Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

amir
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la amir » 25 avg 2009, 17:31

NoName je napisao/la:Veoma veliko iznenađenje obzirom na dosadašnje rezultate naše reprezentacije koja je obično kvalifikacije započinjala katastrofalno a tek kasnije smo se vraćali.

Što se tiče Estonije, ja sam gledao utakmicu Estonija - Turska i Turke je samo sreća spasila od poraza, Estonija mnogo bolja. Ako ne griješim, negdje pred kraj utakmice ovi Estonci su i stativu pogodili i imali par dobrih šansi. Stoga ta utakmica neće biti lagana kako se očekuje iako vjerujem da će naši momci to ipak riješiti u svoju korist. A da Estonija ima neke šanse u Turskoj od toga nema ništa.

Moje predviđanje za Septembar (Opet u meni proradio Milan) :D

ARM - BIH: 2
TUR - EST: 1
ESP - BEL: 1
BIH - TUR: X
ARM - BEL: 2
ESP - EST: 1

ESP: 24Pts, BIH: 16Pts, TUR: 12Pts, BEL: 10Pts

Nakon ovoga Španija je sigurno 1. te se mogu opustiti :mrgreen: Mi u Tallinu još uzmemo Estoniju (19Pts) i to je to. Onda protiv Španaca svi na Koševo da gledamo revijalnu utakmicu :D

Inače, matematika je vrlo jednostavna: Mi moramo uzeti 7 bodova i idemo u baraž (12+7=19), ako Turska sve pobijedi a samo odigra jednu neriješeno (8+10=18).
Ovako bi bilo extra da budu rezultati, sa ovim rezultatima nebi mogli biti najslabija druga i znaci isli bi u baraz 100 %, treba nam 19 bodova a da nas Turska nepobijedi i u barazu smo, bez obzira i kada bi izgubili od Spanije.
Prvi korak pobijediti Armeniju, drugi korak neizgubiti od Turske i treci korak pobijediti Estoniju i u barazu smo 100 % bez obzira kako druge grupe zavrsile, to je najjednostavnija matematika
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2009, 22:37

Pogledah malo ovaj Salzburg,pa Vlada veoma dobar,valjalo bi ga stavit u sastav,odigrati u Armeniji mozda sa njim na desnoj strani,ima brzinu,moze pobjeci po strani i centrirati!A,sto se tice Turske ,tu je bitno sredinu neutralisati!
Bilo bi lijepo kad bi Belgija dobila Spaniju ,nekako ...ono na guzove,a da mi pobjedimo Armeniju,Tursku,i Estoniji,i onda protiv Spanije spektakl!:D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2009, 22:46

raja sam sam procitao obavjestenje koje stoji na centrotransu.kazu da kad se budu kupovale karte mora se pokazati kopija licne ili pasosa,
onda pise da se nece moci kupit vise od dvije karte,da ce ulazi na tribine biti otvorene 3 sata prije pocetka utakmice i da se mora uci bar 1 sat prije pocetka tekme itd.
a karte su u prodaji od cetvtkta ko ne zna :D :D
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2009, 22:56

Jooooooooj,jedva cekam utakmicu sa Armenijom,namirimo ih momacki ,napunimo mrezu do vrha,5 komada ,i onda lagano ono neko praznicko raspolozenje pred utakmicu sa Turskom.Malo ce neobicno biti bez alkohola,ali sta je ,tu je ...bice euforija tolika da necu puno misliti na pice.I ,onda 9.9.2009. ,u auto,transparenti,zajebancije,i put putuje latifaga,u Nicuze,lagano...navijanje do besvijesti, glatka pobjeda od nekih 2-0...ili 3-1..da im sve nade u plasman na Svjetsko srusimo!!!drama!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 avg 2009, 23:32

A ovako je bilo nekad :) BiH - Armenija 4-1

[youtube][/youtube]

