Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

NeverRetreat
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la NeverRetreat » 22 jan 2012, 22:57

dobro je , bez kiksa , +5 opet

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 jan 2012, 22:59

Dok je kurbana bice i bajrama, dok je sudija bice i penala :)
Don't hate what you don't understand.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 22 jan 2012, 22:59

Nemojte pricati gluposti. Drugi penal je cist ko suza,prvi nisam ni video.Inace, ovo je Ronaldov 9. gol iz penala ove sezone. Svaka cast Realu na igri protiv svih ostalih klubova.Gubili ste i od Majorke,a sad i od Athletica i u obe utakmice ste preokrenuli.Trenutno ne vidim ekipu osim Barcelone, koja bi mogla da vam oduzme bodove.Velike su sanse da cete ove godine osvojiti La ligu
MVP - Messi-Villa-Pedro

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 22 jan 2012, 23:00

cuj penal za real, pa zar je to moguce!

ima li utakmice u kojoj real nije dobio penal?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 jan 2012, 23:02

Pa ne vidim na je iko rekao da nije bilo penala, vec mi smijesno onaj dao 10 golova iz penala jbt :lol:
Don't hate what you don't understand.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 jan 2012, 23:11

xaviesta je napisao/la:Pa ne vidim na je iko rekao da nije bilo penala, vec mi smijesno onaj dao 10 golova iz penala jbt :lol:
I opet će mi neko reć' da je Ronaldo bolji od Higuaina :roll:

EDIT : Jose Callejon :!:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 22 jan 2012, 23:28

Kako mi je drag ovaj momak Callejon to je nevjerovatno
Treba više ovakvih igraca

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jan 2012, 23:30

*p!p!t@* je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Pa ne vidim na je iko rekao da nije bilo penala, vec mi smijesno onaj dao 10 golova iz penala jbt :lol:
I opet će mi neko reć' da je Ronaldo bolji od Higuaina :roll:

EDIT : Jose Callejon :!:
O tome ti ja pricam Pipita :D
Jos da ovaj ima minutazu ko CR ,gledao bi mu u ledja za jedno 5-6 golova sigurno..

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 jan 2012, 23:36

Veceras je bilo dosta gresaka u igri, a na sredini isto dosta preskakanja mozda je Kaku trebalo ranije izvuc iz igre veceras.
3 boda su tu to ja najvaznije u ovom trenutku nakon onog poraza u kupu, sudija je trebo pustit gol Benzemi ali eto opet Ronaldo 2 penala.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 22 jan 2012, 23:39

Toliko mi je krivo za ove penale sto su sudjeni zbog ovakvih komentara,a ustvari i da nisu sudjeni ,bilo bi isto,golovi, izgledna snansa za gol kod prvog,prelijepa akcija a kod drugog je i bio gol.Steta sto benz ne suta penal,jbg kad mora onaj pichichinac.
Super tekma.
Ozil i Kaka konacno na svom nivou,predobri su bili individualno,ali nije bilo neke komunikacije medju njima ni igre.
Callejon :D vec poceo rutinski zabijat kad udje.
Sretno zmajevi!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 23:43

Haj nek se i malo realovci raduju imaju fore 3 dana :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 22 jan 2012, 23:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Haj nek se i malo realovci raduju imaju fore 3 dana :mrgreen:
objasnio :lol: :lol: :lol:
Inače,za razliku od "nekih" utakmica,ovaj put oba penala čista.
Bilbao nije završio kad je mogo,i već na kraju prvog je bilo jasno ko će pobjedit.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 jan 2012, 00:00

meni odbrana Reala posebno ide na zivce,pa tako su nam lako Bilbaovci stvarali prilike da je to pomalo tesko za razumijeti.Svijetla tacaka veceras je definitivno bila nasa igra prema naprije gdje se Ozil posebno isticao 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jan 2012, 00:13

veceras nezadovoljstvo je iskazala publika na bernabeu zvizdeci murinju nezadovoljni nacinom igre u srijedu protiv barce

reakcija murinja: "zvizdali su i mnogo vecima ronaldu, zidanu ... ,zasto ne i meni,nikad mi se nije desavalo ovo u portu ,interu i chelseu al za sve postoji prvi put , nastojim da odgovorim na to svojim radom"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 jan 2012, 00:33

