A ovaj post pokazuje da si ti ubertrollina i da nemaš pojma o nogometuBianconeri1988 je napisao/la:
Ova slika je postavljena na temi provincijskog kluba koja jasno pokazuje da je taj isti klub sinoć pobjedio zahvaljujući sudijama.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A ovaj post pokazuje da si ti ubertrollina i da nemaš pojma o nogometuBianconeri1988 je napisao/la:
Ova slika je postavljena na temi provincijskog kluba koja jasno pokazuje da je taj isti klub sinoć pobjedio zahvaljujući sudijama.
spielführer_21 je napisao/la:A ovaj post pokazuje da si ti ubertrollina i da nemaš pojma o nogometuBianconeri1988 je napisao/la:
Ja koliko znam opsajd se racuna u slucaju ako je stajna noga ili ako je dr. noga na zemlji(koja nije stajna) iza protivnickog igraca a ovdje to je slucaj, a da je recimo samo ruka bila ''u opsajdu'' tad se ne bi racunalo...franco_tm je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:A ovaj post pokazuje da si ti ubertrollina i da nemaš pojma o nogometuBianconeri1988 je napisao/la:
tako nekako
dobro ''offside'' Englezu...skyisthelimit je napisao/la:opsajd - ne znalac![]()
Neznalac se piše spojeno, biseru.skyisthelimit je napisao/la:opsajd - ne znalac![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:Neznalac se piše spojeno, biseru.skyisthelimit je napisao/la:opsajd - ne znalac![]()
![]()
Jesmo l' to poceli brojati i krvna zrnca jer moramo i to kad gledamo gramaticke greske a sustina i dokaz posta nije bitna(o)...skyisthelimit je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Neznalac se piše spojeno, biseru.skyisthelimit je napisao/la:opsajd - ne znalac![]()
![]()
pa na to sam htio i upozoriti "Arogantnog" ..Procitaj njegov post u kojem pise to sto pise
Šta si ti dokazao?Arogantni je napisao/la: Hej nekom dokazes da je gol neregularan, a on posto nema sta da napise trazi gram. greske...
Kod Pazzinija druga noga (ova koja je iza) nije na zemlji, dakle ni po toj osnovi nije ofsajd.Ja koliko znam opsajd se racuna u slucaju ako je stajna noga ili ako je dr. noga na zemlji(koja nije stajna) iza protivnickog igraca a ovdje to je slucaj
Noga je na zemlji, moze slobodno zumirati...spielführer_21 je napisao/la:Šta si ti dokazao?Arogantni je napisao/la: Hej nekom dokazes da je gol neregularan, a on posto nema sta da napise trazi gram. greske...
Kod Pazzinija druga noga (ova koja je iza) nije na zemlji, dakle ni po toj osnovi nije ofsajd.Ja koliko znam opsajd se racuna u slucaju ako je stajna noga ili ako je dr. noga na zemlji(koja nije stajna) iza protivnickog igraca a ovdje to je slucaj
jos si nam ti treb'oretro je napisao/la:Trolling level, juventino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.