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 26 avg 2009, 01:31

MUFC_for life je napisao/la:Ljudi,nemojte se zavaravati,Bosna nece tako lako pobijediti Tursku. Ciro ako ne zakrpa obranu,mi smo na.ebali!! Svi vazniji igraci su im se oporavili tuncay,emre,arda turan,zatim onaj sabri...ista ta turska je sa 3 sastavom izbacila hrvatsku na EP. Borbenije ekipe od njih nema.
Ništa se ti prijatelju ne brini. Muratović i Ibričić će to da nadoknade, mislim na pokrivanje i vračanje u defanzivne zadatke. Momci su inače veliki trkači, što potvrdjuju i njihove igre u matcnim klubovima.
Očekuje nas teška tekma i ako pobijedimo Ćiro dobija veci status od rahmetli Alije Sirotanovića.
Statua Bruce- Lee-a u Mostaru se ruši, a Ćirina dolazi na to mjesto, i piše se nova stranica povijesti.
Kahva, Kava, Kafa!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 avg 2009, 02:49

Žil Kretenie je napisao/la:
MUFC_for life je napisao/la:Ljudi,nemojte se zavaravati,Bosna nece tako lako pobijediti Tursku. Ciro ako ne zakrpa obranu,mi smo na.ebali!! Svi vazniji igraci su im se oporavili tuncay,emre,arda turan,zatim onaj sabri...ista ta turska je sa 3 sastavom izbacila hrvatsku na EP. Borbenije ekipe od njih nema.
Ništa se ti prijatelju ne brini. Muratović i Ibričić će to da nadoknade, mislim na pokrivanje i vračanje u defanzivne zadatke. Momci su inače veliki trkači, što potvrdjuju i njihove igre u matcnim klubovima.
Očekuje nas teška tekma i ako pobijedimo Ćiro dobija veci status od rahmetli Alije Sirotanovića.
Statua Bruce- Lee-a u Mostaru se ruši, a Ćirina dolazi na to mjesto, i piše se nova stranica povijesti.
Do jucer si govorio da nemamo sansi protiv Turaka, te da ce da nas "poderu ko novine" ... sad odjednom druga ploca ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 26 avg 2009, 08:57

Evo došli smo na 10 dana od utakmice ...samo da još ovo malo prođe bez ozljeda.

Malo evo gledam onu famoznu tabelu drugoplasiranih i stvarno ne vidim načina da ako ostanemo drugi ne idemo u baraž
Grp
Team
v • d • e
Pld W D L GF GA GD AG Pts Notes
4 Russia 5 4 0 1 11 3 +8 4 12
7 France 5 3 1 1 7 6 +1 4 10
5 Bosnia 5 3 0 2 14 6 +8 5 9
6 Croatia 5 2 2 1 9 7 +2 7 8
1 Hungary 4 2 1 1 4 2 +2 2 7
2 Switzerl 4 2 1 1 7 6 +1 4 7
8 R Ireland 5 1 4 0 4 3 +1 2 7
3 N. irl 5 2 1 2 5 6 −1 1 7
9 Macedo 6 2 1 3 4 7 −3 0 7
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2009, 09:13

Blažević: Para vrti gdje burgija neće
Da li će naši protivnici primorati Ermence da zapnu 5. septembra. Zašto ne igra Nadarević...
26.08.2009. 07:27
Kako se bliži završetak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi i utakmice nogometne reprezentacije BiH s Ermenijom 5. septembra u Jerevanu i Turskom četiri dana kasnije u Zenici, tako su se počele pojavljivati informacije o turskim igrama van terena.

Ništa se ne prepušta slučaju

Nogomet je odavno postao biznis u kojem se ništa ne prepušta slučaju. Pogotovo kada se radi o odlasku na najveću nogometnu smotru, što nacionalnim asocijacijama donosi profit od desetak i više miliona eura.

