Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Henry
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Henry » 18 jan 2012, 01:17

neOX je napisao/la:Sta mislite hoce li veceras Bosh i James ici preko?
Nadam se da James nece. :D
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2012, 01:31

Ej ljudi imam pitanje. Hitno je.
Znači preksinoć sam u premieru preko članskog broja odigrao tiket sa 8 parova. Sinoć sam prošao na tom tiketu 5 parova, srbiju rukomet (odigrah čisto navijački), roanne, benetton, espanyol, kilmarnock oba daju gol i to sve nabrojano sam prošao. Za danas su mi ostali real 1, monaco x2 i mons 2. Ali ima jedan mali problem, juče sam na poslu izgubio tiket. :mrgreen: pola rajlovca pretražio, nema ga nigdje. :? E sad me zanima dal u slučaju da prođem i ova tri para danas, postoji mogućnost da te pare naplatim. Inače kvota je nešto oko 103 km čini mi se, a ulog je 2 km, znači preko 200 km, jbg nije malo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 18 jan 2012, 01:32

alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi imam pitanje. Hitno je.
Znači preksinoć sam u premieru preko članskog broja odigrao tiket sa 8 parova. Sinoć sam prošao na tom tiketu 5 parova, srbiju rukomet (odigrah čisto navijački), roanne, benetton, espanyol, kilmarnock oba daju gol i to sve nabrojano sam prošao. Za danas su mi ostali real 1, monaco x2 i mons 2. Ali ima jedan mali problem, juče sam na poslu izgubio tiket. :mrgreen: pola rajlovca pretražio, nema ga nigdje. :? E sad me zanima dal u slučaju da prođem i ova tri para danas, postoji mogućnost da te pare naplatim. Inače kvota je nešto oko 103 km čini mi se, a ulog je 2 km, znači preko 200 km, jbg nije malo.
Ne postoji.Nadji barem dio listica sa kodom.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2012, 01:41

Ma ništa onda ću sutra naveče navijati za barsu. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jan 2012, 01:48

Postoji sansa ako je uplaceno preko clanskog broja...samo mora proci odredjeni period u kojem se niko nece pojaviti s tim listicem.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2012, 01:55

To buraz, obraduj me!
Jest, tiket je odigran 100% preko članskog broja.
RIP Adis Selmanović

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 18 jan 2012, 02:10

alan_kardec je napisao/la:To buraz, obraduj me!
Postoji šansa jer si uplatio preko članskog broja. Ako ti prođe tiket, otiđi u kladionicu i raspitaj se. Ja mislim da bi morao čekati određeni vremenski period. Ako niko ne nađe listić i ne ode po isplatu, tebi idu pare. Neki dan sam baš to pročitao u kladionici. Pogledaj u poslovnici, možda im još stoji to obavještenje.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 jan 2012, 02:15

100% mozes naplatiti , ako si preko clanske uplatio ;)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 18 jan 2012, 11:51

Jaoo Nalbandian sta si mi uradio :evil: Pa Isner sa jednom nogom igrao i ti opet izgubis i to u 5. setu. Ma ices u 3 picke materine :evil:
SAMO ČELIK !

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 18 jan 2012, 15:32

bob je napisao/la:
100% mozes naplatiti , ako si preko clanske uplatio ;)
ja da sam na tvom mjestu tražio bi prijevremenu isplatu, a za dio tog novca uplatio ta tri para
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 jan 2012, 15:42

Ljudi moji jeli ovi igraju hokeja ili fudbal :S ??
http://www" onclick="window.open(this.href);return false;. rezultati .com/utakmica/EZRSoOel/#detalji-utakmice

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2012, 16:06

suicidesquad je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:To buraz, obraduj me!
Postoji šansa jer si uplatio preko članskog broja. Ako ti prođe tiket, otiđi u kladionicu i raspitaj se. Ja mislim da bi morao čekati određeni vremenski period. Ako niko ne nađe listić i ne ode po isplatu, tebi idu pare. Neki dan sam baš to pročitao u kladionici. Pogledaj u poslovnici, možda im još stoji to obavještenje.

Znam, danas sam odmah otišao do kladionice, objasnim joj situaciju i ona stvarno nađe tiket u kompu, ostala mi tri para još (real 1, monaco x2 i mons 2). kaže mi ona u slučaju da prođem, čekam da prođe 10-15 dana i ako se niko ne pojavi sa tiketom, ja ću moći podići pare.

bart je napisao/la:ja da sam na tvom mjestu tražio bi prijevremenu isplatu, a za dio tog novca uplatio ta tri para

Nije ti ta loša, ali imam reala kvota 2.60, monaco 1,42 i mons 1.85 tako da kvota ovih parova koje sam prošao sigurno nije nešto posebno velika. i još plus ako hoćeš prijevremenu isplatu, ovi u premieru ti uzimaju 20% od tog umanjenog eventualnog dobitka (tako sam čuo) tj. nema me nigdje.
RIP Adis Selmanović

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jan 2012, 17:28

alan_kardec je napisao/la:
bart je napisao/la:ja da sam na tvom mjestu tražio bi prijevremenu isplatu, a za dio tog novca uplatio ta tri para
Nije ti ta loša, ali imam reala kvota 2.60, monaco 1,42 i mons 1.85 tako da kvota ovih parova koje sam prošao sigurno nije nešto posebno velika. i još plus ako hoćeš prijevremenu isplatu, ovi u premieru ti uzimaju 20% od tog umanjenog eventualnog dobitka (tako sam čuo) tj. nema me nigdje.
prijevremenu isplatu ne mozes zatraziti bez listica ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 18 jan 2012, 17:48

ah ta Švedska :geek: , valjda ste u stanju da pobjedite velesilu zvanu Bahrain ;) .
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 18 jan 2012, 17:57

alan_kardec je napisao/la:
Znam, danas sam odmah otišao do kladionice, objasnim joj situaciju i ona stvarno nađe tiket u kompu, ostala mi tri para još (real 1, monaco x2 i mons 2). kaže mi ona u slučaju da prođem, čekam da prođe 10-15 dana i ako se niko ne pojavi sa tiketom, ja ću moći podići pare.
nemas ti sta da cekas 10 dana i da se neko pojavi sa tiketom, ti si tiket uplatio na svoj clanski broj, i niko drugi ga ne moze dici! cim se utakmica zavrsi ti idi i digni tiket, sta ta prica gluposti, za sta im ti clanski brojevi sluze onda... ja sam isto izgubio bio tiket, i radnicama je rekla da ne brinem jer sam uplatio preko clanskog broja i niko drugi ne moze da ga digne! zvala je isto centralu u sarajevu i isto su joj potvrdili!

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 18 jan 2012, 18:17

Nije humano sta sve ulazi igracima Fenerbahcea. :twisted: :twisted: :twisted:
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 18 jan 2012, 18:50

**** ti majku karabaticu

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 18 jan 2012, 18:51

Preklinjem vas link za utakmicu: Jokerit-Blues Espoo...Oduzit cu se.... ;)
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jan 2012, 18:56

Feudalac je napisao/la:Nije humano sta sve ulazi igracima Fenerbahcea. :twisted: :twisted: :twisted:

Okrenuse rusi na kraju i dobise 5 razlike...meni trebalo 6 razlike(hendikep) :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 jan 2012, 19:01

koliko je zabio Karabatak u prvom pol.?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.