Kviz (historija)
Moderator/ica: insider
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: Kviz (historija)
nije.dalje.bavaraccccc je napisao/la:alija izetbegovic![]()
Buona fagioli, e le Belle Donne, PER SEMPRE!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Fikret Abdic kako zaboravih babuSajko5 je napisao/la:nije.dalje.bavaraccccc je napisao/la:alija izetbegovic![]()
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Fikret Abdić
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Giallorossi
- Kontakt:
Heroj Fikret AbdicSajko5 je napisao/la:nije.dalje.bavaraccccc je napisao/la:alija izetbegovic![]()
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- bavaraccccc
- Kontakt:
Koje je latinsko ima Odiseja junaka iz Homerovih prica??
Posto sam jedva skonto pitanje (mislim da je do mene, posto je napisano gramaticki bez greske) mislim da je red da se postavi novo. Treba li spomenuti da je pitanje tako lagano, da sumnjam da ce iko znati bez Googla?bavaraccccc je napisao/la:Koje je latinsko ima Odiseja junaka iz Homerovih prica??
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, mislim da je cak poprilicno jednostavno, tko god je procitao Odiseju i Joyceov ''remake'' Uliks, skuzio bi da je to drugi naziv za Odiseja. Ujedno i latinski.
...Život za Široki...
- bavaraccccc
- Kontakt:
tacno,postavi novoŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, mislim da je cak poprilicno jednostavno, tko god je procitao Odiseju i Joyceov ''remake'' Uliks, skuzio bi da je to drugi naziv za Odiseja. Ujedno i latinski.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hmm, hajd eto prijenos sa druge teme. U mayanskoj kulturi ljepota je bila od vaznosti, a osoba je smatrana lijepom ako je imala sta?
...Život za Široki...
Pirsing na usima i nosu?ŠB_Fidelis je napisao/la:Hmm, hajd eto prijenos sa druge teme. U mayanskoj kulturi ljepota je bila od vaznosti, a osoba je smatrana lijepom ako je imala sta?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne radi wiki, pa stoga nema odgovora.
Htjedoh napisati da nisu u pitanju tetovaže, al' vjerujem da ako nisu pirsinzi, onda nije ni ovo drugo.
Al' vjerujem da su neki nedostatak/deformitet/ smatrali lijepim (poput pojedinih afričkih plemena).
Htjedoh napisati da nisu u pitanju tetovaže, al' vjerujem da ako nisu pirsinzi, onda nije ni ovo drugo.
Al' vjerujem da su neki nedostatak/deformitet/ smatrali lijepim (poput pojedinih afričkih plemena).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da nije to koje imao velike deformacije glave...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dugu kosu 
ŠB_Fidelis je napisao/la:Hmm, hajd eto prijenos sa druge teme. U mayanskoj kulturi ljepota je bila od vaznosti, a osoba je smatrana lijepom ako je imala sta?
deformacija glave ili lobanje gdje bi od malena vezali glavu krpama kako bi izgledali strašnije... to bilo je ko obilježje snage i pravog ratnika ... a sigurno su takvi privlačili i mnoge ženske
takođe bojili su lice i tijelo raznim bojama a i zube su ukrašavali bojama, imali su kosti u nosu i ušima ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 19 jan 2012, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Netocno sve, dalje hehe. Mislim, blizu u nekim slucajevima, radi se o deformitetima, ali konkretnije malo. 
Ajd evo, pomoc, danas je to medicinsko stanje ociju za koju postoji i izraz, a Maye su to namjerno radili.
Ajd evo, pomoc, danas je to medicinsko stanje ociju za koju postoji i izraz, a Maye su to namjerno radili.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 19 jan 2012, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Strabismus
Zadnja izmjena: fera, dana/u 19 jan 2012, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
da budu koso-oki ? da imaju ukrštene oči ? T_TŠB_Fidelis je napisao/la:Netocno sve, dalje hehe. Mislim, blizu u nekim slucajevima, radi se o deformitetima, ali konkretnije malo.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E to. To su djeci namjerno radili. Smatralo se posebitoscu.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 2 gosta.