Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2012, 22:24

Evo nove devetke. Joj, jedva čekam da se završi AKN, pa da vidim kako će senegalski napadački tandem izgledati u crno-bijelom dresu. 8-) Btw, potpisao je ugovor na pet i po godina. :D
slika

@Arnelinho,
Da, al' tu su i Raylor i Simpson. Nisam ja protiv dolaska Cisokhoa, al' više bih volio da je riječ o stoperu. Ovako se postavljaju brojna pitanja. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 jan 2012, 22:28

Pa još uvijek bokovi će bolje izgledati sa Alyem i Davidom, nego sa jednim od dvojca (mislim da je Sim'son prvotimac) + Santon. Moje skromno mišljenje. ;) A i od viška glava ne boli. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2012, 22:35

Sve to stoji, al' meni ovi dolasci (dakle, ako dođe Cissokho, mada ja sumnjam u to) mirišu na moguće odlaske. :mrgreen: Simspon ima još godinu i po dana ugovora, a sve se nešto kuha oko produženja. Ukoliko produži, šta onda? Yebo pojačavanje određenih pozicija, kada ćeš biti tanak na onim najbitnijim. Vjerujem da prelazni rok još nije završen kada je Njukaš u pitanju. Haman je neka prostitutka ubacila nešto Cashleyu u piće, pa je frajer došao tobe. :mrgreen:

Btw, radi se na produženju ugovora sa Guthrieom, te se iskreno nadam da će interesi kluba i igrača biti zadovoljeni. On je svakako solidan back-up Tioteu. :D Dakle, odradite i ovo, pa da se lakše dočeka kraj sezone. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 jan 2012, 22:36

Sumnjam u dolazak Cissokhoa. Santon se zasada odlično snalazi na lijevoj strani, tu je Raylor ako zagusti, a na desnoj strani je i više nego solidni Simpson.

Nego:
Alan Pardew said: "Ever since Andy Carroll left, Papiss was my first choice in the specific role he has at the end of the play.

I spoke to Demba about Papiss, and he cannot wait to join up with his teammate in Newcastle.
Sve je izgleda perfektno ispalo.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2012, 22:36

Arnelinho je napisao/la:Pa još uvijek bokovi će bolje izgledati sa Alyem i Davidom, nego sa jednim od dvojca (mislim da je Sim'son prvotimac) + Santon. Moje skromno mišljenje. ;) A i od viška glava ne boli. :mrgreen:
boli, boli. što da taylor i santon sjede na klupi? bolje pare bacit na štopera :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 jan 2012, 22:46

Drži @Carlo, al' jbg. nije svaki dan ovako dobar igrač ovako jeftin. :mrgreen: A Santon je ,kako rekoh, dešnjak. Po meni formula jednostavna Santon+Aly= bekovske pozicije Njukasla. Simpson zamjena, onaj treći (Taylor valjda) na tržnicu i onda dovest štopera. Vidjećemo kako će izmiksat, al' ja svakako podržavam dolazak Alya u EPL.

By the way, Wenger je uspio i sa njim zayebat. :lol: Beli čo'jku ponudio 500 funti mjesečno, k'o da je kakav šljaker. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 17 jan 2012, 23:58

Super, samo se ne slazem da mu se odmah da devetka jer ju je drugi demba skoro zasluzio al eto vidjet cemo ... ;)
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jan 2012, 08:54

Monolog je napisao/la:Evo nove devetke. Joj, jedva čekam da se završi AKN, pa da vidim kako će senegalski napadački tandem izgledati u crno-bijelom dresu. 8-) Btw, potpisao je ugovor na pet i po godina. :D
slika

@Arnelinho,
Da, al' tu su i Raylor i Simpson. Nisam ja protiv dolaska Cisokhoa, al' više bih volio da je riječ o stoperu. Ovako se postavljaju brojna pitanja. :mrgreen:
kaze cisse drago mu je sto je sada dosao samo na korak od liverpoola :D
jos jednom sjajan posao i opet kazem lijepo je biti navijac newcastlea... cijelo ljeto sam vam govorio to a vi crnjacili a vidi sad kako igrate i doveli ste bolje pojacanje nego bilo koji drugi klub u ligi do ovog trenutka. po meni najbolji napad lige ako se gleda cinjenica da nije puno para na njih potroseno a ba se vec dokazao i cisse ce sigurno.
You are someone else I am still right here

