Nadam se da James nece.neOX je napisao/la:Sta mislite hoce li veceras Bosh i James ici preko?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da James nece.neOX je napisao/la:Sta mislite hoce li veceras Bosh i James ici preko?
Ne postoji.Nadji barem dio listica sa kodom.alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi imam pitanje. Hitno je.
Znači preksinoć sam u premieru preko članskog broja odigrao tiket sa 8 parova. Sinoć sam prošao na tom tiketu 5 parova, srbiju rukomet (odigrah čisto navijački), roanne, benetton, espanyol, kilmarnock oba daju gol i to sve nabrojano sam prošao. Za danas su mi ostali real 1, monaco x2 i mons 2. Ali ima jedan mali problem, juče sam na poslu izgubio tiket.pola rajlovca pretražio, nema ga nigdje.
E sad me zanima dal u slučaju da prođem i ova tri para danas, postoji mogućnost da te pare naplatim. Inače kvota je nešto oko 103 km čini mi se, a ulog je 2 km, znači preko 200 km, jbg nije malo.
Postoji šansa jer si uplatio preko članskog broja. Ako ti prođe tiket, otiđi u kladionicu i raspitaj se. Ja mislim da bi morao čekati određeni vremenski period. Ako niko ne nađe listić i ne ode po isplatu, tebi idu pare. Neki dan sam baš to pročitao u kladionici. Pogledaj u poslovnici, možda im još stoji to obavještenje.alan_kardec je napisao/la:To buraz, obraduj me!
Jest, tiket je odigran 100% preko članskog broja.
100% mozes naplatiti , ako si preko clanske uplatioalan_kardec je napisao/la:Ej ljudi imam pitanje. Hitno je.
Znači preksinoć sam u premieru preko članskog broja odigrao tiket sa 8 parova. Sinoć sam prošao na tom tiketu 5 parova, srbiju rukomet (odigrah čisto navijački), roanne, benetton, espanyol, kilmarnock oba daju gol i to sve nabrojano sam prošao. Za danas su mi ostali real 1, monaco x2 i mons 2. Ali ima jedan mali problem, juče sam na poslu izgubio tiket.pola rajlovca pretražio, nema ga nigdje.
E sad me zanima dal u slučaju da prođem i ova tri para danas, postoji mogućnost da te pare naplatim. Inače kvota je nešto oko 103 km čini mi se, a ulog je 2 km, znači preko 200 km, jbg nije malo.
ja da sam na tvom mjestu tražio bi prijevremenu isplatu, a za dio tog novca uplatio ta tri parabob je napisao/la:100% mozes naplatiti , ako si preko clanske uplatioalan_kardec je napisao/la:Ej ljudi imam pitanje. Hitno je.
suicidesquad je napisao/la:Postoji šansa jer si uplatio preko članskog broja. Ako ti prođe tiket, otiđi u kladionicu i raspitaj se. Ja mislim da bi morao čekati određeni vremenski period. Ako niko ne nađe listić i ne ode po isplatu, tebi idu pare. Neki dan sam baš to pročitao u kladionici. Pogledaj u poslovnici, možda im još stoji to obavještenje.alan_kardec je napisao/la:To buraz, obraduj me!
Jest, tiket je odigran 100% preko članskog broja.
bart je napisao/la:ja da sam na tvom mjestu tražio bi prijevremenu isplatu, a za dio tog novca uplatio ta tri para
prijevremenu isplatu ne mozes zatraziti bez listicaalan_kardec je napisao/la:Nije ti ta loša, ali imam reala kvota 2.60, monaco 1,42 i mons 1.85 tako da kvota ovih parova koje sam prošao sigurno nije nešto posebno velika. i još plus ako hoćeš prijevremenu isplatu, ovi u premieru ti uzimaju 20% od tog umanjenog eventualnog dobitka (tako sam čuo) tj. nema me nigdje.bart je napisao/la:ja da sam na tvom mjestu tražio bi prijevremenu isplatu, a za dio tog novca uplatio ta tri para
nemas ti sta da cekas 10 dana i da se neko pojavi sa tiketom, ti si tiket uplatio na svoj clanski broj, i niko drugi ga ne moze dici! cim se utakmica zavrsi ti idi i digni tiket, sta ta prica gluposti, za sta im ti clanski brojevi sluze onda... ja sam isto izgubio bio tiket, i radnicama je rekla da ne brinem jer sam uplatio preko clanskog broja i niko drugi ne moze da ga digne! zvala je isto centralu u sarajevu i isto su joj potvrdili!alan_kardec je napisao/la:
Znam, danas sam odmah otišao do kladionice, objasnim joj situaciju i ona stvarno nađe tiket u kompu, ostala mi tri para još (real 1, monaco x2 i mons 2). kaže mi ona u slučaju da prođem, čekam da prođe 10-15 dana i ako se niko ne pojavi sa tiketom, ja ću moći podići pare.
Feudalac je napisao/la:Nije humano sta sve ulazi igracima Fenerbahcea.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.