Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2012, 00:12

geronimo je napisao/la:kao i obicno, smijeha ni za lijeka. :?
Ma dobro tebi nikad smijeha nema.Sto onda dolazis na ovu temu i sto komentarises kad nije smijesno ? :roll:

Inace post je smijesan ali i tuzan jer oslikava nas seljacki mentalitet.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 jan 2012, 00:13

Arsenalisation je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:
Pa zamisli situaciju :) Igra se u Sarajevu i igraju Hrvatska i Francuska, sta ja imam ici na tu utakmicu s Bosanskom zastavom :D Nigdje veze :D
ha ya, mi bi išli s turskom zastavom :lol:
nema dalje... :lol:
jadno... :|

al opet smiješno, što jest jest :mrgreen:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 jan 2012, 00:14

Sarajlijc@ je napisao/la:
geronimo je napisao/la:kao i obicno, smijeha ni za lijeka. :?
Ma dobro tebi nikad smijeha nema.Sto onda dolazis na ovu temu i sto komentarises kad nije smijesno ? :roll:

Inace post je smijesan ali i tuzan jer oslikava nas seljacki mentalitet.
Sa ovim drugim dijelom bi se slozio,te sam nesto slicno htio napisat,al' nisam iz razloga da se momak ne naljuti,iako je evidentno da se salio... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jan 2012, 00:16

Ma Gero trola :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 00:36

Indigo je napisao/la:Infrastrukutra u Bosni se dosta popravila zahvaljujuci uspesima Amera Delica, koji polako ide u penziju sada a i zasluzio je. Nego setio sam se njegovog prvog turnira. Pa bih podelio sa vam tu pricu a kasnije cu o infrastrukturi.

Inace Amer je to ime dobio zbog njegovog dede koji je obozavao Ameriku i bukvalno ziveo na stripovima Walta Disney-a. Amerovi roditelji nisu bili bogati pa je Amer kao mali morao ici cuvati ovce na planinu. Sigurno se pitate kako je onako visok covek brz? E pa odgovor na to pitanje je sledeci. Jednom prilikom je cuvao ovce negde kod nekih vukojebina, i kako to obicno biva mali Amer je ostajao sam sa krdom, a tog dana je nesto bilo drugacije, bilo je drugacije to da su je***i vuci poklali pola krda dok je Amer zavrsavao 5 flasu pive i duvao neko sirak sto mu je baka preporucila kako bi imao bolji san.

Kada je gazda video naduvanog i pijanog Amera, i pola opoganjenog krvavog krda, koje je licilo na giant PMS uzeo je noz i poceo da ga juri po planinama, prica se da ga je jurio sve do Italije kako bi mu skinuo skalp koji je planirao da stavi u dnevnu sobu pored lobanje od srne i vuka. Kada su dosli do Alpa konacno je stao.

Amer se vratio u BiH i video da nema kruha od cuvanja ovaca i odlucio se da treba poci putem estradne zvezde jer u to vreme Saban je harao po SFRJ. Dosao je kod babe svoga i rekao mu zeli postati Saban.
Babo ko babo ispunio mu zelju i u Kafani kod Milorada zakazali svirku.

Spremio se Amer, zalizao se, obukao prsluk od ciste vune, presvukao gace dugostajke i obukao neke kozne sto mu je deda darovao na samrti kao nasledstvo.
Poce svirka i poce Amer pevati, kako je poceo tako je i zavrsio mozda jos i gore, bese toplo u kafani, a ono nacvrcan samo tako pa kada je pustio svoj glas licio je na debelu opersku pevacicu koja je pre koncerta odradila 20 blowjobova, krestao je na sav glas a ljudi ko ljudi ne trpe lose pevanje i onda uzeli motike i vile i na Amera a on jadan jos se ojeo od onih koznih gaca pa jedva nekako umace iza brda.

I posle svega ovoga sto je covek preziveo kako da ne postane dobar teniser i da ne utice na popularizaciju ovoga sporta u BIH???
O infrastrukturi nesto kasnije.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 25 jan 2012, 00:40

Edin TM87 je napisao/la:
Indigo je napisao/la:Infrastrukutra u Bosni se dosta popravila zahvaljujuci uspesima Amera Delica, koji polako ide u penziju sada a i zasluzio je. Nego setio sam se njegovog prvog turnira. Pa bih podelio sa vam tu pricu a kasnije cu o infrastrukturi.

Inace Amer je to ime dobio zbog njegovog dede koji je obozavao Ameriku i bukvalno ziveo na stripovima Walta Disney-a. Amerovi roditelji nisu bili bogati pa je Amer kao mali morao ici cuvati ovce na planinu. Sigurno se pitate kako je onako visok covek brz? E pa odgovor na to pitanje je sledeci. Jednom prilikom je cuvao ovce negde kod nekih vukojebina, i kako to obicno biva mali Amer je ostajao sam sa krdom, a tog dana je nesto bilo drugacije, bilo je drugacije to da su je***i vuci poklali pola krda dok je Amer zavrsavao 5 flasu pive i duvao neko sirak sto mu je baka preporucila kako bi imao bolji san.

Kada je gazda video naduvanog i pijanog Amera, i pola opoganjenog krvavog krda, koje je licilo na giant PMS uzeo je noz i poceo da ga juri po planinama, prica se da ga je jurio sve do Italije kako bi mu skinuo skalp koji je planirao da stavi u dnevnu sobu pored lobanje od srne i vuka. Kada su dosli do Alpa konacno je stao.

