Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Reuf
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Reuf » 27 jan 2012, 01:16

Shaqiri je onaj decko koji je od igraca Uniteda pravio ispodprosjecne igrace , momak je yebena zvjer i meni licno najbolji mladi igrac Svijeta.

Ko ga dovede imat ce se cemu nadati !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 jan 2012, 21:08

Smjesni su svi za Borju 8-) zadrzati Diega i kupiti Borju (koji hoce u Atleti) kakav bi to tim bio :shock: nebi imao sta zavidjeti Realu ili Barci . Vidjecemo samo jeli Villareal voljan poslovati sa Atleticom ,obzirom da je prije par godina odbio prodati Roquelmea Atleticu :roll: razlog -nisu htjeli pojacati konkurenta . To je proslost , posto su im ove sezone konkurenti Granada i Sporting :mrgreen: a ne Atletico,tako da nema razloga da ga ne puste u patetico .

soe@ Costa je bas prosle sezone na gostovanju u Pamploni postigao hat-trick . Sada se vratio nakon teske povrede i mislim da je klub napravio dobar potez poslavsi ga u Rayo , u Atleticu bi se tesko naigrao pored Tigra i Adriana , dok ce u Rayu ciniti paklen tandem sa Lass Bangourum :mrgreen: nisam siguran ali cini mi se da im je posudjen i Pulido .
Eto kako se paze komsije 8-) uz ova pojacanja Rayo ce bez problema ostati u ligi .

Inace ima prijenos Osasuna v Atleti na tv1 u ponedeljak slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 jan 2012, 22:47

juznjak> je napisao/la:Smjesni su svi za Borju 8-) zadrzati Diega i kupiti Borju (koji hoce u Atleti) kakav bi to tim bio :shock: nebi imao sta zavidjeti Realu ili Barci . Vidjecemo samo jeli Villareal voljan poslovati sa Atleticom ,obzirom da je prije par godina odbio prodati Roquelmea Atleticu :roll: razlog -nisu htjeli pojacati konkurenta . To je proslost , posto su im ove sezone konkurenti Granada i Sporting :mrgreen: a ne Atletico,tako da nema razloga da ga ne puste u patetico .

soe@ Costa je bas prosle sezone na gostovanju u Pamploni postigao hat-trick . Sada se vratio nakon teske povrede i mislim da je klub napravio dobar potez poslavsi ga u Rayo , u Atleticu bi se tesko naigrao pored Tigra i Adriana , dok ce u Rayu ciniti paklen tandem sa Lass Bangourum :mrgreen: nisam siguran ali cini mi se da im je posudjen i Pulido .
Eto kako se paze komsije 8-) uz ova pojacanja Rayo ce bez problema ostati u ligi .

Inace ima prijenos Osasuna v Atleti na tv1 u ponedeljak slika
Off topic: Inace proteklih sezona najbolji igrac Raya Armenteros ,koji je prodan Sevillli,takodjer je ustupljen Rayu na posudbu..Veliki potencijal u napadu ima Rayito..

Inace bas neki dan je Riquelme pricao kako mu je zao sto nije mogao igrati za Athletico.
Sto se Borje tice ja se licno nadam da nece doci u Madrid. Villareal bi tad definitivno pao u sivilo,ovako imaju nekog potencijala da idu prema gore. Imal kakvih novosti za Gaga ? Jedno vrijeme je i on bio opcija..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jan 2012, 18:06

Neka, fino,drago mi je zbog Raya .Armenteros je razvaljivao u Segundi i sigurno da ce im biti od velike koristi .
Pazi,sto se tice Borje ,ja ti garantujem da ce preci u Atletico . On ti je trebao u Atleti jos ovog ljeta .
Skoro gotova stvar je to bila ,medjutim , hebena Malaga kupuje Cazorlu i tako otezava stvari za Atleti .

Obzirom da su igrali LP, Roig je smatrao da bi bilo previse da puste i Borju ,ako se sjecas ,nije pustio ni Rossia kojeg su svi vec preselili u Juventus ;) . Nece Villareal propasti ako ga prodaju ,ne zaboravi da imaju neke odlicne mlade igrace posudbama. Recimo Montera koji razvaljuje u Betisu ,Nicki Billea u Elcheu , mali Joselu tek dolazi ,Rossi ce se vratiti ,navodno bi i Giovanni trebao preci . Tako da ce imati dosta mladu i perspektivnu ekipu .Naci ce oni vec zamjenu za Borju .

