Raul_64 je napisao/la:Sportklub kolega.samir_tm87 je napisao/la:imal na TV/u tekma veceras?
bem ti HS, 156156 kanala arene..nema sportkluba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Raul_64 je napisao/la:Sportklub kolega.samir_tm87 je napisao/la:imal na TV/u tekma veceras?
Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Pa vjerovatno zasto sto ce prije izginut na terenu od ovih "plasticnih" igraca,koje puno i ne dira El Classico...LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Vidiš da na kraju uvijek izginu u zadnjih par derbijaArsenalisation je napisao/la:Pa vjerovatno zasto sto ce prije izginut na terenu od ovih "plasticnih" igraca,koje puno i ne dira El Classico...LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Zbog tih što sam ja naveo smo mi trenutno 1. u primeri i usput smo uzeli sve bodove u LP.Arsenalisation je napisao/la:Ako poznajes znake navoda,nema potrebe za objasnjenjem...Bas zbog ovih slicnih gore sto si naveo vi ne mozete meda protiv Barce i nije samo fazon je l' dijete il' nije nego,poznavanje,uigranost a Barcina prednost,tj prednost ove generacije je sto su evo 4-5 godina na okupu skoro ista raja...
'đe ga nađe života ti, mrak mi na oči pade'LBJ MVP je napisao/la:Treba nam 11 najboljih ne 11 najborbenijih pa da se tim vodi Barcelona u njih bi danas Oleguer igrao,a ne Alves![]()
mandraX je napisao/la:'đe ga nađe života ti, mrak mi na oči pade'LBJ MVP je napisao/la:Treba nam 11 najboljih ne 11 najborbenijih pa da se tim vodi Barcelona u njih bi danas Oleguer igrao,a ne Alves![]()
Mindfuck by JoseFaraon iz Visokog je napisao/la:Hoce li igrati Khedira veceras,jel povrijeden
zasto nije kvalitet ?LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Callejon ima sličan stil igre kao Ronaldo(Cristiano ne Lima)S tim da to radi jedno 15-ak puta lošije.Nasilu pokušava igrat neko krilo nemaneki centaršut,niti brzinu s loptom itd. da ne nastavljam dalje.Dobar je on,ali nedovoljno dobar za Barcelone.NeverRetreat je napisao/la:zasto nije kvalitet ?LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Nece, skupi su to prenosi.bekicamir je napisao/la:Hoce ijedna bh kuca prenositi veceras utakmicu?!
Protiv Barce je rješenje napad ne odbrana tako da je Callejon beskoristanToxicity je napisao/la:Callejon ako igrao večeras vjerujem da će imati istu ulogu kao Di Maria, više defanzivno i pomaganje bekovima s tim da je se pokazao odličan i pred suparničkim golovima. Tako da ne vidim zašto Callejon ne bi odigrao solidnu utakmicu večeras, ako ništa - defanzivno dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.