Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- NeverRetreat
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
callejon zasluzuje da pocne od prve
Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Pa vjerovatno zasto sto ce prije izginut na terenu od ovih "plasticnih" igraca,koje puno i ne dira El Classico...LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Vidiš da na kraju uvijek izginu u zadnjih par derbijaArsenalisation je napisao/la:Pa vjerovatno zasto sto ce prije izginut na terenu od ovih "plasticnih" igraca,koje puno i ne dira El Classico...LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Btw ko su ti plastični igrači?Meni se čini da su svi od krvi i mesa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ako poznajes znake navoda,nema potrebe za objasnjenjem...Bas zbog ovih slicnih gore sto si naveo vi ne mozete meda protiv Barce i nije samo fazon je l' dijete il' nije nego,poznavanje,uigranost a Barcina prednost,tj prednost ove generacije je sto su evo 4-5 godina na okupu skoro ista raja... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Zbog tih što sam ja naveo smo mi trenutno 1. u primeri i usput smo uzeli sve bodove u LP.Arsenalisation je napisao/la:Ako poznajes znake navoda,nema potrebe za objasnjenjem...Bas zbog ovih slicnih gore sto si naveo vi ne mozete meda protiv Barce i nije samo fazon je l' dijete il' nije nego,poznavanje,uigranost a Barcina prednost,tj prednost ove generacije je sto su evo 4-5 godina na okupu skoro ista raja...
Slažem se da je Barca uigranija od nas jbg Jozo je dvije godine nakon Pepa došao na klupu Madrida.Druga prednost Barce je što imaju najjači skup individalaca na jednom mjestu još od Madrida iz sezone 2002.U taj tim je dosta uloženo što kroz omladinske kategorije,što kroz dovođenje skupih pojačanja(Alexis,Alves,Cesc i neki još ranije)Za razliku od Madrida to su uglavnom bile pametne i isplative investicije u fudbalskom planu.Velika im je prednost što su izvukli dosta igrača iz svoje "kuće",ali Messi i Iniesta se jednom u 100 godina nađu na istom mjestu i to se sada njima desilo.
'đe ga nađe života ti, mrak mi na oči pade'LBJ MVP je napisao/la:Treba nam 11 najboljih ne 11 najborbenijih pa da se tim vodi Barcelona u njih bi danas Oleguer igrao,a ne Alves![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hoce li igrati Khedira veceras,jel povrijeden 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
mandraX je napisao/la:'đe ga nađe života ti, mrak mi na oči pade'LBJ MVP je napisao/la:Treba nam 11 najboljih ne 11 najborbenijih pa da se tim vodi Barcelona u njih bi danas Oleguer igrao,a ne Alves![]()
Mindfuck by JoseFaraon iz Visokog je napisao/la:Hoce li igrati Khedira veceras,jel povrijeden
- NeverRetreat
- Kontakt:
zasto nije kvalitet ?LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Callejon ima sličan stil igre kao Ronaldo(Cristiano ne Lima)S tim da to radi jedno 15-ak puta lošije.Nasilu pokušava igrat neko krilo nemaneki centaršut,niti brzinu s loptom itd. da ne nastavljam dalje.Dobar je on,ali nedovoljno dobar za Barcelone.NeverRetreat je napisao/la:zasto nije kvalitet ?LBJ MVP je napisao/la:Zašto?Shvatam da ga vole jer je dijete Reala,ali nije taj kvalitet za ovih tekmiNeverRetreat je napisao/la:callejon zasluzuje da pocne od prve
Hoce ijedna bh kuca prenositi veceras utakmicu?!
Nece, skupi su to prenosi.bekicamir je napisao/la:Hoce ijedna bh kuca prenositi veceras utakmicu?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Callejon ako igrao večeras vjerujem da će imati istu ulogu kao Di Maria, više defanzivno i pomaganje bekovima s tim da je se pokazao odličan i pred suparničkim golovima. Tako da ne vidim zašto Callejon ne bi odigrao solidnu utakmicu večeras, ako ništa - defanzivno dobro 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Protiv Barce je rješenje napad ne odbrana tako da je Callejon beskoristanToxicity je napisao/la:Callejon ako igrao večeras vjerujem da će imati istu ulogu kao Di Maria, više defanzivno i pomaganje bekovima s tim da je se pokazao odličan i pred suparničkim golovima. Tako da ne vidim zašto Callejon ne bi odigrao solidnu utakmicu večeras, ako ništa - defanzivno dobro
Ne znam tko ih je napadačkom igrom dobio, podsjeti me molim te
.. Mi smo ih nadigrali u kupu prošle godine samo iz razloga što su 3 "razbijača" u veznom redu odlično odradila posao.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Koristiš pogrešnu riječ.Mi tada nismo primili gol i srećom smo ga uspjeli dat prije penalaToxicity je napisao/la:Ne znam tko ih je napadačkom igrom dobio, podsjeti me molim te.. Mi smo ih nadigrali u kupu prošle godine samo iz razloga što su 3 "razbijača" u veznom redu odlično odradila posao.
imal ko link za tekmu??
unaprijed hvala
unaprijed hvala
- NeverRetreat
- Kontakt:
i ne trebas , jer ocito nemas blageLBJ MVP je napisao/la:Nasilu pokušava igrat neko krilo nemaneki centaršut,niti brzinu s loptom itd. da ne nastavljam dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.