aleksandar_veliki je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Aha , pa jesu li poceli s pripremama,jesu odigrali utakmicu koju ? Toliko smo prizeljkivali nasu djecu pa da vidimo sta ce biti od njih.
Jesu, eto Gorazde jos kazu bez nekih standardnih igraca nas poderalo na Mojmilu petnaest razlike. Dobro je, ne mozemo ispasti jer igramo ovu Ligu za prvaka.
Cekao sam dan kada ce se ovo desiti... tj. da napokon daju sansu nasim ''talentima'' da pljuvaci vide da ovdje nema talenta ni za opstati u Ligi a ne za nesto konkretnije u LP...
Al ja jos sebi ne mogu doci, cuj Zdenko Antovic trener pa on ne bi mogao voditi moju mahalu i tu bi se nasao neko bolji od njega...
Ocekujem sutra natpis-''Talentovani momci'' gube istom razlikom kao i bivsi prvotimci... Samo sto talenti to rade protiv ''svemirskog'' Gorazda a ovi protiv slabasne Barce koja uzgred ima barem 50-60x (ako ne i veci) budzet od Bosne a da ne govorim od Gorazda...
Bosna je vec se moze reci skroz propala i nema joj povratka... Unistena je cak i vizija Irfana za europsku Bosnu koja bi bila sigurno vec realizovana da su uhljupi u upravi imali vise razumjevanja i da su makar jedan stoti dio pratili rad Irfana u finansijskom smislu tj. da su su mu iznasli sred. mi bi sad se borili za to 4. mjesto u LP a ne borili se sa Vogoscom i svemircima iz Gorazda i sl. ekipama za opstanak u drustvu najboljih...
EDIT
Nacuo sam da nam u Bosnu dolazi jos jedan talenat iz okruga, a radi se o Tariku Hasanovicu(1993.) koji igra a ustvari nikako ne igra za ekipu Vogosce...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★