SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

123456
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la 123456 » 17 jan 2012, 21:00

deyo je napisao/la:Čestitke ekipi Jedinstva Manchester na osvojenom Super Kupu,vidim nije vam jos postavljen novi dres,ali opet kritike na racun onoga koji to radi :o ,nikako da se s vama izborim da se ova liga malo usmink :cry: mimo sve moje dobre volje :? mislio sam sad i da uradim za timove koji imaju neki trofej u vitrini dresove da bar to dovedem u red ali kome kad se nista ne postavlja...zato opet kazem da se meni da neki pristup tome da vam stalno ne pisem,neka vrsta tehnickog sponzora

ev da nabrojim neke stvari koje nisu se uradile da ne bude da bezze pricam

-ponudio i uradio novi izgled pehara ( sa trakicama na kojima pise sportsport.ba),NIJE prihvaceno od strane saveza,bez ikakvog glasanja

-uradio grbove za 90% timova od kojih je vecina prihvacena od strane kapitena ali opet nije postavljena od strane onog koji to radi(neam pojma ko)---sve ovo jos prije cijelu sezonu

-a evo sad kad sam poceo i dresove da pravim ne postavlja se

nek se niko ne naljuti,ja samo hocu da ovo malo uredim,mislim na cijelu ligu,jer mi nije fazon da samo par timova ima uradjene dresove i grbove ...neke

dajte da to se odradi 8-) pozz

E neka ste poceli i kritikovati.Vakat je :mrgreen: Dobro deyo to jedini i radi mislim kritikuje i meni je draga da se to pise.Sve kritike od deya idu meni na racun jer ja se smatram najodgovornijim za te tehnicke sitnice mada i ostali clanovi saveza imaju ista prava da to odrade.No da krenemo redom.

Ja koliko vidim Jedinstvo ima dresove.Bar u Vitrini.Ali da sada ne cjepidlacim da li su oni trazili nove dresove ili ne stvarno se ne sjecam ali ako zele nove dresove neka mi kapiten to javi i pokaze koji dres da ubacim ja cu to odraditi.To vazi za sve timove naravno ko ima neki trofej i ima mjesto u Vitrini ss.lige.

Oko grbova koliko me sjecanje sluzi svi sto su pristali na promjenu isti ja sam odradijo i izmjenijo.Mada po meni to nije to da se grbovi mjenjaju svake sezone.Valjda bi to trebalo biti nesto trajno sto se povezuje sa klubom.No kako se ovdje neki timovi brzo mjenjaju u sastavu tako neki mjenjaju i grb toga kluba.Kazem po meni to nije uredu ali ako kapiten to zeli mjenjat cu ja to svako kolo ako treba.

U vezi pehara.Savez je odlucio da se ne mjenjaju iz istoga razloga da se stvori neka tradicija.Jer ako mijenjamo pehare svake sezone to po meni nije to.No i to ce se izmjeniti ako je vecina za to.

Moja zelja je da ova liga zivi dugo dugo i da se ti pehari ne mjenjaju kako se mijenja savez jer sutra ce neko drugi doci u savez.

Sto se tice legendove kritike ja se slazem da taj projekat nije zavrsen i ja cu insistirati da se zavrsi.Ne volim nista ostavljati na pola puta pa tako ni ovo.

Sve kritike sam spreman podnijeti i ni najmanje se necu naljutiti bez obzira bile one ispravne ili ne.Jer ovo nije liga jednoga covjeka niti jednoga saveza vec liga 90 forumasa.Zato slobodno pucajte iz svi oruzja i orudja.Taman da se malo trgnemo iz ovoga nekoga zimskoga sna ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 17 jan 2012, 21:31

