg sezone..Giallorossi je napisao/la:Mislim,da je na njih dosta utjecala ova 3-sedmicna pauza....Al`sve u svemu veoma bizarna utakmica,toliko fumblova,INT cak i inside kick ...Potpuno zasluzena pobjeda Giantsa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.