FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 22 jan 2012, 18:31

DANTES je napisao/la:Brate pa aludiram na tebe :-)
Ma jesam izbacio saopstenje 10-15 minuta pre nego sto je stiglo u medije,ali daleko od toga da sam ga ja pisao. :)

Evo izvestaja ,nesto nece da ga objavi u drugom formatu ,tj. pregled utakmice .

" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2012, 21:13

slika-slika

GRBALJ-CRVENA ZVEZDA 0:4

Ako se po jutru dan poznaje,ovo izgleda odlicna ekipa.Ne samo rezultatski nego i igracki sto smo pokazali u ovome prvom mecu.
Prvo poluvreme smo igrali u sastavu Kirovski-Radulovic-Makismovic-Krneta-Mladenovic-Micko-Chava-Kadu-Perovic-Vesovic-Kaludjerovic.
Iako je tesko govoriti na osnovu klipa vidi se par situacija koje izuzetno zadovoljavaju,poput igre Perovica,Mladenovica,Jankovica,ali ja se i dalje nadam da ce biti nege puni snimak.Da li ce SOS dati izvestaje ne znam. :roll:
Ne svidja mi se igranje Kaludjerovica i Kadua jer oni moraju da idu.Ovaj prvi nije ni danas propustio priliku da pokaze kolika je **** od igraca i koliko ne bira utakmice kada ce lose odigrati.Onu priliku moze samo majmun da promasi,ned'o Bog da su skauti gledali ovo,odma' bi ponistili svaki dogovor o kupovini. :roll:
Drugo poluvreme su igrai Vesic - Stojkovic, Mihajlovic, Cosic, Mladenovic- Mijailovic, Dimitrijevic, Djurickovic - Jankovic, Borha, Perovic i tu je takodje dobro izgledalo.Kada bude najjaci sastav videcemo sta mozemo da ocekujemo od ovoga tima,ja se nadam dosta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2012, 22:30

E jest onaj Kaludjerovic krampa braco mila sta je ono :o Ko njega gura da igra ? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jan 2012, 11:35

Sarajlijc@ je napisao/la:E jest onaj Kaludjerovic krampa braco mila sta je ono :o Ko njega gura da igra ? :roll:
:lol:

Jel vide sta promasi protiv Grblja :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jan 2012, 11:43

"Naravno, početak priprema, odlazak u Crnu Goru su za trenutak pomerili interesovanje javnosti na stvari van prelaznog roka, ali u Crvenoj Zvezdi rade na tome da nađu klub igračima koji imaju dozvolu da napuste "Marakanu".Vilotić nije otputovao na pripreme, on je otpisan, ugovor mu ističe za šest meseci, videćemo hoće li u ovom prelaznom roku naći klub.Pominjan je Dižon, ali sada se francuski prvoligaš okrenuo traženju špica i moguće da ga je našao u Andriji Kaluđeroviću. Priča se o sumi od oko milion evra, za najboljeg strelca Zvezde.Njemu je propao odlazak u Južnu Koreju, ranije je bio na meti Nice, njegov menadžer Ranko Stojić ima jake kontakte u Francuskoj. Što se Vilotića tiče, sada je aktuelan Lucern, a nekadašnji kapiten i povremeni reprezentativac Srbije nije baš oduševljen odlaskom na Daleki istok, što je jedna od solucija.Ali, ovo je poslednja nedelja prelaznog roka u Evropi, ako ne nađe angažman, ostaju samo Rusija i azijske zemlje kao solucija.Kadu želi u Kinu, Zvezda čeka ponudu, videćemo hoće li se Brazilac kome takođe letos ističe ugovor preseliti u šampionat u kome sa uspehom igraju nekadašnji saigrači Jevtić i Bogdanović, a od pre neki dan im se pridružio Miloš Trifunović."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jan 2012, 19:59

