Ma dobro tebi nikad smijeha nema.Sto onda dolazis na ovu temu i sto komentarises kad nije smijesno ?geronimo je napisao/la:kao i obicno, smijeha ni za lijeka.

Inace post je smijesan ali i tuzan jer oslikava nas seljacki mentalitet.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma dobro tebi nikad smijeha nema.Sto onda dolazis na ovu temu i sto komentarises kad nije smijesno ?geronimo je napisao/la:kao i obicno, smijeha ni za lijeka.
jadno...Arsenalisation je napisao/la:nema dalje...spielführer_21 je napisao/la:ha ya, mi bi išli s turskom zastavomFKKrajina je napisao/la:
Pa zamisli situacijuIgra se u Sarajevu i igraju Hrvatska i Francuska, sta ja imam ici na tu utakmicu s Bosanskom zastavom
Nigdje veze
Sa ovim drugim dijelom bi se slozio,te sam nesto slicno htio napisat,al' nisam iz razloga da se momak ne naljuti,iako je evidentno da se salio...Sarajlijc@ je napisao/la:Ma dobro tebi nikad smijeha nema.Sto onda dolazis na ovu temu i sto komentarises kad nije smijesno ?geronimo je napisao/la:kao i obicno, smijeha ni za lijeka.![]()
Inace post je smijesan ali i tuzan jer oslikava nas seljacki mentalitet.
Indigo je napisao/la:Infrastrukutra u Bosni se dosta popravila zahvaljujuci uspesima Amera Delica, koji polako ide u penziju sada a i zasluzio je. Nego setio sam se njegovog prvog turnira. Pa bih podelio sa vam tu pricu a kasnije cu o infrastrukturi.
Inace Amer je to ime dobio zbog njegovog dede koji je obozavao Ameriku i bukvalno ziveo na stripovima Walta Disney-a. Amerovi roditelji nisu bili bogati pa je Amer kao mali morao ici cuvati ovce na planinu. Sigurno se pitate kako je onako visok covek brz? E pa odgovor na to pitanje je sledeci. Jednom prilikom je cuvao ovce negde kod nekih vukojebina, i kako to obicno biva mali Amer je ostajao sam sa krdom, a tog dana je nesto bilo drugacije, bilo je drugacije to da su je***i vuci poklali pola krda dok je Amer zavrsavao 5 flasu pive i duvao neko sirak sto mu je baka preporucila kako bi imao bolji san.
Kada je gazda video naduvanog i pijanog Amera, i pola opoganjenog krvavog krda, koje je licilo na giant PMS uzeo je noz i poceo da ga juri po planinama, prica se da ga je jurio sve do Italije kako bi mu skinuo skalp koji je planirao da stavi u dnevnu sobu pored lobanje od srne i vuka. Kada su dosli do Alpa konacno je stao.
Amer se vratio u BiH i video da nema kruha od cuvanja ovaca i odlucio se da treba poci putem estradne zvezde jer u to vreme Saban je harao po SFRJ. Dosao je kod babe svoga i rekao mu zeli postati Saban.
Babo ko babo ispunio mu zelju i u Kafani kod Milorada zakazali svirku.
Spremio se Amer, zalizao se, obukao prsluk od ciste vune, presvukao gace dugostajke i obukao neke kozne sto mu je deda darovao na samrti kao nasledstvo.
Poce svirka i poce Amer pevati, kako je poceo tako je i zavrsio mozda jos i gore, bese toplo u kafani, a ono nacvrcan samo tako pa kada je pustio svoj glas licio je na debelu opersku pevacicu koja je pre koncerta odradila 20 blowjobova, krestao je na sav glas a ljudi ko ljudi ne trpe lose pevanje i onda uzeli motike i vile i na Amera a on jadan jos se ojeo od onih koznih gaca pa jedva nekako umace iza brda.
I posle svega ovoga sto je covek preziveo kako da ne postane dobar teniser i da ne utice na popularizaciju ovoga sporta u BIH???
O infrastrukturi nesto kasnije.
Edin TM87 je napisao/la:Indigo je napisao/la:Infrastrukutra u Bosni se dosta popravila zahvaljujuci uspesima Amera Delica, koji polako ide u penziju sada a i zasluzio je. Nego setio sam se njegovog prvog turnira. Pa bih podelio sa vam tu pricu a kasnije cu o infrastrukturi.
Inace Amer je to ime dobio zbog njegovog dede koji je obozavao Ameriku i bukvalno ziveo na stripovima Walta Disney-a. Amerovi roditelji nisu bili bogati pa je Amer kao mali morao ici cuvati ovce na planinu. Sigurno se pitate kako je onako visok covek brz? E pa odgovor na to pitanje je sledeci. Jednom prilikom je cuvao ovce negde kod nekih vukojebina, i kako to obicno biva mali Amer je ostajao sam sa krdom, a tog dana je nesto bilo drugacije, bilo je drugacije to da su je***i vuci poklali pola krda dok je Amer zavrsavao 5 flasu pive i duvao neko sirak sto mu je baka preporucila kako bi imao bolji san.
