La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bogami ako cemo pravo, ovog ljeta se nakotilo i lol"kraljeva"Raul_64 je napisao/la:bem ti život nije više ni smješno....tvoja ideja života je bezsmilsena....ti si više gledao realovih utakmica i više visiš na Realovim blogovima nego na Farsinom....baš me zanima kad si počeo navijat za barcu...kad mi počneš prosipat da si pratio u vrijeme Cruyfa...uvijek čitaj moj potpis...uvijek čitaj moje komentare možda čuješ neku info. o Realu...jer tebe samo Real zanima...ako nevjeruješ sebi(farsi)nevjeruj ni drugima...Saurman je napisao/la:Real je prosle sezone osramotio Spaniju nakon debakla protiv Liverpoola.. i sad sta rade daju 250 mil da se ne sramote.....nadam se da to dovoljno
P.S. Ima ih ko govana...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jest samo da sam ja jedan od tih nebi imao nick kakav imam......navijam za real prije Pereza i prvog mandata
Naravno da nisam mislio da si ti od takvih, ali takva stvar je i sa vecinom Barcinih, a ova djeca sto mjenjaju timove sezonski, to se ionako ne racunaRaul_64 je napisao/la:Jest samo da sam ja jedan od tih nebi imao nick kakav imam......navijam za real prije Pereza i prvog mandata

Sva ona djeca koja su navijala "zadnje" dvije godine za manchester, sad "navijaju za real".
I vi onda podjete pricat da se nakotilo barcinih navijaca ove sezone...ccc
I vi onda podjete pricat da se nakotilo barcinih navijaca ove sezone...ccc
Raule....za Barsu navijam jos dok si ti srao u gace i jeo pacija ****....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
stvarno ste jadni vise,nemate sta reci pametnije protiv barce vec to da smo poceli navijati za nju od juce
Tako je za svaki tim, i za Real i za CSKA eto i za Barcu, cim jedan tim pocne bolje da igra nekolicina ( u koju ne smatram da spadaju forumasi, to su vecinom djeca koja ne znaju ni sta je forum) pocne da "navija" za takve timove, a Barca je bila hit proslu sezonu ... Uostalom, ja se ne bih ni bunio kad bi navijalo sto vise za moj tim - Valencia, ali sta ces oni nisu hit 7-8 godinaeno-barca je napisao/la:stvarno ste jadni vise,nemate sta reci pametnije protiv barce vec to da smo poceli navijati za nju od juce

barca je hit od kada postoji fudbal, barca je simbol fudbala!! najljepse igre na svijetu !!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ma znam al vec puno puta na ovom forumu govore u tom smislu za barcu(vecinom navijaci reala i celsea),a to se upravo na njih odnosi zbog pereza i mafije iz rusijeGenghis je napisao/la:Tako je za svaki tim, i za Real i za CSKA eto i za Barcu, cim jedan tim pocne bolje da igra nekolicina ( u koju ne smatram da spadaju forumasi, to su vecinom djeca koja ne znaju ni sta je forum) pocne da "navija" za takve timove, a Barca je bila hit proslu sezonu ... Uostalom, ja se ne bih ni bunio kad bi navijalo sto vise za moj tim - Valencia, ali sta ces oni nisu hit 7-8 godinaeno-barca je napisao/la:stvarno ste jadni vise,nemate sta reci pametnije protiv barce vec to da smo poceli navijati za nju od juce
Bem te glupa možešli biti gluplji....boli mene kita kad si ti počeo navijat za barcu...1996/2006....svako ima svoj početak....nema dovoljno aspirina za tvoje komentare...Saurman je napisao/la:Raule....za Barsu navijam jos dok si ti srao u gace i jeo pacija ****....
onda debilu ne pricaj gluposti...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- alan_kardec
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Raule....za Barsu navijam jos dok si ti srao u gace i jeo pacija ****....
hehe citat iz "Ko to tamo peva".
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
al stanite malo ljudi, opa ta djeca koja klubove mjenjaku ko carape, i oni ce jednom odrasti i navijati za jedan klub...pa tako su svi radili...normalno da ce djete od 6-7-8-10 godina sad poceti navijati za Barcu i kasnije kako sve vise ivise raste ta ljubav ce biti sve cvrsca i vise tesko da ce mjenjati klub...
pa vecina navijaca je pocela da navija za neki klub poslije nekog uspjeha....
evo npr. ja sam za Barcu poceo navijati kad je bila ona generacija Rivaldo, Kluivert,Overmars, Guardiola, neko je npr poceo navijati od Crujffove genereacije...
pa npr. za Manchester United su ljudi poceli navijati kad je isti osvojio LP `99 godine
pa za Bayern kad su oni osvojili LP i zbog Hasana
pa za Juve su poceli navijati kad je ono haro u Italiji i tako...
uvijek pocne navijti zbog necega, nekog igraca, dobrih rezultata i onda taj klub kasnije zavolis i tako...jbg...
evo npr. ja sam za Barcu poceo navijati kad je bila ona generacija Rivaldo, Kluivert,Overmars, Guardiola, neko je npr poceo navijati od Crujffove genereacije...
pa npr. za Manchester United su ljudi poceli navijati kad je isti osvojio LP `99 godine
uvijek pocne navijti zbog necega, nekog igraca, dobrih rezultata i onda taj klub kasnije zavolis i tako...jbg...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Slazem se, izgleda da sam ja izuzetak.ZELJO DO GROBA je napisao/la:al stanite malo ljudi, opa ta djeca koja klubove mjenjaku ko carape, i oni ce jednom odrasti i navijati za jedan klub...pa tako su svi radili...normalno da ce djete od 6-7-8-10 godina sad poceti navijati za Barcu i kasnije kako sve vise ivise raste ta ljubav ce biti sve cvrsca i vise tesko da ce mjenjati klub...