Prica onog momka koji je stopirao (i svasta jos) do Rena
Ja sam Marko imam 18.god Zivim u Grdelicu inace Grdelica je udaljena od Beograda 305km.i nalazi se na jugu drzave Srbije.I sve je pocelo pre sest godina.Moja prva utakmica je bila Radnicki Nis-Crvena Zvezda 2005god.Ali se nisam nadao da bi na kraju ispao ovakav ishod posle sest godina.Moram da prinam da me je poneo huk navijaca koji su pevali kao navijeni sat koji nikada nebi stao,jos kao klinac sam bio veoma komunikativan sa ljudima i lako sam se uklapao u neku drugu sredinu tako je i bilo upoznao sam prijatelje sa koji ma sam i dan danas u dobrim odnosima.Sa godinom na godinom upoznao sam i mnogo dobre ljude koji su mi uvek izasli na put da mi pomognu.Ne mogu da preskocim a da ih ne spomenemmoje drugare iz:Nisa,Krusevca,Leskvovca,Kumanova,Vranja,Novog Sada,Jagodine,Pozarevca,,Smedereva,Smederevske Palanka itd...Ali jedan trenutak ne mogu da zaboravim posle toliko godina doslo je doslo gostovanje u Francusku tacnije u gradu Ren koji se nalazi negde oko 400km Zapadno od Pariza i tako se i zvao i Tim Ren protiv koga je Crvena Zvezda igrala Dvadesetpetog Avgusta Dvehiljadejedanaeste godine sa pocetkom u popodnevnim casovima neznam tacnije vreme kada je bio odigran mec.Ali u tom gradu sam krenuo drugacije od svih STOPOM morao sam da predjem 2800km u jednom pravcu da bi stigo morao sam da krenem u Ponedeljak poslepodne oko 18h iz Grdelice a put je Protekao ovako.Krenuo sam stopom od Grdelice do Motel Predejana a od Predejana sam Morao da hvatam stop do Nisa ili Beograda tako je bilo uhvatio sam stop do Nisa(Niske naplatne rampe NAIS).Posle kraceg vremena uhvatio sam prevoz do Beograda kolima ali nisam reko u pocetku da sam krenuo sa 300din koje nisam mogo da potrozim nigde u Evropu Vec samo u Srbiju,stigo sam u Beograd oko 22h i otiso sam pavo na Zeleznicku Stanicu u Beograd gde sam uhvatio Voz do Ljubljane za kartu sam se svercovao sto bi reko nas narod iso sam sve tako do Hrvatske granice dok nisu usli Hrvatski carinarnici i poceli da prave problem oko povratne karte i novca za put kroz Hrvatsku udarili mi zabran na 24h i vratili me nazad sto ja nisam hteo dauradim vec sam bio dobre volje da nastavim put za Francusku kada sam siso na nasu granicu Sid uzeo sam hemisku olovku i prepravio zabranu koju su mi udarili da bi mogo da dodjem do zeljene stanice Grad Ren od Sida otiso sam stopom do autoputa koji vodi iz Beograda za Zagrba izaso sam na stop tu je imala neka naplatna rampa uhvatio sam Nekog Makednoca koji je iso do Ljubljane kada sam doso do Srpske i Hrvatske granice nisam imao problema iso sam dalje doso sam do Slovenske Granice udarili mi pecat sa kojim sam mogo da udjem u zemlje Evropske Unije izaso sam na Slovensku Granicu.A odatle sam uhvatio nekog Hrvata koji je iso do Milana ali sam morao da svratimo do Trsta gde je on popravljao neke papire za rnzit kroz Italiju dok je on popravljao papire za tranzit kroz Italiju ja sam se setao po gradu doslo je vreme da se krene za Milano iso sam na sve ili nista i reko sam sam sebi ili stizem ili ostajem ovde dok ne nadjem prevoz za nazad pred milano je imala Bezinska Stanica pored Grada Bergamo Gde je i bio parking za kamione i gde sam morao da se istusiram inace se placalo 2e ali ja sam se provuko kao vozac kamiona istusiro sam se ali sam bio previse umoran morao sam da malo odspavam seo sam na stolicu Na Benzinsku Stanicu i uspavao sam se probudio sam se ujutru negde oko 06h imao sam jos samo dana da dodjem do Rena kada sam se probudio uhvatio sam prevoz do Milana uso sam u grad koji sam prvi put vido i nije mi bilo jasno gde da idem ali sam malo znao engleski Jezik koji mi je pomogo da se snadjem u gradu ali italijani su bili neki cudni ljudi koji nisu hteli da pricaju pa sam morao sam da se znalazim tako je i bilo nasko sam neki metro koji je vodio do glavne Zeleznicke Stanice ali ja nisam imao para ni da jedem pa sam morao da se znadjem vido sam neki bankomat i nekog matorca koji je podizivao pare sa bankomata morao sam da pridjem iza njegovih ledja ida uznem pare koje je on podizao nisam imao drugi nacin morao sam da oduzmem uzo sam i pobego(KAKO HOCETE MOZETE OVO DA OBJAVITE) u metro uso sam i otiso do centra i imao sam 100e koje sam morao da cuvam otiso sam do krajnje stanice i otiso na autoput koji vodi Torina otiso sam do glavne Zeleznicke Stanice i uso sam u najbrzi voz u Evropi TZV koji je iso do Pariza uso sam i seo sam u A.klasu ali nisam ni kupio kartu samo sam uso i seo cekao sam da voz krene krenuo je iso sam do granice sa Francuskom gde je usla pogranicna policija i trazila pasose gde sam ja naravno dao i krenuo sam dalje doso je Francuski konduter i trazio mi kartu koju naravno nisam imo reko mi je da mu