Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- NeverRetreat
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
dobro je , bez kiksa , +5 opet
Dok je kurbana bice i bajrama, dok je sudija bice i penala 

Don't hate what you don't understand.
Nemojte pricati gluposti. Drugi penal je cist ko suza,prvi nisam ni video.Inace, ovo je Ronaldov 9. gol iz penala ove sezone. Svaka cast Realu na igri protiv svih ostalih klubova.Gubili ste i od Majorke,a sad i od Athletica i u obe utakmice ste preokrenuli.Trenutno ne vidim ekipu osim Barcelone, koja bi mogla da vam oduzme bodove.Velike su sanse da cete ove godine osvojiti La ligu
MVP - Messi-Villa-Pedro
cuj penal za real, pa zar je to moguce!
ima li utakmice u kojoj real nije dobio penal?
ima li utakmice u kojoj real nije dobio penal?
Pa ne vidim na je iko rekao da nije bilo penala, vec mi smijesno onaj dao 10 golova iz penala jbt 

Don't hate what you don't understand.
I opet će mi neko reć' da je Ronaldo bolji od Higuainaxaviesta je napisao/la:Pa ne vidim na je iko rekao da nije bilo penala, vec mi smijesno onaj dao 10 golova iz penala jbt

EDIT : Jose Callejon

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Kako mi je drag ovaj momak Callejon to je nevjerovatno
Treba više ovakvih igraca
Treba više ovakvih igraca
O tome ti ja pricam Pipita*p!p!t@* je napisao/la:I opet će mi neko reć' da je Ronaldo bolji od Higuainaxaviesta je napisao/la:Pa ne vidim na je iko rekao da nije bilo penala, vec mi smijesno onaj dao 10 golova iz penala jbt
EDIT : Jose Callejon

Jos da ovaj ima minutazu ko CR ,gledao bi mu u ledja za jedno 5-6 golova sigurno..
Veceras je bilo dosta gresaka u igri, a na sredini isto dosta preskakanja mozda je Kaku trebalo ranije izvuc iz igre veceras.
3 boda su tu to ja najvaznije u ovom trenutku nakon onog poraza u kupu, sudija je trebo pustit gol Benzemi ali eto opet Ronaldo 2 penala.
3 boda su tu to ja najvaznije u ovom trenutku nakon onog poraza u kupu, sudija je trebo pustit gol Benzemi ali eto opet Ronaldo 2 penala.
Toliko mi je krivo za ove penale sto su sudjeni zbog ovakvih komentara,a ustvari i da nisu sudjeni ,bilo bi isto,golovi, izgledna snansa za gol kod prvog,prelijepa akcija a kod drugog je i bio gol.Steta sto benz ne suta penal,jbg kad mora onaj pichichinac.
Super tekma.
Ozil i Kaka konacno na svom nivou,predobri su bili individualno,ali nije bilo neke komunikacije medju njima ni igre.
Callejon
vec poceo rutinski zabijat kad udje.
Super tekma.
Ozil i Kaka konacno na svom nivou,predobri su bili individualno,ali nije bilo neke komunikacije medju njima ni igre.
Callejon

Sretno zmajevi!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj nek se i malo realovci raduju imaju fore 3 dana 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
objasnioSarajlijc@ je napisao/la:Haj nek se i malo realovci raduju imaju fore 3 dana

Inače,za razliku od "nekih" utakmica,ovaj put oba penala čista.
Bilbao nije završio kad je mogo,i već na kraju prvog je bilo jasno ko će pobjedit.
meni odbrana Reala posebno ide na zivce,pa tako su nam lako Bilbaovci stvarali prilike da je to pomalo tesko za razumijeti.Svijetla tacaka veceras je definitivno bila nasa igra prema naprije gdje se Ozil posebno isticao 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
veceras nezadovoljstvo je iskazala publika na bernabeu zvizdeci murinju nezadovoljni nacinom igre u srijedu protiv barce
reakcija murinja: "zvizdali su i mnogo vecima ronaldu, zidanu ... ,zasto ne i meni,nikad mi se nije desavalo ovo u portu ,interu i chelseu al za sve postoji prvi put , nastojim da odgovorim na to svojim radom"
reakcija murinja: "zvizdali su i mnogo vecima ronaldu, zidanu ... ,zasto ne i meni,nikad mi se nije desavalo ovo u portu ,interu i chelseu al za sve postoji prvi put , nastojim da odgovorim na to svojim radom"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nije problem sto su penali ako su penali potrebni. Bolje za neki ugled za sve klubove pa i vas da sa sto manje penala lomite rezultat. Ali bolje dat gol ili ofulat nego penal, penal pa penal. Svjesni ste vi da je nas "sudijska greska" kostala dva ogromna i vrlo bitna boda, ali idemo dalje ne treba se zaliti, mada cesto, cesto vam se rezultati lome na neke cudne stvari. Proslo kolo kad ste gubili 1:0 samo je sudija vidio ofside kad su zbog toga ponistili regularan gol protivniku. Mislim i ovo je sastavni dio igre svi ti penali, ali bas ono lomit rezultat ma bolje da date casno i posteno..... Vjerovatno ovo sto pisem vama ne znaci nesto mnogo ali Real je mnogo vece ime od toga da mu se pomaze na taj nacin. Docice momenat kad ce sudija zazmuriti na neki cist penal i onda ce biti drvlje i kamenje. Ali i to je sastavni dio igre samo to i vi treba da vidite....MARCELO je napisao/la:Toliko mi je krivo za ove penale sto su sudjeni zbog ovakvih komentara,a ustvari i da nisu sudjeni ,bilo bi isto,golovi, izgledna snansa za gol kod prvog,prelijepa akcija a kod drugog je i bio gol.Steta sto benz ne suta penal,jbg kad mora onaj pichichinac.
Super tekma.
Callejonvec poceo rutinski zabijat kad udje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Dosta dobra utakmica,ali na kraju i previsoka pobeda Reala rekao bih.Nisu prikazali neku igru koja bi zadovoljila kriterij od 3 gola razlike,ali jbg takav je fudbal.Bilo je nekih lepih stvari u samoj igri,ali bgm i nekih dosta losih.Posebno me iritira kod Reala sto ne znaju da podnesu kada je nesta lose u njihovoj igri.Prvo Ronaldo kod onoga prekrsaja da nije Ronaldo i da nije Real verovatno bi dobio zuti u roku odma' zbog onog prigovora na karton koji je opet bio opravdan,a zatim i Lassana sa onim "mangupskim" ponsanjem i udaranjem bez lopte.
Ipak zasluzena pobeda Reala na koju se moze dodati tih par sudijskih odluka koje su bile sumnjive,ali koje u sustini ne bi ugrozile rezultat.