;) hajd da skratimo pricu i ofo ono,jel se moze kako uraditi da ja dobijem neki pristup za par ovih tema sto je vezano za dresove da odradim to,ako ko zeli naravno,a tradicija nam je :D pa samo sam htio trakice dodati na pehare :lol: joj joj et koliko oni paze sta se radi,a ne mjenjati pehare :mrgreen: taman posla jedva sam i ove nasao da valjaju,a vi i netrebate da radite to :) imate dovoljno posla oko postavljanja tekmi,samo sam htio da se organizujemo da ne bi dvaput ..... 8-)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 jan 2012, 21:41

deyo je napisao/la:;) hajd da skratimo pricu i ofo ono,jel se moze kako uraditi da ja dobijem neki pristup za par ovih tema sto je vezano za dresove da odradim to,ako ko zeli naravno,a tradicija nam je :D pa samo sam htio trakice dodati na pehare :lol: joj joj et koliko oni paze sta se radi,a ne mjenjati pehare :mrgreen: taman posla jedva sam i ove nasao da valjaju,a vi i netrebate da radite to :) imate dovoljno posla oko postavljanja tekmi,samo sam htio da se organizujemo da ne bi dvaput ..... 8-)
Ja zaista nemam nikakve mogucnosti da ti dam ovlasti kao ni ostali clanovi saveza.Mi imamo samo ingerenciju da mozemo uredjivati ovu ligu i nista vise.Mi nismo moderatori vec iskljucivo smo vezani za ovu temu bez ikakve mogucnosti da nekome dajemo neke ovlasti ili da ih nekome oduzimamo.Dakle ako zelis to moras dogovoriti sa adminom mada je tehnicki ne izvodivo da imas te mogucnosti samo na nekoj temi a u na nekoj ne u sklopu ss.lige.Mozda grijesim neka to kazu mjerodavni.

No evo jedan bolji prijedlog.Mozes u savez umjesto mene.Ovo nije nikakva ironija vec ozbiljno ako si zainteresovan i ako admin to aminuje ja sam za.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 jan 2012, 21:44

Ja sam relativno nov i nakon jedne sezone sam se koliko toliko ustimao u vezi određeni stvari, ali u vezi ovog nisam bio kad je taj projekat pokrenut, znam samo dok još nisam bio član saveza da je defender trazio od mene dresovi za moju ekipu i ja sam mu poslao i on ih je uredno postavio.

Dalje u vezi grbova timova slažem se sa sekretarom da nema logike svake godine iste mijenjati, a u vezi dresova bi bilo dobro da se odrade za ekipe koje nemaju novi dizajn dresova, vidim neke imaju, ali nemaju sve. Ti deyo odradi te dresove u onoj teme gdje su se i prije postavljali i ja garantujem u ime saveza :D da će biti postavljeni gdje treba.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=40" onclick="window.open(this.href);return false; to je ta tema.

U vezi ovih ovlaštenja mislim da bi ti admin morao dati ovlasti za cijeli pdf ss.ba lige, pa ne znam da li bi on htio to? ( jer ne vjerujem da se može dati ovlast samo za određenje teme.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 17 jan 2012, 22:57

123456 je napisao/la:
deyo je napisao/la:;) hajd da skratimo pricu i ofo ono,jel se moze kako uraditi da ja dobijem neki pristup za par ovih tema sto je vezano za dresove da odradim to,ako ko zeli naravno,a tradicija nam je :D pa samo sam htio trakice dodati na pehare :lol: joj joj et koliko oni paze sta se radi,a ne mjenjati pehare :mrgreen: taman posla jedva sam i ove nasao da valjaju,a vi i netrebate da radite to :) imate dovoljno posla oko postavljanja tekmi,samo sam htio da se organizujemo da ne bi dvaput ..... 8-)
Ja zaista nemam nikakve mogucnosti da ti dam ovlasti kao ni ostali clanovi saveza.Mi imamo samo ingerenciju da mozemo uredjivati ovu ligu i nista vise.Mi nismo moderatori vec iskljucivo smo vezani za ovu temu bez ikakve mogucnosti da nekome dajemo neke ovlasti ili da ih nekome oduzimamo.Dakle ako zelis to moras dogovoriti sa adminom mada je tehnicki ne izvodivo da imas te mogucnosti samo na nekoj temi a u na nekoj ne u sklopu ss.lige.Mozda grijesim neka to kazu mjerodavni.

