Hvala Edinu, hvala nasim rukometasima na ovim lijepim trenucima.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije bjelosvetska nego "belosvetska" nesto kao Belodedic -firaun.

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
hahah cujj svako bi tako zabio. Tako zabiti s glavom samo poneki mogu.
Edin so zadnje tekme bori kao lav !!
Al izgleda da i njegovi zivci popustaju (vise nego opravdano) poceo je mahati rukama i govoriti gdje ce ko da se postavi. Sledeca faza je j.e.bavanje blize porodice. Al kada skontam to im i fali. Nemau pravog kapitena i vodje u ekipi !
Al izgleda da i njegovi zivci popustaju (vise nego opravdano) poceo je mahati rukama i govoriti gdje ce ko da se postavi. Sledeca faza je j.e.bavanje blize porodice. Al kada skontam to im i fali. Nemau pravog kapitena i vodje u ekipi !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo je napisao/la:Edin so zadnje tekme bori kao lav !!
sreća mu je pa ne igra sa Zidanom
FORZA MARŠAL !!!
Otkud ja znam da je lik ironican. Nije mi poznat (kao tebi recimo) iz razloga sto visi na chatu i ne znam kako (sportski) razmislja.Dylan Dog je napisao/la: Geronimo,ti izgleda lijecan od ironije![]()
Sarajlijica, necu te vise ruziti. Sad znam da si sarkastican.
Vom Jäger zum Gejagten
Dje ronimo Dze-ko sta kuda gdje
Dzeko ide na klupu slijedeci mec i vjerovatno ga prodaju u manji klub.Ovo je bruka kako je odigrao.
(ovaj zeleni ljudov je ajronican)
Dzeko ide na klupu slijedeci mec i vjerovatno ga prodaju u manji klub.Ovo je bruka kako je odigrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
danas je odigrao za 10'tku, Bravo majstore 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sljedeca zrtva -> Tottenham 
Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
da...prvi pravi centaršut za Edina, nakon onoga u Kijevu kada je pogodio prečku ako se ne varam
FORZA MARŠAL !!!
Fakat previše likova na ovom forumu koji k'o da idu na kemoterapiju protiv ironije 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- molotovljev
Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
haha..@Dylan,odličan avatar...
dobar,dobar...
haha..@Dylan,odličan avatar...
F.K.SARAJEVO
Jes vala a mogao je covjek sam sebi centrirat kod one situacije.Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
odlicna utakmica Dzeke! samo neka ovako nastavi,bio je najbolji igrac Citya definitivno! cestitke na golu!
Jah, a ovaj ironicni komentar je na mjestu?
Glupost zesca.Bespotreban, neosmisljen komentar koji samo pojedinci razumiju.
Geronimo, nista nije "wrong" sa tobom...
Glupost zesca.Bespotreban, neosmisljen komentar koji samo pojedinci razumiju.
Geronimo, nista nije "wrong" sa tobom...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
haha..@Dylan,odličan avatar...dobar,dobar...
Da ne bude offtopic,Dzeko je najbolji klasicni CF na svijetu,nemas vise postena grmalja u napadu,sve neki od 1.70 visine i 65 kila,ostali su samo Ibrahimovic,Dzeko i Adilovic
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
hahahha legendoDylan Dog je napisao/la:Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
![]()
Da ne bude offtopic,Dzeko je najbolji klasicni CF na svijetu,nemas vise postena grmalja u napadu,sve neki od 1.70 visine i 65 kila,ostali su samo Ibrahimovic,Dzeko i Adilovic
Da je Aguero visi pa bi mogla ici prema njemuPrincipatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Sta je s Lazarem, ispao iz konkurencije.Dylan Dog je napisao/la:Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
![]()
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- Principatus
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Jes vala a mogao je covjek sam sebi centrirat kod one situacije.Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.