La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Raul_64
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 01:53

<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 02:04

Raul_64 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real je prosle sezone osramotio Spaniju nakon debakla protiv Liverpoola.. i sad sta rade daju 250 mil da se ne sramote :D .....nadam se da to dovoljno :D
bem ti život nije više ni smješno....tvoja ideja života je bezsmilsena....ti si više gledao realovih utakmica i više visiš na Realovim blogovima nego na Farsinom....baš me zanima kad si počeo navijat za barcu...kad mi počneš prosipat da si pratio u vrijeme Cruyfa...uvijek čitaj moj potpis...uvijek čitaj moje komentare možda čuješ neku info. o Realu...jer tebe samo Real zanima...ako nevjeruješ sebi(farsi)nevjeruj ni drugima...
P.S. Ima ih ko govana...
Bogami ako cemo pravo, ovog ljeta se nakotilo i lol"kraljeva"
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 02:09

Jest samo da sam ja jedan od tih nebi imao nick kakav imam......navijam za real prije Pereza i prvog mandata

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 02:14

Raul_64 je napisao/la:Jest samo da sam ja jedan od tih nebi imao nick kakav imam......navijam za real prije Pereza i prvog mandata
Naravno da nisam mislio da si ti od takvih, ali takva stvar je i sa vecinom Barcinih, a ova djeca sto mjenjaju timove sezonski, to se ionako ne racuna ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 27 avg 2009, 10:49

Sva ona djeca koja su navijala "zadnje" dvije godine za manchester, sad "navijaju za real".

I vi onda podjete pricat da se nakotilo barcinih navijaca ove sezone...ccc

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 12:07

Raule....za Barsu navijam jos dok si ti srao u gace i jeo pacija ****....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 27 avg 2009, 12:15

stvarno ste jadni vise,nemate sta reci pametnije protiv barce vec to da smo poceli navijati za nju od juce

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 12:27

eno-barca je napisao/la:stvarno ste jadni vise,nemate sta reci pametnije protiv barce vec to da smo poceli navijati za nju od juce
Tako je za svaki tim, i za Real i za CSKA eto i za Barcu, cim jedan tim pocne bolje da igra nekolicina ( u koju ne smatram da spadaju forumasi, to su vecinom djeca koja ne znaju ni sta je forum) pocne da "navija" za takve timove, a Barca je bila hit proslu sezonu ... Uostalom, ja se ne bih ni bunio kad bi navijalo sto vise za moj tim - Valencia, ali sta ces oni nisu hit 7-8 godina :cry:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 avg 2009, 12:30

barca je hit od kada postoji fudbal, barca je simbol fudbala!! najljepse igre na svijetu !!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 27 avg 2009, 12:33

Genghis je napisao/la:
eno-barca je napisao/la:stvarno ste jadni vise,nemate sta reci pametnije protiv barce vec to da smo poceli navijati za nju od juce
Tako je za svaki tim, i za Real i za CSKA eto i za Barcu, cim jedan tim pocne bolje da igra nekolicina ( u koju ne smatram da spadaju forumasi, to su vecinom djeca koja ne znaju ni sta je forum) pocne da "navija" za takve timove, a Barca je bila hit proslu sezonu ... Uostalom, ja se ne bih ni bunio kad bi navijalo sto vise za moj tim - Valencia, ali sta ces oni nisu hit 7-8 godina :cry:
ma znam al vec puno puta na ovom forumu govore u tom smislu za barcu(vecinom navijaci reala i celsea),a to se upravo na njih odnosi zbog pereza i mafije iz rusije

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 12:43

Saurman je napisao/la:Raule....za Barsu navijam jos dok si ti srao u gace i jeo pacija ****....
Bem te glupa možešli biti gluplji....boli mene kita kad si ti počeo navijat za barcu...1996/2006....svako ima svoj početak....nema dovoljno aspirina za tvoje komentare...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 12:48

onda debilu ne pricaj gluposti...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2009, 12:48

Saurman je napisao/la:Raule....za Barsu navijam jos dok si ti srao u gace i jeo pacija ****....

hehe citat iz "Ko to tamo peva".
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 12:50

al stanite malo ljudi, opa ta djeca koja klubove mjenjaku ko carape, i oni ce jednom odrasti i navijati za jedan klub...pa tako su svi radili...normalno da ce djete od 6-7-8-10 godina sad poceti navijati za Barcu i kasnije kako sve vise ivise raste ta ljubav ce biti sve cvrsca i vise tesko da ce mjenjati klub...

pa vecina navijaca je pocela da navija za neki klub poslije nekog uspjeha....

evo npr. ja sam za Barcu poceo navijati kad je bila ona generacija Rivaldo, Kluivert,Overmars, Guardiola, neko je npr poceo navijati od Crujffove genereacije...
pa npr. za Manchester United su ljudi poceli navijati kad je isti osvojio LP `99 godine
pa za Bayern kad su oni osvojili LP i zbog Hasana
pa za Juve su poceli navijati kad je ono haro u Italiji i tako...

uvijek pocne navijti zbog necega, nekog igraca, dobrih rezultata i onda taj klub kasnije zavolis i tako...jbg...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 avg 2009, 13:19

