Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Uvijek sam mislio da je jedina "Poznata" licnost koja je rodjena kad i ja - Paolo Ferreira,cak sam jednom i listao album lige prvaka i gledao ko je kada rodjen.mandraX je napisao/la:Sretan mu rođendan![]()
Pucamo od opasnostiZeka je napisao/la:Naslov na indexu "Pep se smilovao oslabljenom Realu: Večeras u Madridu brani 37-godišnja rezerva!".
![]()
![]()
![]()
Pa cak im se i novinari smiju.
Ipak,mene da se pita veceras bi branio victor a na camp nou pinto , jer ce veceras Real sigurno biti puno,puno opasniji nego na camp nou.
SportKlub!IgorBL je napisao/la:Merhaba Hamo, pomoz Bog Gile.
Moze jedan super-mega-ultra brzi odgovor.
Ko prenosi utakmicu veceras?
Bok, evo ovdje mozes pronaci sve kanale koji prenose. Ako imas digitalnu, Turksat kanal TRT3IgorBL je napisao/la:Merhaba Hamo, pomoz Bog Gile.
Moze jedan super-mega-ultra brzi odgovor.
Ko prenosi utakmicu veceras?
Da,tako odlucio pep da pinto zasluzuje da brani u kup utakmicamaEdin TM87 je napisao/la:Jel' vam to Pinto brani?
E jbg
Javi se poslje utakmice,da potvrdis ovo.Bernabéu je napisao/la:Večeras paranje mreže Pinta, tj. debila koji nizašta ne služi.
Oko sokolovoBernabéu je napisao/la:Više sam mislio kroz šalu, ali vrlo rado ću biti na forumu.
Od Ronaldinha pa do dan danas, a?Bernabéu je napisao/la:^Nemam šta pratit' vi ste odavno provjereni ;
Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis Sánchez i Messi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.