Ipak igra Arda . Silvio se konacno oporavio ,bice na klupi a njegovu poziciju pokrice Juanfran .

Pazi napada
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Adrian je nekako stavio unutra 
http://static.sport360.com/sites/defaul ... crop_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; taticajuznjak> je napisao/la:A uuu pi.ku materinu kakva golcina najboljeg centarfora na svijetu

Tu sam ja,samo mi mrsko piskarat nesto..juznjak> je napisao/la:O Bllanco pa gdje si nema te nesto ?![]()
Ipak igra Arda . Silvio se konacno oporavio ,bice na klupi a njegovu poziciju pokrice Juanfran .
Pazi napada
Da ,sada vidim Zaragoza otkinula dva boda Levatima . Odlicno sada smo na -5 od Glamurones lige .soe je napisao/la:I rezultati iz ovog kola idu na ruku Atleticu,tako da je u ravnopravnoj trci za ligu prvaka.
jbt pa zar nema nikakvog nacina da ga zadrzitejuznjak> je napisao/la:Evo Magath izjavio da Diego zasluzuje drugu priliku u WLF-u . Poznato je da Atletico nema pravo otkupa njegovog ugovora,tako da ce se Diego vjerovatno vratiti u Bundes ligu . Bas me zanima sta ce Diego reci na ovo,cisto sumnjam da ce on htjeti natrag u klub koji nece igrati ni Evropi ,ne vjerujem da ce htjeti protraciti najbolje godine tamo .
Kao zamjena za njega spominje se Shaqiri iz Bazeladaj bre kakav shaqira hocemo Borju
Inace Diego i Gabi nece igrati protiv Osasuneako nista,raduje me cinjenica da ce poceti Koke ,vjerovatno uz Assuncaoa i Thiaga na sredini .
Saqiri je odlican igrac i bio bi pravo pojacanje,ali ipak misljenja sam da se treba potrudit i zadrzati Dijega.Ovaj Costa je i zabijo nesto prosle sezone cini mi se a onda je naprosto nesto,povreda neka sta li.juznjak> je napisao/la:Evo Magath izjavio da Diego zasluzuje drugu priliku u WLF-u . Poznato je da Atletico nema pravo otkupa njegovog ugovora,tako da ce se Diego vjerovatno vratiti u Bundes ligu . Bas me zanima sta ce Diego reci na ovo,cisto sumnjam da ce on htjeti natrag u klub koji nece igrati ni Evropi ,ne vjerujem da ce htjeti protraciti najbolje godine tamo .
Kao zamjena za njega spominje se Shaqiri iz Bazeladaj bre kakav shaqira hocemo Borju
Inace Diego i Gabi nece igrati protiv Osasuneako nista,raduje me cinjenica da ce poceti Koke ,vjerovatno uz Assuncaoa i Thiaga na sredini .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.