Zbog toga i ne čudi što se počelo govoriti o tome da će Turci učiniti sve ne bi li omeli našu reprezentaciju u borbi za plasman na drugo mjesto, koje vodi u baraž. Vijesti iz Turske govore o tome da se navodno spremaju izdašne premije Ermencima u slučaju da nam otkinu bod ili osvoje sva tri.

Selektor Miroslav Blažević kaže da ne sumnja kako su Turci spremni učiniti sve da destabiliziraju našu selekciju, ali...

- Ne mogu oni nikada s Ermencima uspostaviti takav odnos jer su oni historijski neprijatelji. Treba se sjetiti genocida s početka prošlog vijeka. Međutim, poznato je i to da para vrti gdje burgija neće i da novac čini čuda. Zato je sve moguće i predugo sam u ovom poslu da bi me nešto takvo iznenadilo - kaže Blažević.

Klupske stvari

S druge strane, Ćiro nije želio komentirati situaciju koja se dešava standardnom stoperu naše reprezentacije Safetu Nadareviću u njegovom klubu Eskišehirsporu. Našeg igrača trener je preselio na klupu, a Nadareviću se čini da je to samo kako bi ga izbacili iz forme uoči utakmica BiH s Ermenijom i Turskom.

- Znam za to, ali je delikatno pričati o toj konkretnoj situaciji. To su klupske stvari u koje se ne bih miješao. S druge strane, siguran sam da će to pozitivno utjecati na Nadarevića, koji ima veliki motiv da se dokaže i odigra najbolje što može - kaže Blažević.

Bolić: Oni će pokušati sve

Nekadašnji reprezentativac BiH i pomoćnik bivšeg selektora Mehe Kodre Elvir Bolić ovih dana se nalazi u Istanbulu. Rekao nam je kako je od dolaska u Tursku pod pritiskom novinara koje interesira sve u našoj selekciji. Bolić je uvjeren da će Turci učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi nam otežali put do baraža.

- Oni će pokušati sve i sigurno će im ponuditi premije da zapnu svim silama. O tome se ne govori javno, ali to će biti. Oni čekaju naš kiks protiv Ermenije ili Estonije. Svjesni su da ih čeka teška utakmica u Zenici.

Umjereniji su nego u nekim prošlim vremenima. Četiri boda naše prednosti su velika i toga su oni svjesni. Siguran sam da će kako se utakmica bude bližila i njihova euforija biti sve veća - rekao nam je Bolić.

dnevni avaz

evo malo pogledajte nasu bracu....kako ih neki nazivaju...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 26 avg 2009, 09:35

miralem444 je napisao/la:Blažević: Para vrti gdje burgija neće
Da li će naši protivnici primorati Ermence da zapnu 5. septembra. Zašto ne igra Nadarević...
Kako se bliži završetak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi i utakmice nogometne reprezentacije BiH s Ermenijom 5. septembra u Jerevanu i Turskom četiri dana kasnije u Zenici, tako su se počele pojavljivati informacije o turskim igrama van terena.

Nogomet je odavno postao biznis u kojem se ništa ne prepušta slučaju. Pogotovo kada se radi o odlasku na najveću nogometnu smotru, što nacionalnim asocijacijama donosi profit od desetak i više miliona eura.

Zbog toga i ne čudi što se počelo govoriti o tome da će Turci učiniti sve ne bi li omeli našu reprezentaciju u borbi za plasman na drugo mjesto, koje vodi u baraž. Vijesti iz Turske govore o tome da se navodno spremaju izdašne premije Ermencima u slučaju da nam otkinu bod ili osvoje sva tri.

Selektor Miroslav Blažević kaže da ne sumnja kako su Turci spremni učiniti sve da destabiliziraju našu selekciju, ali...

- Ne mogu oni nikada s Ermencima uspostaviti takav odnos jer su oni historijski neprijatelji. Treba se sjetiti genocida s početka prošlog vijeka. Međutim, poznato je i to da para vrti gdje burgija neće i da novac čini čuda. Zato je sve moguće i predugo sam u ovom poslu da bi me nešto takvo iznenadilo - kaže Blažević.