dam pasos ja sam dao napisao mi je kaznu koja je iznosi la 118e do Liyona ali pre toga sam dobio da jedem i da pijem jer sam sedeo u A.klasu isterao me iz A.klasu uso sam u B.klasu gde su bili crnci i ostala gamad sto je bilo neverovatno za mene soslo je vreme kada sam trebao da izadjem ali sam namerno ostao u voz jer sam morao da stignem u Pariz da bi uhvatio voz do Rena tako je i bilo uspavao sam se i stigo u Pariz kada sam izaso u zivotu nisam vido vise vozova i vecu stanicu od Glavne Zeleznicke Stanice u Parizu to je bilo ono sto sam i ocekivao iso sam da pitam kada ima voz za Ren oni su mi pricali da moram da idem na neku drugu stanicu gde moram da uhvatim voz za Ren otiso sam metrom tamo i uso sam u stanicu neznam kako se tacno zvala ja sam stigo u Pariz oko 23h 24.08.2011god morao sam da cekam voz za ren ujutru oko 05.45h koji je trebao da dodje tamo po redu voznje oko 07.30h tako je i bilo ali imao sam problema na Zeleznickoj gde su morali da zatvore zbog cistenja a ja sam spavao na vratima jer kada bi oni otvorili morali bi prvo da me probude sto je bilo najbolje da se ne uspavam probudio me policajac sa kerom probudio sam se i uso u voz naravno bez karte i opet sam morao da se vozim bez karte i na pasos ali jos jedna kazna tako je i bilo kazna od 112e ali me nije briga nekada cu sakupiti te pare i platiti stigo sam u ren pre utakmice jedno 12h sto je bilo najbolje i ispunio sam svoju zelju otiso sam u neki market morao sam nesto da jedem otiso sam do pekare a ono neki srbi pricaju ja po glasu kad ono Delije iz Beograda vido sam duks delije ali sam morao da proverim sto je bio najmanji problem proverio sam ono je bilo stvarno pitao sam ih odakle su oni su mi rekli iz Beograda pitao sam kako su dosli oni su mi rekli busom a kada si me pitatali kako sam ja doso ja sam reko malo stopom malo vozom pricali su izmedju sebe svaka cast to je bilo za medalju otisli su ono ja sam jos malo blejao po gradu i na kraju sam vido iste te ljude u centru Rena zvali su me da im se priduzim ja sam to i uradio kasnije smo otisli u neki Pab gde su dosli Brigate iz Beograda i svi srecni i zadovoljni bili smo pod alhohol posli ali pre ovog trenutku je doso neki reporter iz Beograda tako se predstavio i hteo je da nas slika kao jedna grupa sto oni nisu hteli vec su pricali sa njima da mene slika jer sam ja doso stopom iz Grdelice tako je i bilo slikao me i pitao me odakle sam kako sam stigo sto samu ja objasnio sve je to proslo posli smo u jedan veliki ,,KORTEO" do stadiona kada sam stigo do stadiona tu su poceli das e krste i da mi pricaju da nisam normalan da sam doso stopom poceli su da mi sakupljaju pare za povratak ali Delije iz Nisa i ponudili mi da se vracam do Nisa busom dali mi kartu jer nisam imao i rekli mi da cekam kako cu za spavanje ali ja sam reko da to nije problem ne moram da spavam vec da samo stignem u Srbiju navijanje je bilo neverovatno od prvog minuta sve do kraja cak i posle utakmice pola sata navijali smo i ako smo izgubili 4:0 to je bio trenutak koji nisam mogo da zaboravim posli smo nazad imali smo veliku pratnju kroz Francusku kao naj ozlagoseni navijaci u celoj Evropi pila je prica gde da spavamo ali na kraju smo resili da idemo do Beca i tu da spavamo tamo su nam pomogli nase Delije iz Beca nasli su nam hotel a ja sam zaboravio da kazem da sam imao kod mene Geografski Atlas iz Sestog Razreda to je bio hit u autobusu jer smo gledali kako da stinemo do Austriju sli smo i isli na kraju smo stigli sutra dan u Austriju i dosli do tog Hotela koji se nalazio na kraju Grada u 16.Becirh jer je Grad Bec podeljen na 21.becirh spavali smo po sobama ali u nasu sobu su spavali sedam coveka a dosvoljeno je samo sest zbog mene su spavali drugari iz Smederevske Palanke po dvoje u krevet jbg... sutra dan smo krenuli za Srbiju ali bilo je prica da cemo na kraju stati i u Budinbestu doslo je vreme da se svrati u Budimpestu svratii smo ali smo stigli u onaj trenutak kada je bio neki Beer Fest ali smo mi htrli da udjemo sto ali ovezbedjenje nije dalo pa samo isli na Keju pored Dunava toje bilo jako lepo kada doslo je vreme da krenemo za Srbiju ali niko nije hteo ali jbg... krenuli smo ja sam se na kraju uspavao kada smo dosli na granicu neko mi je samo uzo pasos i odneo toga se samo secam posle nase granice imali smo pratnju sve do Nisa ja sam se rastao sa drugarima iz Nisa siso sam na naplatnu NAIS gde sam i poso za Francusku kada sam stigo u Grdelicu kada su me videli svi su bili odusevljeni kada bi uso u neku Kladionicu ili Kaficu svi su imali isecak iz novina koji je izbacio onaj reporter iz Rena....Eto to je bilo gostovanje u Francusku ali dan danas patim i zelim da se to ponovi ali se nadam da ce to biti ove godine......Smile

