Istok

zapad

I na kraju kako bi to trebalo izgledati,

E to su ti čari koje krasi naše društvo, zašto jednostavno kada može komplikovanoDevil je napisao/la:Drago mi je da se pravi,ali meni nije jasno cemu komplikacije sa tribinama i renoviranjem.Koji moj su morali praviti ovoliki luk kod ove tribine,umesto da su je bacili odmah uz ovu ogradu.
ova mala tribina je zapad a ova velika natkrivena je istok, samo sto je ovdje zamjenjeno... bar sam tako dobio objasnjenje na drugim forumima...Jankauskas je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Mene zanima zašto nisu išli na jeftinije rješenje - izgradnju stadiona na način da se elementi izliju u betonarama i onda samo slože.
I da, zanima me ovaj luk oko tog dijela. Hm.
Inače, stadion će izgledati fantastično.
Hm.seven je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Mene zanima zašto nisu išli na jeftinije rješenje - izgradnju stadiona na način da se elementi izliju u betonarama i onda samo slože.
I da, zanima me ovaj luk oko tog dijela. Hm.
Inače, stadion će izgledati fantastično.
pa tako se i radi , ako pogledaš slikama elementi su već tu spremni za slaganje, s tim da se stubovi i grede na stadionima uvijek izljevaju na licu mjesta, a onda se poprečni elementi slože

jest ali je idealan za našu ligu, za ove srednje klubove pa čak i veće, plus uefa daje besplatno projekt, tako su ga dobili Turcibadblueboylivno je napisao/la:Da, to vani polako postaje standard. Tri nova MLS stadiona su tako napravljena - New York, Columbus, Houston.
Ovaj u Antaliyi je uništen ovim silnim nivoima tribina. Ne sviđa mi se to na stadionu malog kapaciteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.