Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Uvijek sam mislio da je jedina "Poznata" licnost koja je rodjena kad i ja - Paolo Ferreira,cak sam jednom i listao album lige prvaka i gledao ko je kada rodjen.mandraX je napisao/la:Sretan mu rođendan

Pucamo od opasnostiZeka je napisao/la:Naslov na indexu "Pep se smilovao oslabljenom Realu: Večeras u Madridu brani 37-godišnja rezerva!".

Pa cak im se i novinari smiju.
Ipak,mene da se pita veceras bi branio victor a na camp nou pinto , jer ce veceras Real sigurno biti puno,puno opasniji nego na camp nou.
 .. Imam osjećaj da ova Barcelona samo pravo lice pokazuje kad igra protiv Reala, sve ostalo im dođe kao neki lakši trening.
 .. Imam osjećaj da ova Barcelona samo pravo lice pokazuje kad igra protiv Reala, sve ostalo im dođe kao neki lakši trening.SportKlub!IgorBL je napisao/la:Merhaba Hamo, pomoz Bog Gile.
Moze jedan super-mega-ultra brzi odgovor.
Ko prenosi utakmicu veceras?
Bok, evo ovdje mozes pronaci sve kanale koji prenose. Ako imas digitalnu, Turksat kanal TRT3IgorBL je napisao/la:Merhaba Hamo, pomoz Bog Gile.
Moze jedan super-mega-ultra brzi odgovor.
Ko prenosi utakmicu veceras?

Da,tako odlucio pep da pinto zasluzuje da brani u kup utakmicamaEdin TM87 je napisao/la:Jel' vam to Pinto brani?
E jbg

Javi se poslje utakmice,da potvrdis ovo.Bernabéu je napisao/la:Večeras paranje mreže Pinta, tj. debila koji nizašta ne služi.
Oko sokolovoBernabéu je napisao/la:Više sam mislio kroz šalu, ali vrlo rado ću biti na forumu.
 Dobro prati sudije večeras, da imaš o čemu pričat'
 Dobro prati sudije večeras, da imaš o čemu pričat'  
Od Ronaldinha pa do dan danas, a?Bernabéu je napisao/la:^Nemam šta pratit' vi ste odavno provjereni ;

Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Alexis Sánchez i Messi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.