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2012, 23:53

Na kraju ovakvog teksta ide NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI ! ;)

Mislim da je danas i cica Miletu rodjendan ali nisam siguran,pa ako jeste da mu cestitam i da nam pozivi jos mnogo godina. ;)

p.s
Piksi se oglasio,jbm li ga ali misljenja sam da laze. :mrgreen: ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jan 2012, 23:58

Komentar za ovaj Braoolyov text :arrow: Uslo u krv i dovidjenja ;) 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jan 2012, 15:19

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu 25. januara imati i drugu proveru tokom priprema u Budvi. Protivnik će biti ekipa crnogorskog prvoligaša Petrovca, a utakmica je zakazana za 13,00 časova u istoimenom mestu na primorju.Već 26. januara izabranici Roberta Prosinečkog će imati novu proveru, a rival je Zeta. Utakmica će se igrati u Golubovcima.Poslednja provera je zakazana za subotu 28. januar, i naši prvotimci će tom prilikom putovati u Trebinje na duel sa Leotarom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jan 2012, 15:40

Pratiš li domaći fudbal, JSL?

"Iskreno, ne pratim puno. Ako se ne varam, Partizan je još uvek prvi, je l' tako? Zvezda druga? Pa da. To je standardno".

Kome si ti lično više naklonjen, Zvezdi ili Partizanu?

"Ja volim Zvezdu. Samo Zvezdu", priznao je na kraju sjajni vezista Štutgarta i srpske reprezentacije.

Jedan je Zdravko Kuzmanovic 8-) 8-) 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jan 2012, 17:46

Disciplinska komisija FSS-a ukinula Zvezdi zabranu registrovanja jer su svi prethodni dugovi izmireni ;) Zabrana je ukinuta i Vojvodini,Radu i Borcu .

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2012, 18:03

Naletih na jedan podatak...

Često pominjanja rečenica da je "C.Zvezda najbolji i najtrofejniji FK na Balkanu i u Istočnoj Evropi", nije tačna! Daleko najušpesniji klub ove regije je rumunska STEAUA iz Bukurešta, koja je igrala 2 finala kupa šampiona. Jedno osvojila, drugo izgubila. Osvojila je i Superkup Evrope, bila 23 puta prvak Rumunije, 20 puta pobednik kupa Rumunije, uz 5 super kupova Rumunije. Uz to STEAUA je već 4 puta uspela da uđe u Ligu šampiona, za razliku od C. Zvezde kojoj to nijednom do sada nije pošlo za nogom od kada Liga šampiona postoji!

