[youtube][/youtube]delldell je napisao/la:
Bar nije gnjida od covjeka kao patuljak Lessi.
dosta, ovo da je uradio Ronaldo o bilo ko iz Reala bilo bi price da je za Haga o kako kazu za Pepea da ce se zaliti sudu za ljudska prava itd

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
[youtube][/youtube]delldell je napisao/la:

delldell je napisao/la:

Dosta konkretniji,rastrcaniji,agilniji,dovoljno je reci  da posjed Katalonaca nije bio na onom zavidnom nivou, kojem smo to svi navikli .Vecerasnja partija me je podsjetila na onu pred sami start sezone,tacnije u Super kupu.Ostaviti cemo na stranu sve "majmunisanja" i ostale idiotarije koje prate El Classico posljednjih godina.Međutim ta konkretnost nije obilovala efektnim zavrsnicama,na njihovu zalost.Dovoljno je se sjetiti 1. minute i promasaja Higuaina
 Dosta konkretniji,rastrcaniji,agilniji,dovoljno je reci  da posjed Katalonaca nije bio na onom zavidnom nivou, kojem smo to svi navikli .Vecerasnja partija me je podsjetila na onu pred sami start sezone,tacnije u Super kupu.Ostaviti cemo na stranu sve "majmunisanja" i ostale idiotarije koje prate El Classico posljednjih godina.Međutim ta konkretnost nije obilovala efektnim zavrsnicama,na njihovu zalost.Dovoljno je se sjetiti 1. minute i promasaja Higuaina   ,te mnogo cestih ataka gdje zadnji pas odluci.To je na kraju i kostalo prolaza.I povreda Inieste(mađionicara) je bitno uticala na ishod meca.Njegova povreda je ocigledno oslabila Barcelonin sistem igre.Ipak necu ulaziti duboko u price sta bi bilo,kad bi bilo....
,te mnogo cestih ataka gdje zadnji pas odluci.To je na kraju i kostalo prolaza.I povreda Inieste(mađionicara) je bitno uticala na ishod meca.Njegova povreda je ocigledno oslabila Barcelonin sistem igre.Ipak necu ulaziti duboko u price sta bi bilo,kad bi bilo....
 steta sto moraju do Moskve inace bi produzili ovaj niz...
   steta sto moraju do Moskve inace bi produzili ovaj niz...Liga R. Madrid-Zaragoza
Liga Getafe-R. Madrid - Madrid
Liga R. Madrid-Levante
Liga R. Madrid-Racing
Champions CSKA Moscú-R. Madrid 1/8
Liga Rayo R. Madrid - Madrid
Champions R.Madrid - CSKA Moscú 1/8
Liga R. Madrid Espanyol
Kako jbg ti... Meni je uz Ozila ubjedljivo najjaci vas igrac bio Arbeloa....Kakve je nevjerovatno prolaze imao...Feco je napisao/la:Al dzaba sve ,jos nemogu prežaliti sto Karim nije zaigro u prvih 11 ,po meni jedino Ozil odigrao bolje od njega ,jer je duze silovao Kantalonce

et sad i analize lazuL-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka

joj hljebe mili
  joj hljebe mili
jao kakvih sve fudbalskih strucnjaka na svijetu ima da covjek stane i da zaplace,najociti primjeri kakvih sve strucnjaka ima su ti strucnjaci sa Goal.com,**** majku ako nisam veci od svih njih tamobarca_87 je napisao/la:et sad i analize lazuL-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka

joj hljebe mili
edit: a ti si mi veci strucnjak od canal + strucnjaka ,od novinara marce ,kad istinu ljudi kazu onda je kvazi strucnjak tesko je priznat istinu znam ja to

sve ja to znam al dvije odvojene analize ,jedna od canal + ekipe poslije utakmice i ovog marcinog novinara strucnjaka govore jedno te isto i sad ni jedna ekipa strucnjaka ne govori istinu a vi ovdje "strucnjaci" na forumu ste u pravu to hoces da kazes , jos ljudi na canal + pustali usporene i objasnjavaliL-Train je napisao/la:jao kakvih sve fudbalskih strucnjaka na svijetu ima da covjek stane i da zaplace,najociti primjeri kakvih sve strucnjaka ima su ti strucnjaci sa Goal.com,**** majku ako nisam veci od svih njih tamobarca_87 je napisao/la:et sad i analize lazuL-Train je napisao/la:@barca_87,ah ta marca vec odavno zeli da vidi ledja Mourinhu,pa tako da me i ne cudi ta analiza kvazi strucnjaka

joj hljebe mili
edit: a ti si mi veci strucnjak od canal + strucnjaka ,od novinara marce ,kad istinu ljudi kazu onda je kvazi strucnjak tesko je priznat istinu znam ja to
Ovaj post je na nivou sinosnje tekme - znaci odlican i realan. Ovako treba da razmisljate jer kriviti sudije za propustene prilike je ispod nivoa. Oba tima su cesto zakidana i nagradzivana i na to se ne treba okretati... lptyler durden je napisao/la:ma nema price ni o kakvim kradama,i tim budalastinama .
bilo je kriminalnih odluka sudije,al nikakve krade.
da Higuain zna zabit makar neku sansu,Real bi sinoc vjerovanto prosao,al et.
bitno je, da kad svi igraci Reala daju 120% ,mogu pobjedit Barcu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.