-
GRBALJ-CRVENA ZVEZDA 0:4
Ako se po jutru dan poznaje,ovo izgleda odlicna ekipa.Ne samo rezultatski nego i igracki sto smo pokazali u ovome prvom mecu.
Prvo poluvreme smo igrali u sastavu Kirovski-Radulovic-Makismovic-Krneta-Mladenovic-Micko-Chava-Kadu-Perovic-Vesovic-Kaludjerovic.
Iako je tesko govoriti na osnovu klipa vidi se par situacija koje izuzetno zadovoljavaju,poput igre Perovica,Mladenovica,Jankovica,ali ja se i dalje nadam da ce biti nege puni snimak.Da li ce SOS dati izvestaje ne znam.
Ne svidja mi se igranje Kaludjerovica i Kadua jer oni moraju da idu.Ovaj prvi nije ni danas propustio priliku da pokaze kolika je **** od igraca i koliko ne bira utakmice kada ce lose odigrati.Onu priliku moze samo majmun da promasi,ned'o Bog da su skauti gledali ovo,odma' bi ponistili svaki dogovor o kupovini.
Drugo poluvreme su igrai Vesic - Stojkovic, Mihajlovic, Cosic, Mladenovic- Mijailovic, Dimitrijevic, Djurickovic - Jankovic, Borha, Perovic i tu je takodje dobro izgledalo.Kada bude najjaci sastav videcemo sta mozemo da ocekujemo od ovoga tima,ja se nadam dosta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))