Solidan rukometni dan u Areni danas mada ocekivao sam vise.
Krenulo se sa Poljska-Nemacka zanimljima utakmica sa kamarom golova 33:32 na kraju.Vodili su Poljaci celi tok meca ali uslo se u super uzbudljivu zavrsnicu nazalost i dosta tesku za gledati,zbog strasne povrede Haasa izgleda,kakav je to krik bio jbt

,mislio sam da on nece vise prohodati na tu nogu,

Ne ponovilo se.Poljaci na kraju golom Jureckog donose pobedu Poljacima ali i prolaz Dancima.
Druga utakmica je bila ne znam kako da je nazovem.Samo otaljavanje posla jer se i pre pocetka utakmice znalo da ce to komsijski da se odradi i da treba veliko cudo da se desi da Danci ne prodju dalje.Rutinska igra Danske,bez prevelike zelje Svedjana da krenu na njih,i skolski odradjeno +7 na kraju 31:24 bilo je nesta sto nas je dosta povuklo da se prisetimo cuvenog meca Danska-Svedska u fudbalu 2:2 kada su ITalijani ispali zbog skandinavskog dogovora.I u takvoj utakmici opet smo videli odlicnog Landina 19-20 odbrana na kraju,Eggert 100% cini mi se 7/7...
Tako Danci odlaze u 1/2 finale na megdan Spancima i ugovaraju mec u petak u Areni od 18:00.
I na kraju nasa utakmica.Utakmica gde smo odmarali igrace,gde su svi dobili priliku da igraju pa su tako na klupi ostali i Stanic i Ilic od pocetka,a priliku su dobili Marjanac na golu,te bekovska trojka Sesum-Nenadic-Vujin.Dosta tvrda utakmica kao sto rekoh odbrane opet na visini zadatka na celu sa Ristovskim cini mi se 15,i Marjancem 10 odbrana i sa kamarom tehnickih gresaka.Mi smo igrali dosta neracionalno,izuzetno glupo smo trosili lopte.Rnic sve sto je uzeo u ruke je ukenjao,a igrao je bgm dobrih 20-ak minuta.Jbg nista ovaj poraz ne znaci nama,samo eto sto vise nismo neporazeni na prvenstvu,a Makedonci ulaze u tu borbu za peto mesto i priliku da se bore na kvalifikacijama za OI.Kiro opet objasnio par stvari,mada imao je i on promasaja ali dao je 10 golova sto ce na kraju da se pamti.
Mi smo osigurali prvo mesto,i samim tim zakazali novi megdan sa komsijama gde ce verujem da gori Arena u petak od 20:15.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))