"Boateng je u duelu sa Interom povrijedio bedreni mišić lijeve noge i izbivat će s terena mjesec dana", prije nekoliko dana objavili su iz AC Milana, no danas se oglasila i djevojka pomenutog fudbalera Melissa Satta, koja tvrdi suprotno.
Naime, talijanska starleta tvrdi da su seksi igre najviše krive za sve učestalije Boatengove povrede.
„On je povrijeđen jer smo mi u akciji od sedam do deset puta sedmično“, izjavila je Melissa, a AC Milan nije komentarisao ove njene navode.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:![]()
"Boateng je u duelu sa Interom povrijedio bedreni mišić lijeve noge i izbivat će s terena mjesec dana", prije nekoliko dana objavili su iz AC Milana, no danas se oglasila i djevojka pomenutog fudbalera Melissa Satta, koja tvrdi suprotno.
Naime, talijanska starleta tvrdi da su seksi igre najviše krive za sve učestalije Boatengove povrede.
„On je povrijeđen jer smo mi u akciji od sedam do deset puta sedmično“, izjavila je Melissa, a AC Milan nije komentarisao ove njene navode.
Bas se usrecio ovaj Boateng
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- IlPrincipe
- Kontakt:
-slažem se
ps :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ps :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Znao sam da ce se neko javiti i ovakvu glupost napisati. Raul je sam otisao i sam je rekao da se sedmica da Cristianu. A na oprostaju, Perez mu je rekao: "Ovo nije zbogom nego dovidjenja" sto znaci cim zavrsi karijeru ceka ga neka pozicija u klubuArogantni je napisao/la:Nešta sl. kao sto je Real uradio sa Raulom tj. otjerao ga iako je ovaj zelio ostati, pa onda kap koja je prelila casu umjesto da uokvire i zamrznu dres sa Raulovim imenom i brojem kad su ga se onako hinjski rijesili oni daju taj broj portugalskom soumenu...Raul7 je napisao/la:Sramota da se ovako ponasaju prema najvecoj legendi klubaAdmir_Sa je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... jasno.html
Jel' de licemjerno?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Moze li mi netko reci sta je sada sa El Shaarawyem je li on u Co-ownershipu izmedju Milana i Genoe
ili je njegov ugovor otkupljen ili je pak na pozajmici u Milanu
I isto me zanima sto se tice Merkela je li i Merkelov ugovor citav otkupljen ili mi imamo samo pola njegovog ugovora ,znam valjda da je citav ugovor Strassera
nas jer je on bio samo na pozajmici u Lecceu valjda volio bih kada bi mi neko odgovorio 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
meho-medo je napisao/la:Moze li mi netko reci sta je sada sa El Shaarawyem je li on u Co-ownershipu izmedju Milana i Genoeili je njegov ugovor otkupljen ili je pak na pozajmici u Milanu
![]()
I isto me zanima sto se tice Merkela je li i Merkelov ugovor citav otkupljen ili mi imamo samo pola njegovog ugovora ,znam valjda da je citav ugovor Strassera
nas jer je on bio samo na pozajmici u Lecceu valjda volio bih kada bi mi neko odgovorio
El Shaarawy je nas igrac kostao je gotovo 10 mil € !
Merkel je u Co-ownershipu sa Genom
evo pozvanih za sutra:
Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Mesbah, Ely, Thiago Silva, Ambrosini, Emanuelson, Merkel, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Inzaghi, Ibrahimovic, El Shharawy, Robinho
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Tevez- " Želim samo u Milan ! "
http://www.rossoneriblog.com/2012/01/21 ... oin-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra najvjerovatnije:
____________Amelia
__Abate__Mexes__T.Silva__Antonini
___________Ambrosini
______Merkel_______Nocerino
___________Emanuelson
_______Robinho___Ibrahimović
http://www.rossoneriblog.com/2012/01/21 ... oin-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra najvjerovatnije:
____________Amelia
___________Ambrosini
___________Emanuelson
Bommel umjesto Ambrosinia i dobro bi kada bih barem igro u drugom poluvremenu MesbahIlPrincipe je napisao/la:Tevez- " Želim samo u Milan ! "
Sutra najvjerovatnije:
____________Amelia
___________Ambrosini
___________Emanuelson
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma odma su trebali djemu ubaciti, antonini igra godinama i svakom odigranom utakmicom je pokazao da nije kalibar za milana, trebao ovom dati šansu i to u nekoliko utakmica zaredom pa da se vidi ko je i šta je.
