NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Inkognito
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 00:29

Već sam pisao, dok Manning ima puno vremena da pogleda oko sebe, nađe metu, odluči šta će igrati NYG su u igri. Faktički cijelo poluvrijeme odbrana GB nije uspjela da napravi pritisak. Ako to ne poprave i ako NYG ne budu imali nekih kretenskih grešaka ovo ode u jednom smijeru. Ovo je primjer iz udžbenika kako igrati protiv kvalitetnog QB ala A. Rogers. Ostaviš na side-lineu da čeka :mrgreen: I čeka, i čeka. Tako ga izbaciš iz ritma i to je to. Jedina i najbolja odbrana. Ako mogu da zadrže ovaj nivo NYG bi mogli da se nadaju da mogu ponotivi uspjeh kada su uzimali SB-sve utakmice su gostovali i na kraju bili pobjednici što je žešće zajebano uraditi a kamoli ponoviti :mrgreen:

http://www.balkansport.info/channel-8/1 ... t-8-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;

user: amal
pass: a123456

slika ko mlijeko :mrgreen:

Nije moj link, pođonjeno sa drugog foruma. Javno je objavio više puta, pa eto, džaba je inače. Hvala mu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2012, 00:35

Ponovo izgubljena lopta Green Baya i ukoliko Giansti dodju do novog TD-a bit ce veoma blizu pobjede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2012, 00:53

dajte ba link koji vam je klinac..nemam vremena se na ovja sad registrovati ebiga...dajte link da gledam tekmu st ame ebete ja evo me u limuzini sjedim radim moram da gledam tekmu ebovas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 00:55

Dobio si link, dobio si user i pass. Šta još hoćeš, tufahiju :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2012, 00:59

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 01:00

:roll: Drugi ili treći put u nizu three-and-out‎, odnosno daju mogućnost A. Rogersu da vrati GB u igru. Da se kladim, kao što se ne kladim više :mrgreen: stavio bih pare na GB

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2012, 01:08

sta je sa ovim Packersima u ovoj utkamici?...stvanro nisam ih gore gledao nikad...jedino sa Bearsima ovoliko znaju grijesiti, ali opet i pobjediti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 01:12

Ovo je bio "big play", NYG zaustavili GB u 4 pokušaju za 5 yardi na NYG 45 yardi. Sada trebaju da zadrže loptu. Idemo NYG :mrgreen: Uspjeli su :mrgreen: Peglajte malo **** mu miša. Hoću utakmicu SF - NYG 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2012, 01:20

Sada slijedi odlucujuci play Packersa, jer ukoliko ne postignu TD pobjednik ce biti poznat.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2012, 01:24

Fumble Packersa, cestitike Giantsima. Sada su samo nekoliko yardi od End Zone. Hebote osvojio prostor i izgubio loptu.

PS: TD Giantsi. Vince Lombardy Trophy ove godine ide u neki drugi grad.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jan 2012, 01:26

gotovo..cestitke giants fanovi, pogodio sto sam prognozirao da ce giantsi ovo uzet.. :D giantsima bi mogla teza tekma bit sa 49nersima nego sa packersima kako izgleda :o a i 49nersi su ih vec jednom uzeli ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 16 jan 2012, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2012, 01:27

nije ovo realno objektivno receno, ali to je NFL sve je moguce...ebiga sad da se ponovi ova tekma ja sam uvjeren da bi bilo drugacije.. ebiga jednostavno nisma navikao na ovakvu prestavu Packersa...da se razumijemo ja sam jedan od onih koji ih ne voli, jer su nasi rivali, ali objektivno gledjauci ljudi su najaci...ovo je veliko iznenadjenje mogu samo to reci i volio sam da gledam finale recimo Baltimore - Packers ili Patriots-Packers jer to bi bile lude utkamice majkemi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 01:29

Čini se da NYG imaju neku magiju. Čini mi se da su jedina ekipa koja je uzela SB sa wild cardom. Sada imaju priliku da ponove "nešto slično". Jesu uzeli diviziju ali će sve utakmica igrati on the road što je poprilično zajebaTo. Oni to ne jebu 1% :mrgreen:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 16 jan 2012, 01:30

Mislim,da je na njih dosta utjecala ova 3-sedmicna pauza.. ;) ..Al`sve u svemu veoma bizarna utakmica,toliko fumblova,INT cak i inside kick ...Potpuno zasluzena pobjeda Giantsa..

Playoff je potpuno druga stvar od regular season,valjda je to svima sad jasno ;).
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 16 jan 2012, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jan 2012, 01:30

SaltCityAttack je napisao/la:nije ovo realno objektivno receno, ali to je NFL sve je moguce...ebiga sad da se ponovi ova tekma ja sam uvjeren da bi bilo drugacije.. ebiga jednostavno nisma navikao na ovakvu prestavu Packersa...da se razumijemo ja sam jedan od onih koji ih ne voli, jer su nasi rivali, ali objektivno gledjauci ljudi su najaci...ovo je veliko iznenadjenje mogu samo to reci i volio sam da gledam finale recimo Baltimore - Packers ili Patriots-Packers jer to bi bile lude utkamice majkemi
ma nije objektivno bilo ni kad smo mi nakon 18-0 sezone izgubili u SB :cry: ali to je nfl i playoff.. ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 01:33

Sudije opet šilje za GB i sude faul, udaranje QB u glavu :lol: umjesto 4rd & 10 al eto, neka im :mrgreen: Komentatori su se opet čudili al tja, mislim da nemaju vremena, 3 posjeda su razlike.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 jan 2012, 01:33

Giallorossi je napisao/la:Mislim,da je na njih dosta utjecala ova 3-sedmicna pauza.. ;) ..Al`sve u svemu veoma bizarna utakmica,toliko fumblova,INT cak i inside kick ...Potpuno zasluzena pobjeda Giantsa..
uticala je dosta i ova tragedija sa sinom od philburna njihovog of.cord., kao da to nisu oni packersi iz reg sezone.. :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jan 2012, 01:34

Inkognito je napisao/la:Čini se da NYG imaju neku magiju. Čini mi se da su jedina ekipa koja je uzela SB sa wild cardom. Sada imaju priliku da ponove "nešto slično". Jesu uzeli diviziju ali će sve utakmica igrati on the road što je poprilično zajebaTo. Oni to ne jebu 1% :mrgreen:
Nisu jedini. Prosle godine su uzeli Packersi sa Wild Cardom, zatim Steelersi dva puta, zatim Coltsi, Ravensi itd itd. Od 2000.godine jedino su Patriotsi i Saintsi uzeli SB bez Wild Carda.

@ rio

koga si to ono u SB prognozirao. :D :D

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 jan 2012, 01:38

Nešto sam pobrkao sada znam i šta. Samo četiri ekipe, NE, Pitt, NYG i GB su uzeli SB sa wild cardom igrajući sve utakmice "on the road".

TD GB nakon onog faula :lol: Oba TD su im bila blago rečeno sumnjiva.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 16 jan 2012, 01:43

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Mislim,da je na njih dosta utjecala ova 3-sedmicna pauza.. ;) ..Al`sve u svemu veoma bizarna utakmica,toliko fumblova,INT cak i inside kick ...Potpuno zasluzena pobjeda Giantsa..
uticala je dosta i ova tragedija sa sinom od philburna njihovog of.cord., kao da to nisu oni packersi iz reg sezone.. :roll:
Naravno i to :|

Bice zanimljiva tekma sljedeci vikend izmedju 49ersa i Giantsa... 8-)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.