Kada je gazda video naduvanog i pijanog Amera, i pola opoganjenog krvavog krda, koje je licilo na giant PMS uzeo je noz i poceo da ga juri po planinama, prica se da ga je jurio sve do Italije kako bi mu skinuo skalp koji je planirao da stavi u dnevnu sobu pored lobanje od srne i vuka. Kada su dosli do Alpa konacno je stao.
Amer se vratio u BiH i video da nema kruha od cuvanja ovaca i odlucio se da treba poci putem estradne zvezde jer u to vreme Saban je harao po SFRJ. Dosao je kod babe svoga i rekao mu zeli postati Saban.
Babo ko babo ispunio mu zelju i u Kafani kod Milorada zakazali svirku.
Spremio se Amer, zalizao se, obukao prsluk od ciste vune, presvukao gace dugostajke i obukao neke kozne sto mu je deda darovao na samrti kao nasledstvo.
Poce svirka i poce Amer pevati, kako je poceo tako je i zavrsio mozda jos i gore, bese toplo u kafani, a ono nacvrcan samo tako pa kada je pustio svoj glas licio je na debelu opersku pevacicu koja je pre koncerta odradila 20 blowjobova, krestao je na sav glas a ljudi ko ljudi ne trpe lose pevanje i onda uzeli motike i vile i na Amera a on jadan jos se ojeo od onih koznih gaca pa jedva nekako umace iza brda.
I posle svega ovoga sto je covek preziveo kako da ne postane dobar teniser i da ne utice na popularizaciju ovoga sporta u BIH???
O infrastrukturi nesto kasnije.
Arsenalisation je napisao/la:nema dalje...spielführer_21 je napisao/la:ha ya, mi bi išli s turskom zastavomFKKrajina je napisao/la:
Pa zamisli situacijuIgra se u Sarajevu i igraju Hrvatska i Francuska, sta ja imam ici na tu utakmicu s Bosanskom zastavom
Nigdje veze
Stani bolan, zaboravio si rec' da ovo iznad nije smijesno, jer sam ja postavio...tyler durden je napisao/la: gorka istina![]()
Edin TM87 je napisao/la:Stani bolan, zaboravio si rec' da ovo iznad nije smijesno, jer sam ja postavio...tyler durden je napisao/la: gorka istina![]()
slani grad je napisao/la:par igraca iz FederacijeDevil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Ako si odatle,da mi malo blize pojasnis stanje,pratim to preko odredjenih osoba,ali uvek dobro dodje i pomoc sa strane.
Cuo sam i da ima jos par igraca iz federacije na probi...jel i tebe trese dodohisterija o nekoj miki maus drzavi...mislim,licno me zaboli tuki i za slaviju i za njeno ispadanje al kakve su ovo klasifikacije
..presmijesno
Kako nije primjetio niko ovog kralja dosad?Indigo je napisao/la:To nije normalno sigurno, jer to nije nikakav izazov, lako je navijati za pobednike...
Klub koji dovede igrace u vrednosti od 365 miliona evra sta je tu zanimljivo, treba navijati za one jadnike koji krpe gace da bi mogli izaci na teren a nose kopacke Nike 90 is 2001 godine e to je klub koji treba podrzavati, nemaju loze, nemaju ni tirbine nekada i vuci naidju pa poteraju igrace ali to je sve lepota fudbala.
A kada se neki igrac povredi, nema onih kola da ga nose napolje nego ga naprsakaju onim sprejom za buve i odmah ustaje da bi posle par nedelja utvrdili da je jadan imao frakturu butne kosti...
Ekonoma nemaju naravno, a dresove im peru stare majke na izvoru, malo su izlizani ali kada ih obuces obuzme te neka toplina oko srca, kao kada zagrlis devojku znas da ga nosis vec citave 3 godine. Ako se ne daj boze pocepa kod Joce krojaca usijes i opet ga nosis.
Je*** ti klub (izivinjavam se na recima ali stavio sam cenzuru) ako bar jednom u sezoni se ne organizuje "Trka za sudijom zbog lose donesenih odluka" Pa to je ludilo bre, svi ulecu u teren, i nista nije bitno sem da nalupas protivnickog igraca i onda te obuzme osecaj topline jer znas da nosis bakandzu broj cetres' devet i ako nekog udaris u rebra taj je zavrsio sezonu a samim tim si pomogao timu.
E za takav klub ja navijam, inace klub se zove Donji Ladjevci, klupske boje su Plavo - Bele i bar 2 puta godisnje jurimo sudiju...
Pa kad je bio prvi dio?Henderson je napisao/la:Pravo da vam kažem, jedva čekam nastavak Kako sam hakovao sportsport.ba 2 dio
Bilo je prije mjesec ili dva. Tada je imao oko 40 profilaspielführer_21 je napisao/la:Pa kad je bio prvi dio?Henderson je napisao/la:Pravo da vam kažem, jedva čekam nastavak Kako sam hakovao sportsport.ba 2 dio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.