šta je sad ovo opet tevez se povezuje s milanom, svaki prelazni rok mora biti poneka sapunica.
merkel su daje prilika, to mi se sviđa, mali bi mogao za koju godinu postati TOP igrač
šta je sad ovo opet tevez se povezuje s milanom, svaki prelazni rok mora biti poneka sapunica.
merkel su daje prilika, to mi se sviđa, mali bi mogao za koju godinu postati TOP igrač
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
Merkelu je samo mana sto je dosta fizicki slabiji od ostalih ,ali nadoknadi to on brzinom i tehnikom, mada ta pozicija gdje on igra zahtjeva dosta jakog igraca
-RIVALDO-
A Aquilani tu igra inace ,a ni Aquilani se ne istice nekakvom fizickom snagomsenad_flamin je napisao/la:Merkelu je samo mana sto je dosta fizicki slabiji od ostalih ,ali nadoknadi to on brzinom i tehnikom, mada ta pozicija gdje on igra zahtjeva dosta jakog igraca
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Aquilani je dosta uporan i "prgav" igrac ide zestoko u svaki duel,dosta sjecka igru ,tu se razlikuje od Merkela, ali Merkel je dosta jaci u tehnickom smislu..meho-medo je napisao/la:A Aquilani tu igra inace ,a ni Aquilani se ne istice nekakvom fizickom snagomsenad_flamin je napisao/la:Merkelu je samo mana sto je dosta fizicki slabiji od ostalih ,ali nadoknadi to on brzinom i tehnikom, mada ta pozicija gdje on igra zahtjeva dosta jakog igraca
Mada jedva cekam povratak Aquilania dosta bolje igramo kad je on u ekipi
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jao kako bi me obradovalo da je istina ono za Kagawu
Perfektan playmaker, baš takav nam treba.
Sad će Seno reć ne treba imamo Boatenga, ali po meni je Boa više 'razbijač' koji se zna i može ubacit iz drugog plana i ugrozit protivnika. Pokazao je i da je koristan i u velikim utakmicama, mada nije loš ni na AMF poziciji ali eto ...
Sad će Seno reć ne treba imamo Boatenga, ali po meni je Boa više 'razbijač' koji se zna i može ubacit iz drugog plana i ugrozit protivnika. Pokazao je i da je koristan i u velikim utakmicama, mada nije loš ni na AMF poziciji ali eto ...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
volio bi vidjeti merkela iza napadača umjesto emanuelsona, kad se vrati aquilani ili boateng treba mu dati koju utakmicu, jbg ni ovako urby nešto tu ne briljira
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- senad_flamin
- Kontakt:
@ IlPrincipe hehe nepoznat mi je taj,tako da necu nista komentarisat...
Evo moguceg sastava
___________Abbiati_________
_Abate_Mexes_T.Silva_Antonini_
_Ambrosini_M.V.B_Nocerino_
_________Urby
_______
______Zlatan____Robinho_____
Evo moguceg sastava
_________Urby
-RIVALDO-
senad_flamin je napisao/la:@ IlPrincipe hehe nepoznat mi je taj,tako da necu nista komentarisat...![]()
Evo moguceg sastava
_________Urby_______
Samo KRETEN svoje vrste moze ( beka, krilo) staviti da igra iz napadaca, pa nije li vidio protiv Intera da je uzasan bio cccc iznandjue me Allegri sve vise i vise koji mulac
Ove glasine ako su istinite za Kagawu to je odlicno,gledao sam ga dosta puta u Dortmundu mocan je.
E vala bas oava Allegri navalio na Urby-ja kao trequartistu ko corav jbt ccccccc
E vala bas oava Allegri navalio na Urby-ja kao trequartistu ko corav jbt ccccccc
Nije mi jasno zasto El Shaarawy ne moze igrati, pa momak se pokazo da zna igrati, jos igra protiv Novare.... ovo me nervira najvise da je Fergi trener El Shaarawy bi vec bio prvotimac, a ne ovako dobivati na kapalje minutazu, dok mu bek igra 10 LOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.