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
samo da se zna da sma i ja izuzetak i ja od kad znam za sebe,a i ranije navijam za Barcu, ja nisam nigdje luto.. 

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
gotivim Barcu,ali nece to tako lako ici ko prošle godine sigurno...Real se opasno pojacao i napravio neke rezove koje su trebali praviti ranije (jbg,ljudi imaju i može im se što bi naš narod rek'o
)...Benzema,Ronaldo,Kaka i Xabi Alonso su svjetske klase i tu nema dileme,Pellegrini je vrlo dobar menager i trener i nemojte se zavaravati da ce Real biti neuigran,nemotivisan,razmažene zvijezde na terenu i sl jer ce ovi igraci gristi na terenu za pobjedu...ona blamaža protiv Barce (2-6) im je otvorila oci i natjerala na ove radikalne rezove...realno,bili su se uspavali...dovodili su i gomilili te silne holanđane i pravili holandsku koloniju od kluba (identicno je i Barca radila 90 tih godina) ali nije išlo s tim igracima u LP.
Preimera jest jaka liga (uz Premiership vjerovatno najjaca na svijetu) ali vec duuuugo vremena je monotona po pitanju šampiona,samo se Barca i Real smjenjuju kao šampioni...Valencia ili Depotivo ulete u to društvo svake 10-te godine.

Preimera jest jaka liga (uz Premiership vjerovatno najjaca na svijetu) ali vec duuuugo vremena je monotona po pitanju šampiona,samo se Barca i Real smjenjuju kao šampioni...Valencia ili Depotivo ulete u to društvo svake 10-te godine.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
oo hvala za jedan iskren i objektivan postdrop je napisao/la:gotivim Barcu,ali nece to tako lako ici ko prošle godine sigurno...Real se opasno pojacao i napravio neke rezove koje su trebali praviti ranije (jbg,ljudi imaju i može im se što bi naš narod rek'o)...Benzema,Ronaldo,Kaka i Xabi Alonso su svjetske klase i tu nema dileme,Pellegrini je vrlo dobar menager i trener i nemojte se zavaravati da ce Real biti neuigran,nemotivisan,razmažene zvijezde na terenu i sl jer ce ovi igraci gristi na terenu za pobjedu...ona blamaža protiv Barce (2-6) im je otvorila oci i natjerala na ove radikalne rezove...realno,bili su se uspavali...dovodili su i gomilili te silne holanđane i pravili holandsku koloniju od kluba (identicno je i Barca radila 90 tih godina) ali nije išlo s tim igracima u LP.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ako Barca bude igrala bez ideje kao veceras , onda deff im nece biti lagano ... u svakom slucaju tipujem na Barcu kao osvajaca La Lige...
što mi se zahvaljuješJameS je napisao/la:oo hvala za jedan iskren i objektivan postdrop je napisao/la:gotivim Barcu,ali nece to tako lako ici ko prošle godine sigurno...Real se opasno pojacao i napravio neke rezove koje su trebali praviti ranije (jbg,ljudi imaju i može im se što bi naš narod rek'o)...Benzema,Ronaldo,Kaka i Xabi Alonso su svjetske klase i tu nema dileme,Pellegrini je vrlo dobar menager i trener i nemojte se zavaravati da ce Real biti neuigran,nemotivisan,razmažene zvijezde na terenu i sl jer ce ovi igraci gristi na terenu za pobjedu...ona blamaža protiv Barce (2-6) im je otvorila oci i natjerala na ove radikalne rezove...realno,bili su se uspavali...dovodili su i gomilili te silne holanđane i pravili holandsku koloniju od kluba (identicno je i Barca radila 90 tih godina) ali nije išlo s tim igracima u LP.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.