Sto se tice Gaga ,izgleda da je Roma odlucila da otkupi njegov ugovor od Reala slika

PS Izgleda da bi Salvio trebao u Benficu . Eto novca za Valeru 8-) :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 jan 2012, 14:01

Jos malo pa gotov prijelazni rok..
Jedino na ljeto da Borja dodje.. Nego htio sam da pitam sta je sa Borjom Gonzalesom? Onaj vas mladi napadac,gledao sam ga par puta,bio je jedan od nosilaca igre mladjih selekcija Spanije, imal kakve nagovjesti da na njega racuna Simeone ?
Nadam se da ce polovnjaci na ljeto napustit klub i da cete ciniti bitniju ulogu u LP naredne godine..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jan 2012, 21:03

Ma na ljeto dolazi Borja , pazi sta sam ti napisao 8-) . Sto se tice Bastona ,on ti je u Murciji na pozajmici ,malo sam provjerio i vidim da je u Segundi zabio dva komada . Ako se ne varam , prvih par kola bio je starter, vidim sinoc protiv Recrea nije ni ulazio u igru :? cini se da je izgubio status prvotimca . Vidjecemo hoce li Cholo racunati na njega .

Nego, vidim sada da je ovaj mali Pedro Martin pozvan u prvi tim . Znam da je ljetos u pripremnim tekmama, zabio dosta golova,Pantic (trener b ekipe) ga je preporucio svom guznom haveru Simeoneu, rekao je da ima dosta slicnosti sa Torresom :? . Inace 1992 godiste.

Gotovo pa sigurno da ce ovaj sastav nastupiti . Mislim da ce to dosta teze ici bez Gabia i Diega .
----------Courtois ---------
Juanfran---Godin Miranda --Filipe
------------- Suarez ------------
---Tiago ---- ----------- Koke

---- Arda----Falcao ----Adrian--

Btw Levante kiksao opet 8-)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 jan 2012, 14:45

Kad se prelazi na novi stadion? Redovno to zaboravljam hehehe
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 jan 2012, 18:36

zeljocity je napisao/la:Kad se prelazi na novi stadion? Redovno to zaboravljam hehehe
U sezoni 2015-2016 . Aj jos jednom zaboravi :evil: :mrgreen:

Valja pobjediti na Reynu . Osasuna tu ima 5 pobjeda ,4 nerijesenih i samo 1 poraz .

Osasuna 3-0 Zaragoza
Osasuna 2-0 Levante
Osasuna 2-1 Sporting
Osasuna 2-1 Villarreal
Osasuna 2-1 Betis
Osasuna 2-2 Mallorca
Osasuna 1-1 Valencia
Osasuna 0-0 Rayo
Osasuna 0-0 Sevilla
Osasuna 0-2 Racing

Inace nas Raul Garcia im je ponajbolji igrac , u ovoj sezoni, zabio je tri komada i zajedno sa Ninom najbolji je strijelac Pamplonaca .
Treba se cuvati Nekounamovih slobodnjaka ,opcenito kod prekida je jako opasan ,vrse veliki presing na sredini terena , sto ce ostaviti dosta pristora za Ardine i Adrianove prodore .

Idemo se uguzit u LP slika

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 30 jan 2012, 21:52

Losa utakmica,ali zabise srecom gol na vrijeme.Treba dati jos jedan gol i rijesiti utakmicu,nadam se da ce Tigre dobiti koju upotrebljivu loptu.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 30 jan 2012, 23:22

Vrijedna pobjeda,liga prvaka je sve izglednija.Od dolaska Simeonea gol razlika je 8:0 8-) ,sljedeca zrtva Valencija :D.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 jan 2012, 23:23

Na ovaj nacin se osvajaju titule ;) samo mozemo zaliti sto Cholo nije od pocetka sezone u Atleticu . Ko zna koliko bi bjezali Real i Barca .

Teska utakmica ,bas kakvu sam i ocekivao. Nismo smjeli dopustiti ovako neizvjesnu zavrsnicu . Adrian je onu priliku morao zavrsiti golom :evil: da je zabio ,vjerovatno bi tu sve bilo gotovo,igraci Osasune bi bili demoralisani i tesko da bi se uspjeli vratiti . Ovako su zadnjih 20-tak. minuta opasno pritisnuli ,jbte umalo me srcka nije opalila :roll: .

