RK Bosna

Rule_hz
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Rule_hz » 21 jan 2012, 23:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Nego nakon ovog sramotnog poraza od Gorazda nema mi onih koji nas ovdje godinama tiltuju o sarajevskim i bh. talentima koji moraju i trebaju igrati u Bosni. Ili je ovo samo pocetak stvaranja ekstra kvalitetnih igraca. I nije Zdena sam pravio ovu ekipu, pomagao mu je i Makso.

Upravo tako slazem se... Sve tacno kako ti kazes... Jer je Zdena vodio Vogoscu u prvoj ligi...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jan 2012, 23:19

Odakle su dovedeni ovi "talenti" silni ??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 21 jan 2012, 23:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
no rules je napisao/la:Talenata sigurno u BH ima , ali oni trenutno nisu u Bosni sarajevskoj jer su dovedeni igrači iz drugih liga koje su 4 svjetlosne godine od PL ... , iz svih premijerligaških klubova sigurno se može naći po 1-2 mlada igrača koji bi mogli biti u vrhu bh lige ... , ne prvaci ali među 4-5 ekipa ...
Ako izuzmemo Izvidjac i Borac pitanje je i to. Ti klinci jesu talenti u manjim klubovima, gdje rezultat nije imperativ i gdje igras protiv sebi slicnih. Ovdje smo diskutovali o plasmanu medju 16 najboljih u Evropi i nasim talentima, e to je u csferi naucne fantastike.
eee zao je potrebno vrijeme ....zrinjski , krivaja , bosna visoko , gorazde , sloga... sigurno mogu dati najmanje po jednog igrača koji bi za par godina bili u rangu pipetove čete ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jan 2012, 23:32

Aha , pa jesu li poceli s pripremama,jesu odigrali utakmicu koju ? Toliko smo prizeljkivali nasu djecu pa da vidimo sta ce biti od njih.

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 21 jan 2012, 23:40

Mislim gospodine Aleksandar Veliki da gresite sto se tice te Informacije....
Gorazde je igralo u NAJJACEM sastavu predvodjen sa Bukvom, Marticem,
Biljakom, Pucarevicem, Jaskicem, Savicem itd.... A malo se raspitaj pa napisi...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jan 2012, 23:45

Sarajlijc@ je napisao/la:Aha , pa jesu li poceli s pripremama,jesu odigrali utakmicu koju ? Toliko smo prizeljkivali nasu djecu pa da vidimo sta ce biti od njih.
Jesu, eto Gorazde jos kazu bez nekih standardnih igraca nas poderalo na Mojmilu petnaest razlike. Dobro je, ne mozemo ispasti jer igramo ovu Ligu za prvaka.
15 razlike na pripremnoj utakmici :o :o :o :shock: :shock: :shock: E moja Bosno na sta si spala :cry:

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 jan 2012, 23:47

Sarajlijc@ je napisao/la:Aha , pa jesu li poceli s pripremama,jesu odigrali utakmicu koju ? Toliko smo prizeljkivali nasu djecu pa da vidimo sta ce biti od njih.
Jesu, eto Gorazde jos kazu bez nekih standardnih igraca nas poderalo na Mojmilu petnaest razlike. Dobro je, ne mozemo ispasti jer igramo ovu Ligu za prvaka.
Cekao sam dan kada ce se ovo desiti... tj. da napokon daju sansu nasim ''talentima'' da pljuvaci vide da ovdje nema talenta ni za opstati u Ligi a ne za nesto konkretnije u LP...
Al ja jos sebi ne mogu doci, cuj Zdenko Antovic trener pa on ne bi mogao voditi moju mahalu i tu bi se nasao neko bolji od njega...
Ocekujem sutra natpis-''Talentovani momci'' gube istom razlikom kao i bivsi prvotimci... Samo sto talenti to rade protiv ''svemirskog'' Gorazda a ovi protiv slabasne Barce koja uzgred ima barem 50-60x (ako ne i veci) budzet od Bosne a da ne govorim od Gorazda...
Bosna je vec se moze reci skroz propala i nema joj povratka... Unistena je cak i vizija Irfana za europsku Bosnu koja bi bila sigurno vec realizovana da su uhljupi u upravi imali vise razumjevanja i da su makar jedan stoti dio pratili rad Irfana u finansijskom smislu tj. da su su mu iznasli sred. mi bi sad se borili za to 4. mjesto u LP a ne borili se sa Vogoscom i svemircima iz Gorazda i sl. ekipama za opstanak u drustvu najboljih...
EDIT
Nacuo sam da nam u Bosnu dolazi jos jedan talenat iz okruga, a radi se o Tariku Hasanovicu(1993.) koji igra a ustvari nikako ne igra za ekipu Vogosce...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 21 jan 2012, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 22 jan 2012, 00:47

HAHAHA cuj ovo talenti. Dajte ljudi ne provaljujte se. Ovdje ako imaju 2 talente evo glave. Ovdje su igraci koji su htjeli da igraju za Bosnu. Ovdje je bilo daj sta das. Jer ostali su bez citave ekipe. Trebalo je skupit ekipu u 20 tka dana.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 jan 2012, 12:11

adn_sah je napisao/la:HAHAHA cuj ovo talenti. Dajte ljudi ne provaljujte se. Ovdje ako imaju 2 talente evo glave. Ovdje su igraci koji su htjeli da igraju za Bosnu. Ovdje je bilo daj sta das. Jer ostali su bez citave ekipe. Trebalo je skupit ekipu u 20 tka dana.
Pa vidis li navodnike svaki put kad neko napise talenat... Ovo su sve, samo nisu ozbiljni igraci koji su dostojni Bosninog dresa...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 22 jan 2012, 15:29

Juce ko je gledao utakmicu mogao je vidjet cirkus i vidi se da pojedine igrace neko opasno gura jer pojedinci su zalutali u sport, al eto ako nista vijdet ce evropu ovi papci koji su dosli iz ruralnih sredina

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 22 jan 2012, 17:05

zeljeznicar je napisao/la:Juce ko je gledao utakmicu mogao je vidjet cirkus i vidi se da pojedine igrace neko opasno gura jer pojedinci su zalutali u sport, al eto ako nista vijdet ce evropu ovi papci koji su dosli iz ruralnih sredina
Papci iz ruralnih sredina haha i goradze je ruralna sredina pa vas u sarajevu dobilu 15,ako nisi znao rukomet je sport malih sredina Kil,Flezburg,Rein Nekar idt su klubovi iz mali gradovi,95% u ekipi su sarajlije koji papci.

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 22 jan 2012, 19:52

Igraci koji su iz Sarajeva Terza, Dedajic, Zulfic i jos par njih su dobro odigrali, ali ovi momci iz kaknja i iz gornjeg vakufa su ocigledno zalutali. Uz duzno postovanje momak iz gornjeg vakufa nije ni za kakvog sporta. Ne znam ko ih uopste dovede ovdje.

xyz500
Kontakt:

Post Postao/la xyz500 » 22 jan 2012, 20:40

Alo " zeljezničar " , o čemu ti pričaš , o kakvim papacima , pa ti si najobičniji papak i idi kupaj ribice, vjerovatno ti to ide od ruke , o kakvim ti pričaš igračima iz ruralnih sredina. Pa ko je to igrao rukomet u Sarajevu , sigurno Sarajlija ha , ha , ah , ha , da čovjek umre od smijeha , a ko ti je ta Bosna bila prije desetak godina , pa ubrizgaj milion KM u bilo koji drugi " ruralni " klub pa ćeš da vidiš . Mani se ovih tema i idi na Grbavicu i čekaj GOŠK iz Gabela , a rukomet ostavi ruralnim sredinama ...

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 22 jan 2012, 22:45

Pa moj ti, nije Bosne bilo bio je Zeljo bilo je Sarajevo lenjo, koje Bosnu stvori nego igraci iz Sarajeva koji su danas manje vise i ne bave rukometom il su treneri u Bosni, ove sto su doveli iz kaknja i vakufa ljudi su bukvalno zalutali u sport de ne govorimo o Antovicu, a ima igraca koji su tu dosli ni sami ne znaju kako, ali je evidentno da nisu igrackim kvalitetom, i puno boljih mladih igraca u Sarajevu sad ima, ali nema ko iza njih statiti, a sto se tice da je sport malih sredina, sto onda svi dolaze da igraju u Bosnu sto ne ostanu u svojim klubovima?

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 23 jan 2012, 22:29

zeljeznicar je napisao/la:Igraci koji su iz Sarajeva Terza, Dedajic, Zulfic i jos par njih su dobro odigrali, ali ovi momci iz kaknja i iz gornjeg vakufa su ocigledno zalutali. Uz duzno postovanje momak iz gornjeg vakufa nije ni za kakvog sporta. Ne znam ko ih uopste dovede ovdje.
jel mislis na onog visokog beka,cini mi se kasumovic? ili taj drugi sto igra desno krilo?

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 24 jan 2012, 12:30

pastore je napisao/la:
zeljeznicar je napisao/la:Igraci koji su iz Sarajeva Terza, Dedajic, Zulfic i jos par njih su dobro odigrali, ali ovi momci iz kaknja i iz gornjeg vakufa su ocigledno zalutali. Uz duzno postovanje momak iz gornjeg vakufa nije ni za kakvog sporta. Ne znam ko ih uopste dovede ovdje.
jel mislis na onog visokog beka,cini mi se kasumovic? ili taj drugi sto igra desno krilo?
na lijevog beka mislim

ultraCP
Kontakt:

Post Postao/la ultraCP » 24 jan 2012, 14:07

Ima li ikakve sanse da grad Sarajevo stane iza RK Bosna?
Slično se radilo kada je Zagreb stao iza RK Zagreb i Cibone,te LJubljana iza KK Olimpija.
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.

rukometrukomet
Kontakt:

Post Postao/la rukometrukomet » 25 jan 2012, 03:04

Tesko da ce grad stati iza kluba, jer ocito da u ovoj drzavi sport nikoga ne zanima, sto je tuzno. Sto se tice te pripremne utakmice smatram da su djeca Bosne odnosno momci koji su dosli iz Zeljeznicara pokazali da imaju kvalitet na kojem treba raditi. Dalje objektivno kada posmatramo nismo mogli nista bolje ni ocekivati jer se ekipa sastavila prije nesto vise od 7 dana, a uzmimo u obzir da prva faza nakon pauze jesu kondicioni treninzi tako da nije bilo vremena da se ekipa uigra. Ovom utakmicom se trebalo vidjeti ko bi mogo igrati na kojoj poziciji, kako bi sta moglo funkcionisati itd... Rezultat sigurno nije bio u prvom planu. Ne treba pljuvati po ekipi i po Antovicu iako i sam licno ne mislim da je on pravi covjek za ovaj posao ali pustimo ga ionako ima ugovor na 6 mjeseci poslije toga mu je noga kao i vecini igraca NAZALOST!! Opet ponavljam kvaliteta ima, kada bi se dovelo jos par imena pored Zulfica, Efendica, Hrbata, Velispahica, naravno iskusnijih igraca uz koje bi navedeni stasavali, Bosna bi opet mogla pucati na sam vrh pa mozda cak stvoriti ekipu od koje bi prodajom SVOJIH igraca mogla zaraditi novac koji bi trebalo kasnije pravilno investirati. Naravno za sve ovo treba mnogo vremena i strpljenja, ali BIT CE BOSNA OPET SAMPION!!!

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 25 jan 2012, 21:26

zeljeznicar je napisao/la:
pastore je napisao/la:
na lijevog beka mislim
Jesi pametan vama niko nevalja Edin Dzeko po vama nije bio za sport nego da sljive trese,a zato kad je otiso vani posto je to sto jest.Tipicna sarajevska ljubomora kad je ijedan igrac iz sarajeva igro negdje na strani nije nikad.I nemoj pisat nesto o cemu veze nemas.

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 26 jan 2012, 00:18

Bosna Sarajevo 36:23 Bosna Visoko

Sta ovo bi? Kako ih ovoliko otresosmo? :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.