No evo jedan bolji prijedlog.Mozes u savez umjesto mene.Ovo nije nikakva ironija vec ozbiljno ako si zainteresovan i ako admin to aminuje ja sam za.
Mah JOK :roll: ne pada mi napamet tako nesto,samo sam htio da mogu nesmetano da radim te photoshop stvari a da ne moram objasnjavati i dosadjivati vama,nista onda nastavljamo dalje ;) a ja cu pokusati opet na pocetku iduce sezone :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 18 jan 2012, 17:04

Pivopije jurisaju ka prvoj ligi :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 jan 2012, 17:18

Kad smo vec kod toga, Grizzliesima se u vitrini nalaze oni najstariji dresovi, vec 2-3 sezone ovo su nasi dresovi:
slika
slika
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 18 jan 2012, 17:35

deyo je napisao/la:Čestitke ekipi Jedinstva Manchester na osvojenom Super Kupu,vidim nije vam jos postavljen novi dres,ali opet kritike na racun onoga koji to radi :o ,nikako da se s vama izborim da se ova liga malo usmink :cry: mimo sve moje dobre volje :? mislio sam sad i da uradim za timove koji imaju neki trofej u vitrini dresove da bar to dovedem u red ali kome kad se nista ne postavlja...zato opet kazem da se meni da neki pristup tome da vam stalno ne pisem,neka vrsta tehnickog sponzora

ev da nabrojim neke stvari koje nisu se uradile da ne bude da bezze pricam

-ponudio i uradio novi izgled pehara ( sa trakicama na kojima pise sportsport.ba),NIJE prihvaceno od strane saveza,bez ikakvog glasanja

-uradio grbove za 90% timova od kojih je vecina prihvacena od strane kapitena ali opet nije postavljena od strane onog koji to radi(neam pojma ko)---sve ovo jos prije cijelu sezonu

-a evo sad kad sam poceo i dresove da pravim ne postavlja se

nek se niko ne naljuti,ja samo hocu da ovo malo uredim,mislim na cijelu ligu,jer mi nije fazon da samo par timova ima uradjene dresove i grbove ...neke

dajte da to se odradi 8-) pozz
Evo da se i ja javim posto sam ja vjerovatno najodgovorniji za ovo iznad.
Tebi svaka cast i hvala na svim stvarima koje si uradio ali da bi se taj tvoj rad i postavio potrebno je da se ljudi za koje si to radio jave nekom od saveza i da se to postavi.
- pehari koji si radio su ok ali u savezu smo odlucili da je bolje da ostanu stari, sekretar je vec pisao o tome i o tradiciji pehara, a ako vecina zahtjeva naravno mozes otvoriti anketu na osnocu clana 15.
- grbovi vec sam ti napisao, vecina kapitena se nije javila nikome da prihvata i da se to postavi
- sto se tice dresova tu sam najodgovorniji zato sto sam poceo praviti ove slicice i LK klubova:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5274" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
to je to sto je i legenda spominjao zasto se ne edituje?
ne edituje se zato sto od 90 clanova lige mozda 10 se samo javlja tu na ovu temu
zato sto stoji tema o LK klubova a dosta se kapitena nije javilo
zato sto sam potrosio sedmice kontaktirajuci kapitene ali vecina nikad nije ni odgovorila ili bi postali netacne podatke pa bi opet morao traziti
pregledao sam 300 stranica jednu po jednu trazeci datume osnivanja klubova i orginalne slike grbova, potrosio sate i onda bi morao cekati danima da neko od kapitena posalje naziv stadiona :x
ne edituje se najiskrenije zato sto nemam volje, trudis se toliko a onda nisu u stanju ni jedan podatak poslati...
ja sam spreman to srediti ukoliko se svi kapiteni fino jave, srede samo svoji licnu kartu, posalju meni i dobice sliku onu.
A sto se tice tog dopustenja isti odgovor kao i sekretar ti mogu dati.
deyo je napisao/la:Mah JOK :roll: ne pada mi napamet tako nesto,samo sam htio da mogu nesmetano da radim te photoshop stvari a da ne moram objasnjavati i dosadjivati vama,nista onda nastavljamo dalje ;) a ja cu pokusati opet na pocetku iduce sezone :mrgreen:
Ti mozes nastaviti raditi a ako sta treba ubaciti javi meni na PM i ja cu ti pomoci. :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 jan 2012, 18:49