MARCELO je napisao/la:Toliko mi je krivo za ove penale sto su sudjeni zbog ovakvih komentara,a ustvari i da nisu sudjeni ,bilo bi isto,golovi, izgledna snansa za gol kod prvog,prelijepa akcija a kod drugog je i bio gol.Steta sto benz ne suta penal,jbg kad mora onaj pichichinac.
Super tekma.
Ozil i Kaka konacno na svom nivou,predobri su bili individualno,ali nije bilo neke komunikacije medju njima ni igre.
Callejon :D vec poceo rutinski zabijat kad udje.
Nije problem sto su penali ako su penali potrebni. Bolje za neki ugled za sve klubove pa i vas da sa sto manje penala lomite rezultat. Ali bolje dat gol ili ofulat nego penal, penal pa penal. Svjesni ste vi da je nas "sudijska greska" kostala dva ogromna i vrlo bitna boda, ali idemo dalje ne treba se zaliti, mada cesto, cesto vam se rezultati lome na neke cudne stvari. Proslo kolo kad ste gubili 1:0 samo je sudija vidio ofside kad su zbog toga ponistili regularan gol protivniku. Mislim i ovo je sastavni dio igre svi ti penali, ali bas ono lomit rezultat ma bolje da date casno i posteno..... Vjerovatno ovo sto pisem vama ne znaci nesto mnogo ali Real je mnogo vece ime od toga da mu se pomaze na taj nacin. Docice momenat kad ce sudija zazmuriti na neki cist penal i onda ce biti drvlje i kamenje. Ali i to je sastavni dio igre samo to i vi treba da vidite....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2012, 01:00

Dosta dobra utakmica,ali na kraju i previsoka pobeda Reala rekao bih.Nisu prikazali neku igru koja bi zadovoljila kriterij od 3 gola razlike,ali jbg takav je fudbal.Bilo je nekih lepih stvari u samoj igri,ali bgm i nekih dosta losih.Posebno me iritira kod Reala sto ne znaju da podnesu kada je nesta lose u njihovoj igri.Prvo Ronaldo kod onoga prekrsaja da nije Ronaldo i da nije Real verovatno bi dobio zuti u roku odma' zbog onog prigovora na karton koji je opet bio opravdan,a zatim i Lassana sa onim "mangupskim" ponsanjem i udaranjem bez lopte. :roll:
Ipak zasluzena pobeda Reala na koju se moze dodati tih par sudijskih odluka koje su bile sumnjive,ali koje u sustini ne bi ugrozile rezultat. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 jan 2012, 08:21

Sinoć Real dopuštao previše igračima Athletica.
Pas-dva i eto ih pred golom Casillasa.. dobro su još prošli jer onih par šansi u prvom poluvremenu kada su napadači fulili mislim da bi Kraljevima bio kraj...

Varane mi je baš onako kriza igrač, tanak k'o jufka što kaže moj stari, ispada bezze u nekoliko navrata je grozno reagovao.
Kaka se borio kao lav, imao je nekoliko ekstra poteza, podsjetio na stare dane u Milanu.
Oezil je isto tako po meni odigrao ekstra, kao i Benzema. Ramos je doktorski odigrao nazad.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 23 jan 2012, 09:02

Athletic je jedna od najhrabrijih ekipa koja je izasla na Bernabeu i nisu zasluzili onakav poraz. Cudno mi je bilo sto nakon 2 penala Reala i crvenog,sudija ne svira poprilicno jasan penal nad Muniesom kad ga je Ramos nagazio...Isto tako,faul prethodio 4 golu Reala...
Sve u svemu zasluzena pobjeda Reala,ali vrlo hrabra igra Athletica,posebno do penala.

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 23 jan 2012, 14:14

PatrickBateman je napisao/la:Athletic je jedna od najhrabrijih ekipa koja je izasla na Bernabeu i nisu zasluzili onakav poraz. Cudno mi je bilo sto nakon 2 penala Reala i crvenog,sudija ne svira poprilicno jasan penal nad Muniesom kad ga je Ramos nagazio...Isto tako,faul prethodio 4 golu Reala...
Sve u svemu zasluzena pobjeda Reala,ali vrlo hrabra igra Athletica,posebno do penala.
Je Ramos napravio penal ali je onaj lik pao traljavo,nije bio uvjerljiv

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 jan 2012, 14:56

Moze se samo skinuti kapa Bielsi na sinocnjoj postavci ..
Nevjerovatno je da su u ekipi koja je sinoc istrcala jedino Iraola i Iraizoz iznad 30,ostali su svi do 25 godina.. Koliko ja znam nisu u nekoj krizi pa bi ostanak sadasnjeg kadra trebao biti prioritet,+ su u trci za Aduriza,igraca koji bi bio savrsen djoker..
Da je Real dobio 1-0 ja bih bio prezadovoljan,bas zbog cinjenice sto su igraci uzdrmani poslije poraza od najljuceg rivala..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.