ZELJO DO GROBA je napisao/la:al stanite malo ljudi, opa ta djeca koja klubove mjenjaku ko carape, i oni ce jednom odrasti i navijati za jedan klub...pa tako su svi radili...normalno da ce djete od 6-7-8-10 godina sad poceti navijati za Barcu i kasnije kako sve vise ivise raste ta ljubav ce biti sve cvrsca i vise tesko da ce mjenjati klub...

pa vecina navijaca je pocela da navija za neki klub poslije nekog uspjeha....

evo npr. ja sam za Barcu poceo navijati kad je bila ona generacija Rivaldo, Kluivert,Overmars, Guardiola, neko je npr poceo navijati od Crujffove genereacije...
pa npr. za Manchester United su ljudi poceli navijati kad je isti osvojio LP `99 godine
pa za Bayern kad su oni osvojili LP i zbog Hasana
pa za Juve su poceli navijati kad je ono haro u Italiji i tako...

uvijek pocne navijti zbog necega, nekog igraca, dobrih rezultata i onda taj klub kasnije zavolis i tako...jbg...
Slazem se, izgleda da sam ja izuzetak. :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 avg 2009, 15:50

samo da se zna da sma i ja izuzetak i ja od kad znam za sebe,a i ranije navijam za Barcu, ja nisam nigdje luto.. :lol:
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 avg 2009, 00:32

gotivim Barcu,ali nece to tako lako ici ko prošle godine sigurno...Real se opasno pojacao i napravio neke rezove koje su trebali praviti ranije (jbg,ljudi imaju i može im se što bi naš narod rek'o :lol: )...Benzema,Ronaldo,Kaka i Xabi Alonso su svjetske klase i tu nema dileme,Pellegrini je vrlo dobar menager i trener i nemojte se zavaravati da ce Real biti neuigran,nemotivisan,razmažene zvijezde na terenu i sl jer ce ovi igraci gristi na terenu za pobjedu...ona blamaža protiv Barce (2-6) im je otvorila oci i natjerala na ove radikalne rezove...realno,bili su se uspavali...dovodili su i gomilili te silne holanđane i pravili holandsku koloniju od kluba (identicno je i Barca radila 90 tih godina) ali nije išlo s tim igracima u LP.
Preimera jest jaka liga (uz Premiership vjerovatno najjaca na svijetu) ali vec duuuugo vremena je monotona po pitanju šampiona,samo se Barca i Real smjenjuju kao šampioni...Valencia ili Depotivo ulete u to društvo svake 10-te godine.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 avg 2009, 00:41

drop je napisao/la:gotivim Barcu,ali nece to tako lako ici ko prošle godine sigurno...Real se opasno pojacao i napravio neke rezove koje su trebali praviti ranije (jbg,ljudi imaju i može im se što bi naš narod rek'o :lol: )...Benzema,Ronaldo,Kaka i Xabi Alonso su svjetske klase i tu nema dileme,Pellegrini je vrlo dobar menager i trener i nemojte se zavaravati da ce Real biti neuigran,nemotivisan,razmažene zvijezde na terenu i sl jer ce ovi igraci gristi na terenu za pobjedu...ona blamaža protiv Barce (2-6) im je otvorila oci i natjerala na ove radikalne rezove...realno,bili su se uspavali...dovodili su i gomilili te silne holanđane i pravili holandsku koloniju od kluba (identicno je i Barca radila 90 tih godina) ali nije išlo s tim igracima u LP.
Preimera jest jaka liga (uz Premiership vjerovatno najjaca na svijetu) ali vec duuuugo vremena je monotona po pitanju šampiona,samo se Barca i Real smjenjuju kao šampioni...Valencia ili Depotivo ulete u to društvo svake 10-te godine.
oo hvala za jedan iskren i objektivan post :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 avg 2009, 01:02

Ako Barca bude igrala bez ideje kao veceras , onda deff im nece biti lagano ... u svakom slucaju tipujem na Barcu kao osvajaca La Lige...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 29 avg 2009, 01:06

JameS je napisao/la:
drop je napisao/la:gotivim Barcu,ali nece to tako lako ici ko prošle godine sigurno...Real se opasno pojacao i napravio neke rezove koje su trebali praviti ranije (jbg,ljudi imaju i može im se što bi naš narod rek'o :lol: )...Benzema,Ronaldo,Kaka i Xabi Alonso su svjetske klase i tu nema dileme,Pellegrini je vrlo dobar menager i trener i nemojte se zavaravati da ce Real biti neuigran,nemotivisan,razmažene zvijezde na terenu i sl jer ce ovi igraci gristi na terenu za pobjedu...ona blamaža protiv Barce (2-6) im je otvorila oci i natjerala na ove radikalne rezove...realno,bili su se uspavali...dovodili su i gomilili te silne holanđane i pravili holandsku koloniju od kluba (identicno je i Barca radila 90 tih godina) ali nije išlo s tim igracima u LP.
oo hvala za jedan iskren i objektivan post :)
što mi se zahvaljuješ :) ...nema potrebe definitivno...svako iznosi svoje mišljenje,zato i služe forumi ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.