Sanchez i Iniesta nekoliko sedmica van terena.
U tome je Real no 1
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
prije 10 dana nisu strepili... prije 7 jesu... od danas opet nece.. majko milaBianconeri1988 je napisao/la:Nemate razloga za strah, sigurno uzimate titulu prvaka Španije.
Ovakvim pristupom i igrom sigurno nećete izgubiti na Nou Campu, a red bi bio i da vas posloži sreća sljedeći put, večeras je prvom poluvremenu barem jedna morala ući u gol, morala.
Ovo je nesto sto im nikako ne sluzi na cast al sta je tu je....FKKrajina je napisao/la:Real je magistrirao ozljedivanje igraca.
U tome je Real no 1
Nagradno pitanjebparena je napisao/la:Ovo je nesto sto im nikako ne sluzi na cast al sta je tu je....FKKrajina je napisao/la:Real je magistrirao ozljedivanje igraca.
U tome je Real no 1
normalno da hoces ako si rodjen u tim mjestima. To sto si glorihunter to je druga prica[/quote]FCUM je napisao/la:Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???
Real je kriv sto se Injesta povr. samFKKrajina je napisao/la:Real je magistrirao ozljedivanje igraca.
U tome je Real no 1
bparena je napisao/la:Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???raul-zakon je napisao/la: Da te fino i civilizovano pitam...šta tebe boli kurrac za koga on navija ili ne navija...![]()
![]()
Blackjack je napisao/la:Real je kriv sto se Injesta povr. samFKKrajina je napisao/la:Real je magistrirao ozljedivanje igraca.
U tome je Real no 1![]()
Real je kriv sto se mućaćo maći zabi u Pepea i povr.
[youtube][/youtube]
Nigdje nisam napisao da ne navijam za Celik i reprezentaciju BiH. Cak sta vise pratim ih gdje god mogu i kad stignem. Celik ne propustam, a repku u BiH takodze ne propustam. Pariz, Njemacka, Madzarska, Malta su bila moja gostovanja za repku BiH, ali ljubav i prema najboljoj fudbalskoj momcadi na svijetu Barceloni takodze je u meni. Ko moze i hoce da ugasi TV kad igraju nek to uradi. Ja sam zbog Barcelone sredio gledanje preko satelita na Thor da se ne zezam sa sttriminzima i tome. Ovo samo eto da znas da ljubav prema fudbalu ne pravi granice. Volio bih ja da je dom Barcelone Bilino Polje, ali sta cu kad je Zenica u Bosni i Hercegovini. Nista upali TV i gledaj. A pricu o mom odlasku u Barcelonu prije dvije godine nebi ovdje da zamaram ljude koji vole Real iz Madrida.RKO je napisao/la:bparena je napisao/la:Apsolutan potpis - hocul za orasje, laktase, banovice i ine selendre navijat ???raul-zakon je napisao/la: Da te fino i civilizovano pitam...šta tebe boli kurrac za koga on navija ili ne navija...![]()
![]()
Da si pametan navijao bi. Ne samo ti nego svi mi!Tu si se rodio,rastao,zivis tu....ti klubovi kakvi god su nasi su predstavljaju nas!
Sta misli jel onaj iz Barcelone navija za Celik,Sarajevo....boli ih k*rac ne znaju ni gdje je to...
Skoro svaki grad na svjetu ima svoj sportski kolektiv koji predtavlja taj grad i zitelje tog grada,vecina ih nosi i ime grada u svom nazivu...mozda s razlogom
Ti ćeš reć ko može da bude navijač.pacovi_tu_ima je napisao/la:pa taj vaš stav "mi" i "vi" nas je koštao možda igranja na euru. toliko se djeca nafurala u dresovima barce i messija, da su dočekali portugalsku repku, tačnije otišli tamo da vrijeđaju ronalda!? onda djetinjasto provociranje na treningu, i naposlijetku oni laseri. kasnije nam je vratio s kamatama, sam nas je nagu.zio ko niko do sad. to je takav karakter, umišljen sa nenormalno velikim egom.
p.s. ne možete nikad da budete navijači reala i barcelone, vi ste samo simpatizeri!

[youtube][/youtube]delldell je napisao/la:
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.
delldell je napisao/la:
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.