Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Al izgleda da i njegovi zivci popustaju (vise nego opravdano) poceo je mahati rukama i govoriti gdje ce ko da se postavi. Sledeca faza je j.e.bavanje blize porodice. Al kada skontam to im i fali. Nemau pravog kapitena i vodje u ekipi !
kimbo je napisao/la:Edin so zadnje tekme bori kao lav !!
Al izgleda da i njegovi zivci popustaju (vise nego opravdano) poceo je mahati rukama i govoriti gdje ce ko da se postavi. Sledeca faza je j.e.bavanje blize porodice. Al kada skontam to im i fali. Nemau pravog kapitena i vodje u ekipi !
sreća mu je pa ne igra sa Zidanom
Otkud ja znam da je lik ironican. Nije mi poznat (kao tebi recimo) iz razloga sto visi na chatu i ne znam kako (sportski) razmislja.Dylan Dog je napisao/la: Geronimo,ti izgleda lijecan od ironije![]()
Sarajlijica, necu te vise ruziti. Sad znam da si sarkastican.
Dzeko ide na klupu slijedeci mec i vjerovatno ga prodaju u manji klub.Ovo je bruka kako je odigrao.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
da...prvi pravi centaršut za Edina, nakon onoga u Kijevu kada je pogodio prečku ako se ne varam
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- molotovljev
haha..@Dylan,odličan avatar...
Jes vala a mogao je covjek sam sebi centrirat kod one situacije.Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Glupost zesca.Bespotreban, neosmisljen komentar koji samo pojedinci razumiju.
Geronimo, nista nije "wrong" sa tobom...
Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
haha..@Dylan,odličan avatar...dobar,dobar...
Da ne bude offtopic,Dzeko je najbolji klasicni CF na svijetu,nemas vise postena grmalja u napadu,sve neki od 1.70 visine i 65 kila,ostali su samo Ibrahimovic,Dzeko i Adilovic
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
hahahha legendoDylan Dog je napisao/la:Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
![]()
Da ne bude offtopic,Dzeko je najbolji klasicni CF na svijetu,nemas vise postena grmalja u napadu,sve neki od 1.70 visine i 65 kila,ostali su samo Ibrahimovic,Dzeko i Adilovic
Da je Aguero visi pa bi mogla ici prema njemuPrincipatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Sta je s Lazarem, ispao iz konkurencije.Dylan Dog je napisao/la:Hvalamolotovljev je napisao/la:Wigan je predgrađe Manchestera i uglavnom su naklonjeni UTD-u.
![]()
M. Selimovic - Tvrdjava
- Principatus
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Jes vala a mogao je covjek sam sebi centrirat kod one situacije.Principatus je napisao/la:A niko da pohvali Silvu za nesebicnost pri ovom slobodnom udarcu.
Nakon 11 utakmica bez gola, sada je na redu 11 utakmica u kojima će postići go zaredom
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Goal.com Edi dao 7 + igrac utakmice , Kun 7 + floop.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Alucard, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, ArtemisFowl, Buducnost, bvsic, CHR, dariolovrinovic00, Elddar, Fudo, fukara87, GIBRA, Gifron, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hrustoni, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, insimadop, Kljukusar, KockarVicin007, legendarnadruga, LenyYoro15, LjutaPaprika, Majstorinho, Marokanci58, Micron, nebeskasila, onajlikk, Paromlinac, rio_Ferdy88, rossonero85, samirr, SanaBosna, Sheyi, Shogun, soccerfan, Soli, tuzlanskinacin, visarionovich, zemuntrg i 240 gostiju.