Amer se vratio u BiH i video da nema kruha od cuvanja ovaca i odlucio se da treba poci putem estradne zvezde jer u to vreme Saban je harao po SFRJ. Dosao je kod babe svoga i rekao mu zeli postati Saban.
Babo ko babo ispunio mu zelju i u Kafani kod Milorada zakazali svirku.

Spremio se Amer, zalizao se, obukao prsluk od ciste vune, presvukao gace dugostajke i obukao neke kozne sto mu je deda darovao na samrti kao nasledstvo.
Poce svirka i poce Amer pevati, kako je poceo tako je i zavrsio mozda jos i gore, bese toplo u kafani, a ono nacvrcan samo tako pa kada je pustio svoj glas licio je na debelu opersku pevacicu koja je pre koncerta odradila 20 blowjobova, krestao je na sav glas a ljudi ko ljudi ne trpe lose pevanje i onda uzeli motike i vile i na Amera a on jadan jos se ojeo od onih koznih gaca pa jedva nekako umace iza brda.

I posle svega ovoga sto je covek preziveo kako da ne postane dobar teniser i da ne utice na popularizaciju ovoga sporta u BIH???
O infrastrukturi nesto kasnije.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 00:43

Napokon! :lol: :mrgreen:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 jan 2012, 00:45

hahah moc :lol: :lol: :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 jan 2012, 00:49

Arsenalisation je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:
Pa zamisli situaciju :) Igra se u Sarajevu i igraju Hrvatska i Francuska, sta ja imam ici na tu utakmicu s Bosanskom zastavom :D Nigdje veze :D
ha ya, mi bi išli s turskom zastavom :lol:
nema dalje... :lol:

gorka istina :D :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 00:51

tyler durden je napisao/la: gorka istina :D :lol:
Stani bolan, zaboravio si rec' da ovo iznad nije smijesno, jer sam ja postavio... :roll:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 25 jan 2012, 00:59

Edin TM87 je napisao/la:
tyler durden je napisao/la: gorka istina :D :lol:
Stani bolan, zaboravio si rec' da ovo iznad nije smijesno, jer sam ja postavio... :roll:

cim procitam,bacim strucni komentar ;)

edit :

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: tyler durden, dana/u 25 jan 2012, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 25 jan 2012, 01:00

@indigo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zeljno cekamo o infrastrukturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 25 jan 2012, 01:04

slani grad je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Ako si odatle,da mi malo blize pojasnis stanje,pratim to preko odredjenih osoba,ali uvek dobro dodje i pomoc sa strane.

Cuo sam i da ima jos par igraca iz federacije na probi.
par igraca iz Federacije :? ..jel i tebe trese dodohisterija o nekoj miki maus drzavi...mislim,licno me zaboli tuki i za slaviju i za njeno ispadanje al kakve su ovo klasifikacije :? ..presmijesno
:mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 01:04

Indigo je napisao/la:To nije normalno sigurno, jer to nije nikakav izazov, lako je navijati za pobednike...
Klub koji dovede igrace u vrednosti od 365 miliona evra sta je tu zanimljivo, treba navijati za one jadnike koji krpe gace da bi mogli izaci na teren a nose kopacke Nike 90 is 2001 godine e to je klub koji treba podrzavati, nemaju loze, nemaju ni tirbine nekada i vuci naidju pa poteraju igrace ali to je sve lepota fudbala.
A kada se neki igrac povredi, nema onih kola da ga nose napolje nego ga naprsakaju onim sprejom za buve i odmah ustaje da bi posle par nedelja utvrdili da je jadan imao frakturu butne kosti...
Ekonoma nemaju naravno, a dresove im peru stare majke na izvoru, malo su izlizani ali kada ih obuces obuzme te neka toplina oko srca, kao kada zagrlis devojku znas da ga nosis vec citave 3 godine. Ako se ne daj boze pocepa kod Joce krojaca usijes i opet ga nosis.
Je*** ti klub (izivinjavam se na recima ali stavio sam cenzuru) ako bar jednom u sezoni se ne organizuje "Trka za sudijom zbog lose donesenih odluka" Pa to je ludilo bre, svi ulecu u teren, i nista nije bitno sem da nalupas protivnickog igraca i onda te obuzme osecaj topline jer znas da nosis bakandzu broj cetres' devet i ako nekog udaris u rebra taj je zavrsio sezonu a samim tim si pomogao timu.
E za takav klub ja navijam, inace klub se zove Donji Ladjevci, klupske boje su Plavo - Bele i bar 2 puta godisnje jurimo sudiju... :)
Kako nije primjetio niko ovog kralja dosad? :lol: :lol: :lol:

Ima 11 postova, a ne zna se koji je smijesniji :lol:

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 25 jan 2012, 01:06

Ovo je drinin vuk 10000000%.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 01:08

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=23115" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma da je drinina koza, oplako sam na svih 11 :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jan 2012, 17:55

Pravo da vam kažem, jedva čekam nastavak Kako sam hakovao sportsport.ba 2 dio :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jan 2012, 18:10

Henderson je napisao/la:Pravo da vam kažem, jedva čekam nastavak Kako sam hakovao sportsport.ba 2 dio :D
Pa kad je bio prvi dio?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jan 2012, 18:36

Henderson je napisao/la:Pravo da vam kažem, jedva čekam nastavak Kako sam hakovao sportsport.ba 2 dio :D
Pa kad je bio prvi dio?
Bilo je prije mjesec ili dva. Tada je imao oko 40 profila :o
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.