AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
šta je s patom, gledam ništa oficijelno? nadam se da je spreman za nedjelju.
trač kaže da bi taiwo mogao u engleski qpr.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Opet zadnja loža al izgleda da je spreman za nedeljubaresi#6 je napisao/la:šta je s patom, gledam ništa oficijelno? nadam se da je spreman za nedjelju.
a ovaj drugi s konja na magarca
btw :
"AC Milan announces that it has acquired outright by the U.S. Lecce Djamel Mesbah, which has signed a contract until June 30, 2016. "The player will wear the jersey number 15.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:

OFFICIAL STATEMENT: muscle injury for Pato, a month out.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:
OFFICIAL STATEMENT: muscle injury for Pato, a month out.
I kaze ne treba ga prodat
-RIVALDO-
sta vam ovo maldini zamjera sto mu niste dali neku poziciju u klubu
sramota majke mi
sramota majke mi
nema potpisa
pa nema guzovace u milanu,nek zasluziAdmir_Sa je napisao/la:sta vam ovo maldini zamjera sto mu niste dali neku poziciju u klubu
sramota majke mi
Bosna <3
Pa ako on nije zasluzio ne znam ko jepluton je napisao/la:pa nema guzovace u milanu,nek zasluziAdmir_Sa je napisao/la:sta vam ovo maldini zamjera sto mu niste dali neku poziciju u klubu
sramota majke mi
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ako je tačno sramota jeste. taj čovjek treba da dobije ako treba i poziciju predsjednika bez pogovora. toliko je zadužio milan. ali nisam baš siguran da je to tačno, moguće da su mediji to izmislili.Admir_Sa je napisao/la:sta vam ovo maldini zamjera sto mu niste dali neku poziciju u klubu
sramota majke mi
što se pata tiče ne znam šta bi pametno rekao. nevjerovatno zaista. koliko samo povreda za milan ove sezone, da ne povjeruješ. sve bolje od boljega.
ako sam dobro skontao taiwo ide na posudbu u qpr ali nemaju pravo na otkup?
supersicu je danas rođendan
***Tanti auguri SuperSic. Il tuo vecchio cuore rossonero è sempre con noi***
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pato opet povrijeđen, negdje sam čitao da je povredu fasovao i Boateng. Šteta na nekom ''vrhuncu'' forme ove sezone za Princea, Aquilani je također out kao i Seedorf koliko sam upratio.. šteta za sve njih, Clarence je na zenitu svoje karijere i kad počne pad forme u njegovim godinama onda ode ''nizbrdo''.
Krenulo vas kao i Juve zadnje dvije sezone a to nikada nije lijepa vijest, nadati se da će se oporaviti bez posljedica.
Krenulo vas kao i Juve zadnje dvije sezone a to nikada nije lijepa vijest, nadati se da će se oporaviti bez posljedica.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sramota da se ovako ponasaju prema najvecoj legendi klubaAdmir_Sa je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... jasno.html
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Nešta sl. kao sto je Real uradio sa Raulom tj. otjerao ga iako je ovaj zelio ostati, pa onda kap koja je prelila casu umjesto da uokvire i zamrznu dres sa Raulovim imenom i brojem kad su ga se onako hinjski rijesili oni daju taj broj portugalskom soumenu...Raul7 je napisao/la:Sramota da se ovako ponasaju prema najvecoj legendi klubaAdmir_Sa je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... jasno.html
Jel' de licemjerno?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
nije najveci igrac u historiji,samo je jedan kapitenRaul7 je napisao/la:Sramota da se ovako ponasaju prema najvecoj legendi klubaAdmir_Sa je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... jasno.html
Bosna <3
Tevez OPET odbio PSG hhahahahaahha aaaaaa Cirkusa majko draga.
-Kako piše "Ilmilanista.it", Milan je dogovorio sve uslove sa igračem Dortmunda, Shinji Kagawom. Ipak, prema pisanju tog portala, transfer neće biti realizovan odmah, već će Kagawa potpisati za "Rossonere" u junu. Sta mislite je li ovo istina ili je medijska patka a ako je istina to bi bilo odlicno jer Kagawa je mlad fudbaler
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
tevez će u milan samo ćelo voli malo drameWarrick je napisao/la:Tevez OPET odbio PSG hhahahahaahha aaaaaa Cirkusa majko draga.
mislim da je patka za kagawu ali vidjet ćemo. mene brine što se amauri spominje
ovo za maldinija izgleda ima nešto. sramota ja bi rekao. ali ipak milan treba da gleda interese kluba. maldini je kao igrač uvijek govorio da ga ne interesuje karijera trenera a sad promijenio mišljenje. ipak milan je ozbiljan klub ali nadam se da će mu naći neko mjesto.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Djemal Mesbah ,da hoce barem taj dres nositi sa dosta uspjeha i da do 2016-te godine osvoji barem jos 3 scudeta i makar 2 lige prvakaIlPrincipe je napisao/la:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.