Ipak zasluzena pobeda Reala na koju se moze dodati tih par sudijskih odluka koje su bile sumnjive,ali koje u sustini ne bi ugrozile rezultat.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sinoć Real dopuštao previše igračima Athletica.
Pas-dva i eto ih pred golom Casillasa.. dobro su još prošli jer onih par šansi u prvom poluvremenu kada su napadači fulili mislim da bi Kraljevima bio kraj...
Varane mi je baš onako kriza igrač, tanak k'o jufka što kaže moj stari, ispada bezze u nekoliko navrata je grozno reagovao.
Kaka se borio kao lav, imao je nekoliko ekstra poteza, podsjetio na stare dane u Milanu.
Oezil je isto tako po meni odigrao ekstra, kao i Benzema. Ramos je doktorski odigrao nazad.
Pas-dva i eto ih pred golom Casillasa.. dobro su još prošli jer onih par šansi u prvom poluvremenu kada su napadači fulili mislim da bi Kraljevima bio kraj...
Varane mi je baš onako kriza igrač, tanak k'o jufka što kaže moj stari, ispada bezze u nekoliko navrata je grozno reagovao.
Kaka se borio kao lav, imao je nekoliko ekstra poteza, podsjetio na stare dane u Milanu.
Oezil je isto tako po meni odigrao ekstra, kao i Benzema. Ramos je doktorski odigrao nazad.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- PatrickBateman
- Kontakt:
Athletic je jedna od najhrabrijih ekipa koja je izasla na Bernabeu i nisu zasluzili onakav poraz. Cudno mi je bilo sto nakon 2 penala Reala i crvenog,sudija ne svira poprilicno jasan penal nad Muniesom kad ga je Ramos nagazio...Isto tako,faul prethodio 4 golu Reala...
Sve u svemu zasluzena pobjeda Reala,ali vrlo hrabra igra Athletica,posebno do penala.
Sve u svemu zasluzena pobjeda Reala,ali vrlo hrabra igra Athletica,posebno do penala.
-
- Kontakt:
Je Ramos napravio penal ali je onaj lik pao traljavo,nije bio uvjerljivPatrickBateman je napisao/la:Athletic je jedna od najhrabrijih ekipa koja je izasla na Bernabeu i nisu zasluzili onakav poraz. Cudno mi je bilo sto nakon 2 penala Reala i crvenog,sudija ne svira poprilicno jasan penal nad Muniesom kad ga je Ramos nagazio...Isto tako,faul prethodio 4 golu Reala...
Moze se samo skinuti kapa Bielsi na sinocnjoj postavci ..
Nevjerovatno je da su u ekipi koja je sinoc istrcala jedino Iraola i Iraizoz iznad 30,ostali su svi do 25 godina.. Koliko ja znam nisu u nekoj krizi pa bi ostanak sadasnjeg kadra trebao biti prioritet,+ su u trci za Aduriza,igraca koji bi bio savrsen djoker..
Da je Real dobio 1-0 ja bih bio prezadovoljan,bas zbog cinjenice sto su igraci uzdrmani poslije poraza od najljuceg rivala..
Nevjerovatno je da su u ekipi koja je sinoc istrcala jedino Iraola i Iraizoz iznad 30,ostali su svi do 25 godina.. Koliko ja znam nisu u nekoj krizi pa bi ostanak sadasnjeg kadra trebao biti prioritet,+ su u trci za Aduriza,igraca koji bi bio savrsen djoker..
Da je Real dobio 1-0 ja bih bio prezadovoljan,bas zbog cinjenice sto su igraci uzdrmani poslije poraza od najljuceg rivala..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.