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jan 2012, 12:14

Sise nek je sa srecom i tebi i @ Monologu :mrgreen: a i svima nama kojima je Newcastle na svakom tiketu :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 jan 2012, 20:51

Baci Ba Sisu da se igramo. :mrgreen: Moj buduci tandem na Fantasyu. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 20 jan 2012, 16:22

sta reći koju poruku poslati???

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 jan 2012, 15:26

#NUFC v #FFC (4-4-2): Krul; Simpson, Williamson, Coloccini (c), Santon; Ben Arfa, Guthrie, Cabaye, Gutierrez; Best, Shola Ameobi.

substitutes v #fulham: Elliot, Ferguson, Perch, R.Taylor, Gosling, Obertan, Lovenkrands

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2012, 16:49

Guthrieeeeeeeeeee. :o
Odličan gol, moram priznati. :mrgreen: Kako je raspalio tu loptu sa 22-23 metra, ono ne bi 2 golmana odbranila. :mrgreen: Prije toga su Ben Arfa + Cabaye odlično udvojili Ruiza i oduzeli mu loptu.
Newcastle mnogo bolji. Fulhamovci jednom prešli centar (Duff opucao sa 20 metara) i 5 puta bili u offsideu. :mrgreen: Svrake su imale još 3 dobre prilike, a najbolju je propustio Coloccini kad je sa 5 metara opucao pravo u Stockdalea. Kontroliše se sredina terena, Santon odlično ide naprijed po lijevom boku, a smušenost Senderosa i Hangelanda se morala iskoristiti. Ukoliko Newcastle bude odigrao drugo poluvrijeme, onda su 3 boda u džepu. 8-)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2012, 16:56

santon je trebao dobiti crveni, bio je zadnji igrač odbrane :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2012, 16:58

Carlo je napisao/la:santon je trebao dobiti crveni, bio je zadnji igrač odbrane :mrgreen:
I ja mislim tako. Al', vakat je da se i Njukašu puštaju stvari koje obično prolaze kod Chelsea. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 jan 2012, 17:10

Monolog je napisao/la:
Carlo je napisao/la:santon je trebao dobiti crveni, bio je zadnji igrač odbrane :mrgreen:
I ja mislim tako. Al', vakat je da se i Njukašu puštaju stvari koje obično prolaze kod Chelsea. :mrgreen:
evo kompenzacije. sada je santon napravio faul nad duffom izvan kaznenog prostora, ali sudija je svirao penal :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2012, 17:17

Kakav preokret. :o
Dva potpuna različita poluvremena. :( Dovoljno za danas. Ne mogu više gledati. Nisam vidio ni ovaj 4. gol Fulhama. Vidjeh da je iz penala kojeg je Krul skrivio. :(

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jan 2012, 17:29

K`o da gledam drugu utakmicu u odnosu na prvo poluvrijeme. :o
Specificnost Engleske lige.

Dodjoh nameracen da zajebajem @Monologa ali nemam srca. Odoh u kafanu...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jan 2012, 13:51

Da li je Cabaye opet obnovio povredu?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2012, 14:17

ramiral je napisao/la:Da li je Cabaye opet obnovio povredu?
Mislim da nije. Nema nikakvih vijesti o povredi, tako da se može odahnuti što se tiče toga.

Nadam se da su natpisi tačni, te da se Guthrieu i Colocciniju spremaju novi ugovori. S obzirom na ono što su pokazali, sigurno zaslužuju produženja istih. 8-)
A, jučer se pojavila informacija da je Adrian Mariappa na radaru Alana Pardewa. Radi se o stoper Watforda, a Newcastle bi platio 3 miliona funti za njegovo dovođenje.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 6 gostiju.