@Arnelinho,
Da, al' tu su i Raylor i Simpson. Nisam ja protiv dolaska Cisokhoa, al' više bih volio da je riječ o stoperu. Ovako se postavljaju brojna pitanja.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Sve je izgleda perfektno ispalo.Alan Pardew said: "Ever since Andy Carroll left, Papiss was my first choice in the specific role he has at the end of the play.
I spoke to Demba about Papiss, and he cannot wait to join up with his teammate in Newcastle.
boli, boli. što da taylor i santon sjede na klupi? bolje pare bacit na štoperaArnelinho je napisao/la:Pa još uvijek bokovi će bolje izgledati sa Alyem i Davidom, nego sa jednim od dvojca (mislim da je Sim'son prvotimac) + Santon. Moje skromno mišljenje.A i od viška glava ne boli.
kaze cisse drago mu je sto je sada dosao samo na korak od liverpoolaMonolog je napisao/la:Evo nove devetke. Joj, jedva čekam da se završi AKN, pa da vidim kako će senegalski napadački tandem izgledati u crno-bijelom dresu.Btw, potpisao je ugovor na pet i po godina.
![]()
@Arnelinho,
Da, al' tu su i Raylor i Simpson. Nisam ja protiv dolaska Cisokhoa, al' više bih volio da je riječ o stoperu. Ovako se postavljaju brojna pitanja.
I ja mislim tako. Al', vakat je da se i Njukašu puštaju stvari koje obično prolaze kod Chelsea.Carlo je napisao/la:santon je trebao dobiti crveni, bio je zadnji igrač odbrane![]()
evo kompenzacije. sada je santon napravio faul nad duffom izvan kaznenog prostora, ali sudija je svirao penalMonolog je napisao/la:I ja mislim tako. Al', vakat je da se i Njukašu puštaju stvari koje obično prolaze kod Chelsea.Carlo je napisao/la:santon je trebao dobiti crveni, bio je zadnji igrač odbrane![]()
Mislim da nije. Nema nikakvih vijesti o povredi, tako da se može odahnuti što se tiče toga.ramiral je napisao/la:Da li je Cabaye opet obnovio povredu?
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.