FK Rudar Prijedor
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Doveli su kvalitetne igrace , ali se sad oni moraju uigrati....mnogo ih je otislo ali i mnogo doslo.Ali vidjecemo. 
mastuluk dolazi vam serif hasic iz zvijezde 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:mastuluk dolazi vam serif hasic iz zvijezde
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
O zašto mi se čini da se radi o nekom promašajudomorocki je napisao/la:astra1922 je napisao/la:mastuluk dolazi vam serif hasic iz zvijezde![]()
![]()
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
ako vam dode cut cemo se kad ga pogledate u par utakmica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Pa de gukni bar nešto o njemuastra1922 je napisao/la:ako vam dode cut cemo se kad ga pogledate u par utakmica
- Жика Павловић
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:mastuluk dolazi vam serif hasic iz zvijezde
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
" ? je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;astra1922 je napisao/la:mastuluk dolazi vam serif hasic iz zvijezde
hahaha care
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Gavrane,Gavrane ti si Bog za ovog ljuksana , doveo je 10 igraca sa strane ,svu je Srbiju i Hrvatsku procesljao za otpadcima igrackim ,svima sad treba placati stan,hranu, i platu koja vjerujem nece biti mala ,a djecu Rudarevu nece ni da pogledaju, pa jel moguce da ni jedan juniore nije prikljucen prvom timu...mafija je to sve...nece ovo dobro zavrsit,sto prije Radovica otjerati

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
rudarprijedor je napisao/la:Gavrane,Gavrane ti si Bog za ovog ljuksana , doveo je 10 igraca sa strane ,svu je Srbiju i Hrvatsku procesljao za otpadcima igrackim ,svima sad treba placati stan,hranu, i platu koja vjerujem nece biti mala ,a djecu Rudarevu nece ni da pogledaju, pa jel moguce da ni jedan juniore nije prikljucen prvom timu...mafija je to sve...nece ovo dobro zavrsit,sto prije Radovica otjerati![]()
![]()
Ma tu se taj radović najmanje pita,imam osjećaj...da je uprava prava drugačije bi se radilo,uostalom oni ih plaćaju...ne,on.Treba mjenjati i njih i njega.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Rudar Prijedor-Sloboda NG 3-3 pripremna,Krupa na Vrbasu.Slijede utakmice sa Krajinom iz Cazina i sa FK Omarska.
-
plavobijeli
- Kontakt:
Kad nemate pameti ugradu onda je dovedete iz Foče il neznam odakle,pa ja trubim odavno di su vaša dica pa zar vi pravite neke idiote koji neznaju igrati lopte ili šta je u pitanju,di je Vaša struka pa zar grad kao što je Prijedor grad sporta nema sportske pameti i sportskih radnika koji to sve mogu pogurati.Nerznam ja Više nisam pametan, a jako volim Rudar.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
plavobijeli je napisao/la:Kad nemate pameti ugradu onda je dovedete iz Foče il neznam odakle,pa ja trubim odavno di su vaša dica pa zar vi pravite neke idiote koji neznaju igrati lopte ili šta je u pitanju,di je Vaša struka pa zar grad kao što je Prijedor grad sporta nema sportske pameti i sportskih radnika koji to sve mogu pogurati.Nerznam ja Više nisam pametan, a jako volim Rudar.
Izgleda da imamo simpatizere i u Dalmaciji
-
kenanSN1996
- Kontakt:
je li igrao Dino Toromanovic ovu pripremnu utakmicu ? On i Adis Stambolija bivsi igraci Jedinstva 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Dino se vraca jer nije zadovoljio , a Adis ostaje......Mirza Dzafic u Gosku sa Gavranom. 
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Došli: Borislav Mikić (Borac, Banjaluka), Damir Tosunović (Čelik, Zenica), Adis Stambolija (Karlovac), Emilko Janković (Karlovac), Luka Kujundžija (Cibalija, Vinkovci), Marinko Rastoka (Mladost, Lučani), Goran Mirović (OFK Mladenovac), Aleksandar Babić (Brdo, Hambarine), Aleksandar Nikolić (Iskra, Danilovgrad).
Otišli: Zlatko Đorić (Radnik, Bijeljina), Dalibor Dragić (Malezija), Neđo Šuka (Sutjeska, Foča), Smail Šadić (Švedska), Dalibor Krezović (Mladost, Velika Obarska), Ognjen Dašić (Sloboda, Novi Grad), Zoran Lukač (Sloboda, Novi Grad), Aleksandar Pantić (?), Slobodan Maksimović (?), Miodrag Bursać (?).
Otišli: Zlatko Đorić (Radnik, Bijeljina), Dalibor Dragić (Malezija), Neđo Šuka (Sutjeska, Foča), Smail Šadić (Švedska), Dalibor Krezović (Mladost, Velika Obarska), Ognjen Dašić (Sloboda, Novi Grad), Zoran Lukač (Sloboda, Novi Grad), Aleksandar Pantić (?), Slobodan Maksimović (?), Miodrag Bursać (?).
Damir Tosunović je pravi igrač sa njim ste dobili puno u Zvijezdi je bio drugi strijelac premijer lige al ga trener Dragan Jović potjero vjerovatno nije imo "svoje koristi" vidjet ćete da je KRALJ GOLOVA.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Došli: Borislav Mikić (Borac, Banjaluka), Damir Tosunović (Čelik, Zenica), Adis Stambolija (Karlovac), Emilko Janković (Karlovac), Luka Kujundžija (Cibalija, Vinkovci), Marinko Rastoka (Mladost, Lučani), Goran Mirović (OFK Mladenovac), Aleksandar Babić (Brdo, Hambarine), Aleksandar Nikolić (Iskra, Danilovgrad).
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
maksi je napisao/la:Damir Tosunović je pravi igrač sa njim ste dobili puno u Zvijezdi je bio drugi strijelac premijer lige al ga trener Dragan Jović potjero vjerovatno nije imo "svoje koristi" vidjet ćete da je KRALJ GOLOVA.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Došli: Borislav Mikić (Borac, Banjaluka), Damir Tosunović (Čelik, Zenica), Adis Stambolija (Karlovac), Emilko Janković (Karlovac), Luka Kujundžija (Cibalija, Vinkovci), Marinko Rastoka (Mladost, Lučani), Goran Mirović (OFK Mladenovac), Aleksandar Babić (Brdo, Hambarine), Aleksandar Nikolić (Iskra, Danilovgrad).
Hvala na info,iz tvojih usta u božije uši
Aleksandar Pantic je otisao u Radnik iz Surdulice,srpskoligasa,tako da ne treba taj upitnik tu vise.
U Goranu Mirovicu ste dobili lepo pojacanje,iskusan 30 godina,obisao dosta klubova,bio cak i u Borcu iz Banja Luke pre neke 3-4 godine.Centralni vezni,gledao sam ga u Mladenovcu i mislim da moze pomoci Rudaru u nastavku sezone.
U Goranu Mirovicu ste dobili lepo pojacanje,iskusan 30 godina,obisao dosta klubova,bio cak i u Borcu iz Banja Luke pre neke 3-4 godine.Centralni vezni,gledao sam ga u Mladenovcu i mislim da moze pomoci Rudaru u nastavku sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Bing [Bot], bvsic, Hamagara, LondonBlues, mobih, Mostarac12345, Resolute, tuitamo i 45 gostiju.