deyo je napisao/la:Čestitke ekipi Jedinstva Manchester na osvojenom Super Kupu,vidim nije vam jos postavljen novi dres,ali opet kritike na racun onoga koji to radi,nikako da se s vama izborim da se ova liga malo usmink
mimo sve moje dobre volje
mislio sam sad i da uradim za timove koji imaju neki trofej u vitrini dresove da bar to dovedem u red ali kome kad se nista ne postavlja...zato opet kazem da se meni da neki pristup tome da vam stalno ne pisem,neka vrsta tehnickog sponzora
ev da nabrojim neke stvari koje nisu se uradile da ne bude da bezze pricam
-ponudio i uradio novi izgled pehara ( sa trakicama na kojima pise sportsport.ba),NIJE prihvaceno od strane saveza,bez ikakvog glasanja
-uradio grbove za 90% timova od kojih je vecina prihvacena od strane kapitena ali opet nije postavljena od strane onog koji to radi(neam pojma ko)---sve ovo jos prije cijelu sezonu
-a evo sad kad sam poceo i dresove da pravim ne postavlja se
nek se niko ne naljuti,ja samo hocu da ovo malo uredim,mislim na cijelu ligu,jer mi nije fazon da samo par timova ima uradjene dresove i grbove ...neke
dajte da to se odradipozz
E neka ste poceli i kritikovati.Vakat je
Ja koliko vidim Jedinstvo ima dresove.Bar u Vitrini.Ali da sada ne cjepidlacim da li su oni trazili nove dresove ili ne stvarno se ne sjecam ali ako zele nove dresove neka mi kapiten to javi i pokaze koji dres da ubacim ja cu to odraditi.To vazi za sve timove naravno ko ima neki trofej i ima mjesto u Vitrini ss.lige.
Oko grbova koliko me sjecanje sluzi svi sto su pristali na promjenu isti ja sam odradijo i izmjenijo.Mada po meni to nije to da se grbovi mjenjaju svake sezone.Valjda bi to trebalo biti nesto trajno sto se povezuje sa klubom.No kako se ovdje neki timovi brzo mjenjaju u sastavu tako neki mjenjaju i grb toga kluba.Kazem po meni to nije uredu ali ako kapiten to zeli mjenjat cu ja to svako kolo ako treba.
U vezi pehara.Savez je odlucio da se ne mjenjaju iz istoga razloga da se stvori neka tradicija.Jer ako mijenjamo pehare svake sezone to po meni nije to.No i to ce se izmjeniti ako je vecina za to.
Moja zelja je da ova liga zivi dugo dugo i da se ti pehari ne mjenjaju kako se mijenja savez jer sutra ce neko drugi doci u savez.
Sto se tice legendove kritike ja se slazem da taj projekat nije zavrsen i ja cu insistirati da se zavrsi.Ne volim nista ostavljati na pola puta pa tako ni ovo.
Sve kritike sam spreman podnijeti i ni najmanje se necu naljutiti bez obzira bile one ispravne ili ne.Jer ovo nije liga jednoga covjeka niti jednoga saveza vec liga 90 forumasa.Zato slobodno pucajte iz svi oruzja i orudja.Taman da se malo trgnemo iz ovoga nekoga zimskoga sna