Samo da javim svojima da napuštam ekipu jer sada mi je ispitni rok, guzva, trka-frka pa da mogu da traze novog igrača, ne želim da ih zavlačim. Hvala FC Premieru na svemu što su učinili za mene, ja se nadam da ću opet naći mjesto u nekom klubu kad sve ovo sra*e jednom završi.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 19 jan 2012, 18:17

addebisi je napisao/la:Da objavim da Bosco napusta premier fc ali uprava naseg tima se ne slaze sa dovodjenjem gunnera tako da jedno mjesto ostaje upraznjeno u nasem timu, zainteresirani neka se jave preko pm.. pozzz
bosco hvala ti!

p.s. bavarian_bk Novi igrac FC Premier!!! dobrodosao
mozes li nam sekretaru ubacit bavariana :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jan 2012, 19:36

CollegeGunner je napisao/la:Kad smo vec kod toga, Grizzliesima se u vitrini nalaze oni najstariji dresovi, vec 2-3 sezone ovo su nasi dresovi:

http://i41.tinypic.com/b50769.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i40.tinypic.com/5x7u3s.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ja sam ubacio ove dresove Grizzliesima, a i ostale kapitene (članove), molim da nam dostave na pp njihove nove ili stare dresove, ukoliko smatra da nisu postavljeni.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 jan 2012, 21:57

defender je napisao/la:
addebisi je napisao/la:Da objavim da Bosco napusta premier fc ali uprava naseg tima se ne slaze sa dovodjenjem gunnera tako da jedno mjesto ostaje upraznjeno u nasem timu, zainteresirani neka se jave preko pm.. pozzz
bosco hvala ti!

p.s. bavarian_bk Novi igrac FC Premier!!! dobrodosao
mozes li nam sekretaru ubacit bavariana :)
Mogu :D Ubacen.Sretno ;)

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 jan 2012, 01:06

Utakmice Hamburger-Dortmund i rezervni par: Cagliari-Fioretina igraju se u nedjelju ? :?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2012, 12:00

defender je napisao/la:Utakmice Hamburger-Dortmund i rezervni par: Cagliari-Fioretina igraju se u nedjelju ? :?
Ja gledao na rezultati.c i pisalo da se igra u subotu, ma nista neka ovaj put ostane do nedjelje pa cemo u nedjelju riješiti sve. Izvinjavam se ali pisalo tako!

Ovo kolo mali broj igrača odigrao, zamolio bi kapitene da potraže nove igrače, jer nakon ovog kola tri igrača su izbačena. Ovdje možete vidjeti koji su igrači izostali tri puta u zadnji 6 kola:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=980" onclick="window.open(this.href);return false;

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jan 2012, 15:51

Novi igraci Backspace Uniteda su Bosco i Henderson.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 jan 2012, 16:01

Bosco je napisao/la:Samo da javim svojima da napuštam ekipu jer sada mi je ispitni rok, guzva, trka-frka pa da mogu da traze novog igrača, ne želim da ih zavlačim. Hvala FC Premieru na svemu što su učinili za mene, ja se nadam da ću opet naći mjesto u nekom klubu kad sve ovo sra*e jednom završi.
Edin TM87 je napisao/la:Novi igraci Backspace Uniteda su Bosco i Henderson.
wtf? je li to ispitni rok već prošao? :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 jan 2012, 16:05

Najteži ispit sam već uradio..... ovo ostalo je pussy smoke. ;)

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 21 jan 2012, 16:06

spielführer_21 je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Samo da javim svojima da napuštam ekipu jer sada mi je ispitni rok, guzva, trka-frka pa da mogu da traze novog igrača, ne želim da ih zavlačim. Hvala FC Premieru na svemu što su učinili za mene, ja se nadam da ću opet naći mjesto u nekom klubu kad sve ovo sra*e jednom završi.
wtf? je li to ispitni rok već prošao? :lol:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 jan 2012, 16:09

Kakav trio :shock:
Braća Dalton :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 21 jan 2012, 16:40

OK.Samo Bosco nije to najljepsi nacin.Mogli ste to na elegantan nacin odraditi.Jer prelazni rok jos traje i to ste mogli sasvim lijepo odraditi.No kako god sretno u novome timu.I jos nesto.Ima tema o vovim igracima da ovdje to ne raspravljamo ;)

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.