Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 21 jan 2012, 19:16

Nisam rekao da si glup i malo ohladi. Sto se tice tog Kedire :D mogu reci da je pravo slomio Inijestu sto jest, jest.
Nego ako bas tako mozes lahko naci skracene HD snimke tekmi stvarno iskreno bih te zamolio da mi nadzes onu tekmu 2:6 u HD kvaliteti. Stvarno ne zezam realovce ovdje pa ni tebe ali mi ova tekma u toj kvaliteti treba. Nema je nigdhe u HD. :oops: Na youtube ima ali lose kvalitete. Pa eto posalji mi link.........

pozz

@delldell
nas dijamant nije posran - malo smanji dozivljaje. 8-)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 jan 2012, 21:28

slika

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Madridista_23
Kontakt:

Post Postao/la Madridista_23 » 22 jan 2012, 14:56

za večerašnju tekmu, ponovo nije pozvan Sahin :( a nema ni Carvalja ni Pepea
mogao bi, prema Marci, početi Varane da čuva Lorentea, jer Real u zadnje vrijeme prima puno golova glavom...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 jan 2012, 14:58

Madridista_23 je napisao/la:za večerašnju tekmu, ponovo nije pozvan Sahin :( a nema ni Carvalja ni Pepea
mogao bi, prema Marci, početi Varane da čuva Lorentea, jer Real u zadnje vrijeme prima puno golova glavom...
Pepe je pozvan a vidjećemo kasnije da li će ga Mou staviti medju startere
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2012, 15:46

Madridista_23 je napisao/la:za večerašnju tekmu, ponovo nije pozvan Sahin :( a nema ni Carvalja ni Pepea
Jbt taj fudbal :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 jan 2012, 16:42

slika

Evo Pepe dobio konkurenciju... :)

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 22 jan 2012, 17:01

U Real Madridu neće po lijepome pamtiti ovaj tjedan. Poraženi su u srijedu na Santiago Bernabeuu 2:1 od Barcelone u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja, nakon čega su uslijedile medijske kritike Pepeovog gaženja Messija kao i trenerove taktike.

Prema napisima Marce nova u nizu negativnih epizoda dogodila se u petak na treningu Reala kada je došlo do sukoba između Mourinha i dokapetana Sergija Ramosa. Navodno je kontroverzni portugalski trener optužio igrače za izdaju zbog njihovih izjava za medije:

"Vi dečki ste me ubili u mixed-zoni."

"Ne šefe. Samo ste pročitali ono što je objavljeno u tisku, a ne sve ono što smo rekli", odgovorio je Ramos.

"Naravno, jer ste vi Španjolci svjetski prvaci, imate prijatelje u tisku koji vas štite, kao i vratar."

Bila je to jasna aluzija na vratara Ikera Casillasa koji je u tom trenutku stajao nekih 30-ak metara dalje, te je načuo razgovor.

"Šefe, ovdje kažemo stvari jedni drugima u lice", kazao je Casillas.

Mourinho se tada navodno okrenuo prema Ramosu i upitao ga:

"Gdje si bio kod prvog gola, Sergio?"

"Čuvao sam Gerarda Piquea", rekao je Ramos.

Na to je Portugalac kontrirao: "E pa trebao si čuvati Puyola."

Upravo Puyol je bio strijelac prvog Barceloninog gola kojeg je u trenutku izvođenja udarca iz kuta trebao čuvati Pepe, jer su on i Ramos zamijenili uloge kod prekida.

"On (Puyol) i Pique su privlačili braniče i mi smo odlučili zamijeniti igrače koje markiramo."

"Što je to sada? Sada se ponašate kao da ste vi treneri?", uzrujao se Mourinho.

"Ne, ali ovisno o situaciji u utakmici ponekad je potrebno promijeniti igrača kojeg čuvate. Ti nikad nisi bio profesionalni igrač pa ne znaš da je to ponekad nužno", nije ostao dužan Ramos.