Najvaznije da smo uspjesno apsorvirali ovo gostovanje i uzeli tri divovska boda . Istina da je tekma bila losa,Osasuna nije imala previse aspiracija prema napadu ,dok se kod Atletica jako osjetio nedostatak glavnog kretora u igri(Diega),te Gabia koji je zaduzen za te prljave startove,ali i pored toga stvorene su 3-4 kolosalne prilike.
Proslo kolo ,Valencia je ovdje jedva uzela bod , uostalom, ovi rezultati Osasune kao domacina dovoljno govore .

Iskreno se nadam da povreda Arde nije ozbiljnije prirode :? sljedece kolo dolazi Valencia i itekako je potreban .

PS Konacno da ja i soe dodjemo na svoje :D

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 30 jan 2012, 23:30

Ne mogu se oteti dojmu da bi se sa jacom sredinom mozda borili i za titulu,ovako je dosta i liga prvaka i osvajanje evropa lige :D.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 jan 2012, 17:54

soe je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu da bi se sa jacom sredinom mozda borili i za titulu,ovako je dosta i liga prvaka i osvajanje evropa lige :D.
Borja Valero 8-) kada bi njega doveli,ponovili bi sezonu 95-96 :mrgreen: .
Ruku na srce,ni sredina sa Diegom,Tiagom i Gabiem nije nimalo losa. Ovom timu je samo falio pravi trener,a ne psiholog! Zato sada ta sredina djeluje mnogo bolje .
Upravo je Tiago bio najbolji sinoc . Obavio je dosta prljavog posla na sredini terena ,uz to , napravio je dosta pametnih prekrsaja i tako zaustavio neke potencijalno opasne napade .

Isto tako treba spomenuti i Kokea ,bio je dosta zapazen ,steta sto ona volejcina nije usla :cry: igrati ce on zapazenu ulogu u ovom Atleticu .

Inace sinoc, Perea odigrao 300. mec za Atletico :o koja hebena legenda ,u tih 300 meceva gola nije zabio slika

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 feb 2012, 18:38

Ipak ce Colo racunati na Meridu .
Nakon sto se vratio iz Brage,govorilo se da bi opet mogao negdje na posudbu , medjutim Cholo ga je odlucio ostaviti u ekipi .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 feb 2012, 23:32

Atletico Madrid-Valencia prenos na TV1 u nedjelju od 21:30h ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 feb 2012, 23:34

Adi_Zepce je napisao/la:Atletico Madrid-Valencia prenos na TV1 u nedjelju od 21:30h ;)
Bice gusto bice 0-2 :mrgreen: 8-) .

Salim se naravno, mislim da ce biti 2-0 za Atleti , adrian y falcao zabijaju ;) :D .

Inace, vidim da Atleti nastavlja pomagati Rayitu . Sada smo im ustupili i golmana Joel Roblesa na posudbu ,koji pored odlicnog Curtona nije dobijao previse sanse za braniti . Dobro za Joela ,dobro za Rayo i svi zadovoljni .
Nice .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 feb 2012, 20:13

Evo ,rezultati su isli na ruku , Athletic i Espaynol podjelili bodove , Levante ponovo remizirao na svom stadionu . Ovog puta sa Racingom :mrgreen: kako igraju u zadnje vrijeme ,na kraju ce zavrsiti na 15 mjestu :mrgreen:

Ako se slavi protiv Valencie,eto nas na tom 4 mjestu 8-) . Inace ,Cholo opet izostavio Silvia :? izgleda da je Juanfran definitivno prvi izbor za poziciju desnog beka . Nekada je bio krilni napadac :D

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 04 feb 2012, 20:28

juznjak> je napisao/la:Evo ,rezultati su isli na ruku , Athletic i Espaynol podjelili bodove , Levante ponovo remizirao na svom stadionu . Ovog puta sa Racingom :mrgreen: kako igraju u zadnje vrijeme ,na kraju ce zavrsiti na 15 mjestu :mrgreen:

Ako se slavi protiv Valencie,eto nas na tom 4 mjestu 8-) . Inace ,Cholo opet izostavio Silvia :? izgleda da je Juanfran definitivno prvi izbor za poziciju desnog beka . Nekada je bio krilni napadac :D
Smijesi se 3.mjesto :D .

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 feb 2012, 13:44

Juzni,veceras sam ti stavio keca na Athletico ..
Reci predvidjanje svoje ? :D
Nemoj da me razocarate velik je ulog..

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.