E od danas pa na dalje ja sam zaduzen za vodjenje statistike Roberta Lewandowskog , pa nek svako preispita svoje misljenje o tom momku, naravno ukljucujuci i mene !
Ovu svoju statistiku cu nazvati
Robert kroz minute provedene na terenu
3 min Sut,poluvolej koji ako malo bolje pogledate nije ni isao u okvir gola ,recimo izborio korner
12 min Oklijevao , namijestao se previse na desnu nogu , iz onakve prilike ne uputiti sut na gol je sramota !
24 minDobrim prodorom izborio korner ( koji nije bio ali greskom sudije dobili smo ga )
29 minZabio gol ali evidentno da je napravio prekrsaj
37 min[bStrasan potez Lewandowskog ][/b]( nesto sto Gomez ne moze uraditi ni u snu ),definitivno najbolji potez utakmice , zavidna sigurnost prilikom suta ...jednom rijecu prejebeno !!
53 minUpropastio napad koji je obecavao
59 minZabijamo gol na "asistenciju Lewata"( ako se ono moze racunat asist a da te neko napuca u prsa).Znaci slucajno smo dali gol ,obratite paznju opet nije dobro primio loptu !
62 minPropusta dobru priliku jer je katastrofalno sutirao,ja mislim da je opet bila lijeva noga
63 min Propusta drugu 100% priliku , katastrofalan sut lijevom nogom iz vise nego idealne pozicije !
76 minPenal ali ko nije primjetio Stark je pustio prednost jer se Lewatu odbila lopta ali je on po treci puta propustio 100% priliku , zatim je svirao penal !
84 min Zabija gol, ali ja mislim da je ono teze bilo promasit ! Kakogod svaka cast !
1/4 100% prilike

+ fantastican gol = solidna utakmica ( samo jer je imao extra potez , da toga nije bilo to bi bila katastrofalna utakmica za njega )
PS: nisam mogao da pisem sad svaki duel imao je i dobijenih i izgubljenih ..previse mi je sve bilo da navedem !