Kada je reč o ukupnim trofejim, zbirno najveći broj na Balkanu ih ima CSKA Sofia (Bugarska), 31 titula prvaka, 23 kupa (10+13), plus 3 super kupa.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2012, 20:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Naletih na jedan podatak...

Često pominjanja rečenica da je "C.Zvezda najbolji i najtrofejniji FK na Balkanu i u Istočnoj Evropi", nije tačna! Daleko najušpesniji klub ove regije je rumunska STEAUA iz Bukurešta, koja je igrala 2 finala kupa šampiona. Jedno osvojila, drugo izgubila. Osvojila je i Superkup Evrope, bila 23 puta prvak Rumunije, 20 puta pobednik kupa Rumunije, uz 5 super kupova Rumunije. Uz to STEAUA je već 4 puta uspela da uđe u Ligu šampiona, za razliku od C. Zvezde kojoj to nijednom do sada nije pošlo za nogom od kada Liga šampiona postoji!

Kada je reč o ukupnim trofejim, zbirno najveći broj na Balkanu ih ima CSKA Sofia (Bugarska), 31 titula prvaka, 23 kupa (10+13), plus 3 super kupa.
Ja i .... ?
Gde to zvanicno pise da je Zvezda najveci klub na Balkanu ? :?
B92,Press,Novosti...
To je necije misljenje,isto kao sto misli Pantelic,Rambo,Robi,Borhan...ali to zvanicno nema.

Pa Mamic za Dinamo kaze da je najveci na Balkanu. :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2012, 21:41

Znam da sam jednom naletio na podatak da ste najveci ali vjerovatno je to bilo ko sto ti kazes iz "burek novina" ;)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 jan 2012, 21:52

Crvena Zvezda je najveći brend koji privlači najviše navijača.Sviđalo se to nekome ili ne Zvezdu je protiv(ako se ne varam) CZ JENE gledalo preko 100 000 ljudi.To ti je oko 7 sezona BH premier lige kad sve zajedno skupiš prosjeke :D
$ ? $ ? ? " " ".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2012, 21:56

Sigurdsson je napisao/la:Crvena Zvezda je najveći brend koji privlači najviše navijača.Sviđalo se to nekome ili ne Zvezdu je protiv(ako se ne varam) CZ JENE gledalo preko 100 000 ljudi.To ti je oko 7 sezona BH premier lige kad sve zajedno skupiš prosjeke :D
Jest prije 100 godina , i Sarajeva je gledalo 120.000 ljudi nema to veze nikakve ;) Zvezda privlaci najvise navijaca u regionu na tome im svaka cast ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jan 2012, 22:03

Sarajlijc@ je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:Crvena Zvezda je najveći brend koji privlači najviše navijača.Sviđalo se to nekome ili ne Zvezdu je protiv(ako se ne varam) CZ JENE gledalo preko 100 000 ljudi.To ti je oko 7 sezona BH premier lige kad sve zajedno skupiš prosjeke :D
Jest prije 100 godina , i Sarajeva je gledalo 120.000 ljudi nema to veze nikakve ;) Zvezda privlaci najvise navijaca u regionu na tome im svaka cast ;)
Ajde mi sad reci kad je Sarajevo imalo posetu od 120.000 ljudi na jednoj utakmici :?: :?: :?: Covek ti kaze za jednu utakmicu ,posecenost od 100.000,a ti mi molim te reci kad je Sarajevo imalo posetu od 120.000???????????

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2012, 22:07

Tribalian je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Ajde mi sad reci kad je Sarajevo imalo posetu od 120.000 ljudi na jednoj utakmici :?: :?: :?: Covek ti kaze za jednu utakmicu ,posecenost od 100.000,a ti mi molim te reci kad je Sarajevo imalo posetu od 120.000???????????
Protiv Katovica al' u Poljskoj cini mi se '57. ;)

I da jbm vas u tastaturu,mrzi me da brisem postove. :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jan 2012, 22:09

Dobro kako god,ali ovaj prica za Marakanu , znaci 100.000 ljudi je gledalo Zvezdu . A u Poljskoj nije doslo 120.000 ljudi da gleda FKS nego je doslo da gleda svoj tim,ja to kazem.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2012, 22:42

" onclick="window.open(this.href);return false; Kad covjek vidi ovo reko bi kakav strijelac **** majku :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []