Nek vrate Stolu Janjetovića iz penzijeVastecija_GSE je napisao/la:Procitao sam negdje da je taj Kujundzija zesci talenat ali da se nesto u seniorima nije pokazao....sad ako dodje vidjecemo.Losa vijest je da je Jevtic otiosao na Tajland! znaci nemamo stopera! Uzas!
FK Rudar Prijedor
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Жика Павловић
- Kontakt:
% је ово, ?, "!? $ - у ? "? 
Jašta ćemo." ? je napisao/la:% је ово, ?, "!? $ - у ? "?
EDIT: Aaaaaa, sad mi je jasno, čovjek došao jer je u Karlovcu lošija situacija nego ovdje (zar je moguće?
I na transfermarketu je već pod našim grbom.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- Жика Павловић
- Kontakt:
" $ %... $ &. ? % " у $, $ ' се $ за сва '... 
" ? je napisao/la:" $ %... $ &. ? % " у $, $ ' се $ за сва '...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Jedno pricaju , drugo rade....ovi igraci su sigurno kvalitet ali svima pune glavu kako ce biti manje igraca sa strane koji uzimaju velike pare i zaduzuju klub....opet se samo laze.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ljudi opstajemo li mi ove godine?
..Ja sve kontam da hoćemo,jbg ne prave stadion bezveze 
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
dok je slavije i travnika ne sikirajte semnogo_smo_jaki je napisao/la:Ljudi opstajemo li mi ove godine?..Ja sve kontam da hoćemo,jbg ne prave stadion bezveze
je li ravno ovo? je li ravno?
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Zgembo Adislić je napisao/la:dok je slavije i travnika ne sikirajte semnogo_smo_jaki je napisao/la:Ljudi opstajemo li mi ove godine?..Ja sve kontam da hoćemo,jbg ne prave stadion bezveze
A i to što kažeš
Evo izgleda da je ovo sa Tosunovicem zavrseno. Nas je. B-)
Sad samo ne znam sta je sa Maksimovicem, vjerovatno je otisao cim su doveli i ovoga Kujundziju i Tosuna, a steta, to je igracina, samo mu je trebalo malo vremena.
Sad samo ne znam sta je sa Maksimovicem, vjerovatno je otisao cim su doveli i ovoga Kujundziju i Tosuna, a steta, to je igracina, samo mu je trebalo malo vremena.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Pa nije valjda Maksa otisao? Pa taman se uigrao i poceo da igra....a jbt!Hemuli je napisao/la:Evo izgleda da je ovo sa Tosunovicem zavrseno. Nas je. B-)
Pa ne znam je l' otišao, vidiš šta pišem, al' ne bi dovodili ova 2 klasična špica (i još su ostali Šuka i Srndović), da je ostao.Vastecija_GSE je napisao/la:Pa nije valjda Maksa otisao? Pa taman se uigrao i poceo da igra....a jbt!Hemuli je napisao/la:Evo izgleda da je ovo sa Tosunovicem zavrseno. Nas je. B-)
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Sta je reci pa nasa uprava nesto i radi. 
Maloprije išao do kladioncice i vidim Slobu Dobrijevića u gradu. Rekoh aj bi bilo dobro da su njega vratili. A možda i jesu, vidjećemo... 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Naš bivši trener Gavran potpisao za GOŠK
...Gledam sinoć na sportskom pregledu na RTRS da su uz Kovačevića u Slobodu NG otišli i Dašić i Lukač..Ima li šta od pojačanja????
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Iako je fudbalski klub „Rudar Prijedor“ u ovom prelaznom roku napustilo 10 igrača, uprava kluba je zajedno sa stručnim štabom uložila maksimalan napor da dovođenjem kvalitetnih pojačanja formira stabilnu ekipu za nastavak prvenstva i na taj način ostvari pozitivan rezultatski saldo. Novi igrači su danas u prostorijama kluba i zvanično potpisali Ugovore sa prijedorskim premijerligašem. U narednih godinu dana boje „Rudar Prijedora“ braniće prednji vezni igrač Borislav Mikić, povratnik u iz redova FK „Borac“ Banja Luka. Osim ovog iskusnog Prijedorčanina, klubu su se priključili štoper Emilko Janković i zadnji vezni igrač Adis Stambolija koji dolaze iz NK „Karlovac“ iz Karlovca te polušpic Luka Kujundžija koji stiže iz NK „Cibalija“ iz Vinkovaca.
Kako je saopšteno iz uprave „Rudar Prijedora“ u toku su pregovori sa još 2 igrača a rezultati će biti poznati do kraja ove sedmice. Šef stručnog štaba Dragan Radović je istakao da se radi o iskusnim igračima koji će svojim kvalitetom uspješno nadomjestiti odlazak bivših prvotimaca. „Iako je iz kluba otišlo desetak a došla samo 4 igrača smatram da je njihov kvalitet garancija da će Rudar Prijedor u proljećnom dijelu sezone biti bolja ekipa“, rekao je Radović. Naredni pripremni susret fudbaleri Rudar Prijedora igraju u petak u Krupi na Vrbasu na umjetnoj travi a protivnik će biti „Sloboda“ iz Novog Grada.

Kako je saopšteno iz uprave „Rudar Prijedora“ u toku su pregovori sa još 2 igrača a rezultati će biti poznati do kraja ove sedmice. Šef stručnog štaba Dragan Radović je istakao da se radi o iskusnim igračima koji će svojim kvalitetom uspješno nadomjestiti odlazak bivših prvotimaca. „Iako je iz kluba otišlo desetak a došla samo 4 igrača smatram da je njihov kvalitet garancija da će Rudar Prijedor u proljećnom dijelu sezone biti bolja ekipa“, rekao je Radović. Naredni pripremni susret fudbaleri Rudar Prijedora igraju u petak u Krupi na Vrbasu na umjetnoj travi a protivnik će biti „Sloboda“ iz Novog Grada.

Koji su to igrači?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Iako je fudbalski klub „Rudar Prijedor“ u ovom prelaznom roku napustilo 10 igrača
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Koliko sam ja upućen radi se o Dragiću,Dašiću,Lukaču,Bursaću,Krezoviću,Maksimoviću,Jevtiću,Đoriću,Pantiću i još nekogollum je napisao/la:Koji su to igrači?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Iako je fudbalski klub „Rudar Prijedor“ u ovom prelaznom roku napustilo 10 igrača
A valjda smo doveli i nekog Ivana Stankovića,a oporavio nam se i Budimir Despotović koji je do loma noge bio jedan od oslonaca tima i veoma dobar igrač.A valjda je već sve dogovoreno i sa bivšim napadačem čelika Damir tosunović.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Doveli su kvalitetne igrace , ali se sad oni moraju uigrati....mnogo ih je otislo ali i mnogo doslo.Ali vidjecemo. 
mastuluk dolazi vam serif hasic iz zvijezde 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.