Klupske stvari

S druge strane, Ćiro nije želio komentirati situaciju koja se dešava standardnom stoperu naše reprezentacije Safetu Nadareviću u njegovom klubu Eskišehirsporu. Našeg igrača trener je preselio na klupu, a Nadareviću se čini da je to samo kako bi ga izbacili iz forme uoči utakmica BiH s Ermenijom i Turskom.

- Znam za to, ali je delikatno pričati o toj konkretnoj situaciji. To su klupske stvari u koje se ne bih miješao. S druge strane, siguran sam da će to pozitivno utjecati na Nadarevića, koji ima veliki motiv da se dokaže i odigra najbolje što može - kaže Blažević.

Nekadašnji reprezentativac BiH i pomoćnik bivšeg selektora Mehe Kodre Elvir Bolić ovih dana se nalazi u Istanbulu. Rekao nam je kako je od dolaska u Tursku pod pritiskom novinara koje interesira sve u našoj selekciji. Bolić je uvjeren da će Turci učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi nam otežali put do baraža.

- Oni će pokušati sve i sigurno će im ponuditi premije da zapnu svim silama. O tome se ne govori javno, ali to će biti. Oni čekaju naš kiks protiv Ermenije ili Estonije. Svjesni su da ih čeka teška utakmica u Zenici.

Umjereniji su nego u nekim prošlim vremenima. Četiri boda naše prednosti su velika i toga su oni svjesni. Siguran sam da će kako se utakmica bude bližila i njihova euforija biti sve veća - rekao nam je Bolić.

dnevni avaz

majku im **** supacku

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 26 avg 2009, 09:38

Zasto se odmah palite,mi ako odigramo kako treba protiv Armenije i Turske,nemoze nam nista niti sudija niti bilo ko drugi,pustite suplje price treba se pripremiti dobro za ove utakmice,a kako se Prosviro(Ciro),priprema za ove utakmice nek nam je bog na pomoci.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2009, 09:38

evo malo sam na fifinoj stranici pogledo statistiku nase repki protiv repki protiv kojih igramo...

BIH-TURSKA
POB. 2----2 PODJEDNAKI
REMI. 0----0
GOL RAZ. 6-----5 ZA NAS.

BIH- ARMENIJA
POB. 1-----0 ZA NAS
REMI 0-----0
GOL RAZ. 4-----1 ZA NAS

BIH -ESTONIJA
POB. 2 ------1 ZA NAS
REMI 1------1
GOL RAZ. 12------3 ZA NAS.

BIH- SPANIJA
POB. 0-------3
REM. 2------2
GOL RAZ. 4-------9

E sad evo stataistike...kad bi gledali po noj nama najbolje lezi spanija..stari nasi znanci...armenija samo 1 utakmica..skakljivo...turska isto stari poznanici...a estonija protiv nijh smo promjenjljivi..

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 avg 2009, 10:20

Ovo da ce Turci ponuditi dobru premiju Armencima za dobar rezultat protiv nas je 100% tacno. To Ciro zna a i svi iz saveza i ko je bio u i oko reprezentacije u proslom kvalifikacijskom ciklusu. Turci su tada nasoj reprezentaciji donijeli i ponudili milion eura za utakmicu protiv Norveske (za pobjedu) na Kosevu. Sastanak je bio u restoranu u Avazu dva dana prije utakmice. Nasi su to tada prihvatili....