Marca također tvrdi da su Realovi igrači bili nezadovoljni još nakon Mourinhovog medijskog napada na igrače nakon božićne stanke kada je neke od njih optužio da su tijekom praznika samo jeli i pili.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 jan 2012, 17:04

suicidesquad je napisao/la:U Real Madridu neće po lijepome pamtiti ovaj tjedan. Poraženi su u srijedu na Santiago Bernabeuu 2:1 od Barcelone u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja, nakon čega su uslijedile medijske kritike Pepeovog gaženja Messija kao i trenerove taktike.

Prema napisima Marce nova u nizu negativnih epizoda dogodila se u petak na treningu Reala kada je došlo do sukoba između Mourinha i dokapetana Sergija Ramosa. Navodno je kontroverzni portugalski trener optužio igrače za izdaju zbog njihovih izjava za medije:

"Ne šefe. Samo ste pročitali ono što je objavljeno u tisku, a ne sve ono što smo rekli", odgovorio je Ramos.

"Naravno, jer ste vi Španjolci svjetski prvaci, imate prijatelje u tisku koji vas štite, kao i vratar."

Bila je to jasna aluzija na vratara Ikera Casillasa koji je u tom trenutku stajao nekih 30-ak metara dalje, te je načuo razgovor.

Upravo Puyol je bio strijelac prvog Barceloninog gola kojeg je u trenutku izvođenja udarca iz kuta trebao čuvati Pepe, jer su on i Ramos zamijenili uloge kod prekida.

"On (Puyol) i Pique su privlačili braniče i mi smo odlučili zamijeniti igrače koje markiramo."

"Ne, ali ovisno o situaciji u utakmici ponekad je potrebno promijeniti igrača kojeg čuvate. Ti nikad nisi bio profesionalni igrač pa ne znaš da je to ponekad nužno", nije ostao dužan Ramos.

Marca također tvrdi da su Realovi igrači bili nezadovoljni još nakon Mourinhovog medijskog napada na igrače nakon božićne stanke kada je neke od njih optužio da su tijekom praznika samo jeli i pili.
Jadno je da sami ne možete skontati pa vam neko drugi mora reći koliko su ti vaši pokušaji patetični i providni...nevjerovatno ! Znam da je Marca objavila, ali odakle dolazi izvor, pitam se pitam...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 jan 2012, 17:22

Porteros
Casillas, Adán y Mejías.
Defensas
Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrão, Arbeloa, Albiol y Varane.
Centrocampistas
Kaká, Özil, Granero, Alonso, Altintop, Callejón y Lass.
Delanteros
Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.
vidjećemo kojih 11 će istrčati
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2012, 17:57

raul-zakon je napisao/la:
suicidesquad je napisao/la:U Real Madridu neće po lijepome pamtiti ovaj tjedan. Poraženi su u srijedu na Santiago Bernabeuu 2:1 od Barcelone u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa kralja, nakon čega su uslijedile medijske kritike Pepeovog gaženja Messija kao i trenerove taktike.

Jadno je da sami ne možete skontati pa vam neko drugi mora reći koliko su ti vaši pokušaji patetični i providni...nevjerovatno ! Znam da je Marca objavila, ali odakle dolazi izvor, pitam se pitam...
A brate meini bi bilo drago da je ovako.Jozo sramoti ovaj klub ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 22 jan 2012, 18:22

Da nije Mou na klupi ova Barca bi bila puno ubjedljivija protiv Madrida,ne zaboravimo da je Mou spriječio rivala da pehar lige prvaka podigne na Bernabeu,predugo pratim fudbal i siguran sam da trenutno nema trenera koji bi bolje posložio ekipu Madrida od Mourinha,te priče o časti i slične gluposti su za dječicu od 12 do 17 godina, ako su naučene lekcije iz prvog mandata Pereza onda će valjda bit pameti i stati iza Mourinha sve dok je on trener.
Don Alfredo Di Stefano

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 jan 2012, 19:41

madridist je napisao/la:Da nije Mou na klupi ova Barca bi bila puno ubjedljivija protiv Madrida,ne zaboravimo da je Mou spriječio rivala da pehar lige prvaka podigne na Bernabeu,predugo pratim fudbal i siguran sam da trenutno nema trenera koji bi bolje posložio ekipu Madrida od Mourinha,te priče o časti i slične gluposti su za dječicu od 12 do 17 godina, ako su naučene lekcije iz prvog mandata Pereza onda će valjda bit pameti i stati iza Mourinha sve dok je on trener.
Ovo ide u postove koji su me impresionirali ! Svaka čast jarane. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jan 2012, 19:59

Sa tim bi igracima znao svako izvuc ovo sto on izvlaci,dobro ne bas svako, ali svako ciji je iq veci od 120..
Sjetite se kako je Pelle igrao protiv Barce,da mu je pruzena i sloboda da uspostavi svoj autoritet i mogucnost biranja igrackog kadra mislim da bi gledali mozda i bolji Real.Ne trebamo promjene..Neko kaze,svaka promjena je dobra promjena,ali ovaj Real je definitvno izgubljen od promjena i svaka nova nas baca na pocetak..Zbog toga sad treba trpiti ovaj sistem ma kakvi god da su rezultati ako zelimo da dobijemo onu harmoniju u timu kakva je uvijek krasila ovaj tim..
Jedino to sto se ja jos ne mogu pomiriti sa cinjenicom da jedan Hamit Altintop igra u Realu.
Btw nadam se povratku Gaga,idealnog rijesenja za tu poziciju koju treba popuniti pored Xabija,**** sve trenere koji su ga indisponirali Fernanda ..

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 jan 2012, 20:27

L_blancos je napisao/la:Sa tim bi igracima znao svako izvuc ovo sto on izvlaci,dobro ne bas svako, ali svako ciji je iq veci od 120..
Sjetite se kako je Pelle igrao protiv Barce,da mu je pruzena i sloboda da uspostavi svoj autoritet i mogucnost biranja igrackog kadra mislim da bi gledali mozda i bolji Real.Ne trebamo promjene..Neko kaze,svaka promjena je dobra promjena,ali ovaj Real je definitvno izgubljen od promjena i svaka nova nas baca na pocetak..Zbog toga sad treba trpiti ovaj sistem ma kakvi god da su rezultati ako zelimo da dobijemo onu harmoniju u timu kakva je uvijek krasila ovaj tim..
Jedino to sto se ja jos ne mogu pomiriti sa cinjenicom da jedan Hamit Altintop igra u Realu.
Btw nadam se povratku Gaga,idealnog rijesenja za tu poziciju koju treba popuniti pored Xabija,**** sve trenere koji su ga indisponirali Fernanda ..
Ne bi se složio s tobom brate...ne tako davno smo sa isto tako vrlo jakom ekipom 6 puta završavali svoj put u LP već u 1/8 finala, a u kupu kralja već u 1/16 finala. Mislim da olako shvataš i uzimaš zdravo za gotovo ove rezultate koje Real sada pravi. Zar je lako, kako kažu, najboljem timu ikada, bježati 5 bodova u ligi. Zar misliš da bi svako mogao postići, za tako kratko vrijeme, da tvoj klub (Real) od šprdancije uđe u top 3, pa možda i top 2...I don't think so pal... ;)

HALA MADRID !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 jan 2012, 20:57

Mourinho je ovu ekipu dove od suverenog 2. mjesta u svijetu. Na našu žalost igramo u vrijeme možda najbolje ekipe ikada. Mourinho mora ostati, jer imati 5 (trenutno 2 :mrgreen: ) bodova više protiv ovakve Barcelone nije mala stvar.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 jan 2012, 21:18

Potvređno prvih 11
Casillas; Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo; Granero, Xabi Alonso; Kaká, Özil, Cristiano i Benzema
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 22 jan 2012, 21:50

Llorente.
Bilbao sam sebe pobjeduje.Umjesto da se zatvore,oni krenuli po drugi go.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 22 jan 2012, 22:35

penal po navici kad zagusti.. :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jan 2012, 22:44

Scof1eld je napisao/la:penal po navici kad zagusti.. :mrgreen:
nemoj tako - nije vidio penal - ustvari jest vidio - kako kome i kako kad :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 22 jan 2012, 22:56

hoce li tih penala jos biti da uplatim na kladionici :lol: :lol: :lol:
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.