Naravno i da je deset miliona premije u pitanju bilo, kvalitet je tada presudio i ma koliko su se nasi (oni koji su igrali tu utakmicu) "trudili" Norveska nas je glatko pobijedila. Mogu Turci ogromne novce ponudit Armencima ali ako nasi igraci odigraju dostojno svojim mogucnostima i sposobnostima i maximalno angazovano odrade utakmicu, pobjeda ne moze doci u pitanje. Kvalitet je na nasoj strani u omjeru najmanje 5:1. Dzeko na fudbalskom trzistu vrijedi koliko citava njihova reprezentacija da ne spominjemo nase ostale igrace. Ja se iskreno vise bojim da Turci ne ulete lovu (ili ponude neku transfer shemu) nekom od nasih (ovi sto igraju a jos nisu rijesili existenciju i tu mi je Nadarevic mozda najosjetljiviji) pa da nas taj isti ne "proda". Sreca u nesterci je i to da nam igraci koji igraju u Turskoj nece igrat tu tekmu (Dzemo, Hasagic oboica povrijedjeni) jer bi i na njih bio vrsen strasan pritisak.

Inace praksa premiranja jedne ekipe/reprezentacije od strane druge ekipe, drugog saveza ili pojedinacnog sponzora je praksa kojoj se UEFA /FIFA direktno ne podrzava ali je ni ne zabranjuje. Sjetite se da je Hrvatska dobila fine premije od Rusa za onih 2-3 protiv Engleza cime su prakticno izbacili Engleze a poslali ruse na EURO. to je javno objavljeno nakon utakmice.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 10:37

Klupske stvari

dnevni avaz

Spekulacije neuhranjenih mozgova na koje nasjedaju, ko drugi do naivne Bosnje.
Doduse narodu su vazda bile zanimljive razne teorije zavjera, Sudnji Dan, vanzemaljci.., i druge gluposti.
Naravno, i Fifa bi sjedila skrstenih ruku ili pak pomogla Trskoj u sakupljanju i predaji mita Armeniji ili Estoniji :D
Turska FUDBALSKA REPREZENTACIJA ce se svim silama truditi da ode na SP, odnosno nas izbaci i suprotno, ali zar zbog fudbala dovoditi u pitanje prijateljske odnose republika Bosne i Hercegovine i Turske? To moze samo neupuceni balavac ili neki mrzitelj svega Bosnjackog odnosno muslimanskog.Vrlo dobro znam da je pojedinima bliza S. Koreja odnosno Rusija, ali, molim vas, istupite iz mase i govorite u svoje ime.
Turski navijacki klub, mec BiH-Turska..nas dvojica jedini Bosnjaci medju desetinama Turaka, navijamo..
Iz postovanja prema Bosna&Hercek nisu se radovali kada je njihova reprezentacija postizala golove, niti su se ljutili kada smo mi stizali i na kraju slavili.Hajde, majcin sine, otidji medju navijace bilo koje reprezentacije pa navijaj za Bosnu, pocevsi od komsija pa dalje.Pitanje da li bi stigao medju njih, a ako bi i stigao sgurno na svojim nogama nebi izasao.
Toliko o neuhranjenim mozgovima.
Sto se tice narednih takmica, cvrsto sam ubjedjen da Turska nece savladati Belgiju u gostima.
Znaci, dovoljne su nam pobjede protiv Armenije i Estonije uz remi sa Turskom.
Protiv Ermenije odnosno Estonije najvaznije je motivisati igrace a to je, ustvari, i jedino sto Ciro zna.
Za razliku od tih susreta sam dolazak Spanije u BiH biti ce dovoljna motivacija ;)
Vjerujem u pobjedu protiv Spanije, a ljudski je nadati se(povoljnom rezultzatu iz utakmice Spa.-Bel.) :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 26 avg 2009, 10:38

ja se samo nadam da ciro nece dati ibricicu puno defanzivnih zadataka(sjetite se bugarske,pa i belgije,kod onog gola su ga izbacili ko da ga nema)...u sredini moze dosta borbeno odraditi kad da 200% svojih mogucnosti,mada ja mislim da je on trenutno najlimitiraniji igrac u nasoj repki a da ga ciro ne voli toliko sigurno ne bi bio u prvih 11!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 avg 2009, 10:45

secer je napisao/la:

Klupske stvari

dnevni avaz

Doduse narodu su vazda bile zanimljive razne teorije zavjera, Sudnji Dan, vanzemaljci.., i druge gluposti.
Naravno, i Fifa bi sjedila skrstenih ruku ili pak pomogla Trskoj u sakupljanju i predaji mita Armeniji ili Estoniji :D
Turska FUDBALSKA REPREZENTACIJA ce se svim silama truditi da ode na SP, odnosno nas izbaci i suprotno, ali zar zbog fudbala dovoditi u pitanje prijateljske odnose republika Bosne i Hercegovine i Turske? To moze samo neupuceni balavac ili neki mrzitelj svega Bosnjackog odnosno muslimanskog.Vrlo dobro znam da je pojedinima bliza S. Koreja odnosno Rusija, ali, molim vas, istupite iz mase i govorite u svoje ime.
Turski navijacki klub, mec BiH-Turska..nas dvojica jedini Bosnjaci medju desetinama Turaka, navijamo..
Iz postovanja prema Bosna&Hercek nisu se radovali kada je njihova reprezentacija postizala golove, niti su se ljutili kada smo mi stizali i na kraju slavili.Hajde, majcin sine, otidji medju navijace bilo koje reprezentacije pa navijaj za Bosnu, pocevsi od komsija pa dalje.Pitanje da li bi stigao medju njih, a ako bi i stigao sgurno na svojim nogama nebi izasao.
Toliko o neuhranjenim mozgovima.
Sto se tice narednih takmica, cvrsto sam ubjedjen da Turska nece savladati Belgiju u gostima.
Znaci, dovoljne su nam pobjede protiv Armenije i Estonije uz remi sa Turskom.
Protiv Ermenije odnosno Estonije najvaznije je motivisati igrace a to je, ustvari, i jedino sto Ciro zna.
Za razliku od tih susreta sam dolazak Spanije u BiH biti ce dovoljna motivacija ;)
Vjerujem u pobjedu protiv Spanije, a ljudski je nadati se(povoljnom rezultzatu iz utakmice Spa.-Bel.) :D
da secerko moj...al su se turcki puno uzdigli..

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 10:47

Istina, samo koliko god ludo zvucalo meni je draze kada igramo protiv prvog tima Turske.
Ovi iz drugog tima vise "ginu" nego oni koji imaju zagarantovana mjesta ;)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 26 avg 2009, 10:49

Naravno, i Fifa bi sjedila skrstenih ruku ili pak pomogla Trskoj u sakupljanju i predaji mita Armeniji ili Estoniji
stimulacija u vidu novca su dozvoljene u svijetu nogometa i nisu tajna...i tu fifa nema sta raditi...to nije suprotno njenim zakonima(nama su spanci nudili neku stimulaciju kad smo igrali protiv srbije na marakani,mada nam nije trebala dodatna)....a turke ne simpatisem nimalo....kad neko donese na utakmicu nase repke il svog kluba zastavu turske,to mi je isto da donese zastavu srbije il hrvatske,to mi je znak izgubljenosti u nacionalnosti,patriotizmu i opce gluposti! :idea:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 26 avg 2009, 10:58

zna li iko hoće li se u Mostaru igdje prodavati karte za utakmicu sa Turskom ???
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2009, 10:59

da tebi tvoj secerni rekne koju o turcima ;)
najgori medju njima su clanovi sivih vukova iliti bozkurtlar
to ti je ona krajnja desnica, ekstremisti..
e njima ako diras drzavu tursku ili njihovim navijacima reprezentaciju dolazi do tucnjave-najmanje
ko su ustvari oni? bosnje care moj
otac ih njihov najgori nacionalisti u turskoj su u stvari bosnje :D
otisli kada je bosna pala pod a-ugarsku
bio sam prisutan duelu izmedju takvog turcina i onog doner-turcina :lol:
imaju i svoj klub-jildirim bosna se vice
to su oni koji su se uzdigli :lol:
nije tema al vrijedi znati :lol: najgori smo gdje god odemo :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.