Ja 650+ a procenat pobjeda mi je 61.5 %.classic je napisao/la:Najjaca igricaharebianconero je napisao/la:Meni poker bas bezveze, blokovao sam ...
Igram jedino onaj 8 ball multiplayer pool - bilijar.imam preko 1000 pobjeda
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imal' još kakvo sranje da nisu "skontali"QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto mu poklopi![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
I ja sam se ponovo navuko na poker po ovim našim selcima okolnim raja uzima čipove ko ludo pa valjda sad kod njih stiglo kad im je nestašica znaju milion i po 3 marke platiti
A svi znamo da je 2 velika cijena a markica i po realna !
Evo u zadnje vrijeme nije loše ima se nekih 50 miliona tako se vrtim i krug neču sobu 1 / 2 M igra mi se pa zato poz !
Počet ču i bilijara igrati ima neki Pool Live Tour a što se tiče tog , ja sam imao onaj miniclip player tu sam bio jak imao sam oko 560 medalja i onih pehara iz raznoraznih igara 4 igrač iz BiH bio , a 220 na svijetu ali nešto mi nije htjelo uči zapostavio i sad zaboravi šifre i to , tako da sam 8 ball prestao igrati a prosjek mi je bio 87 % imao sam oko 2500 pobjeda i masu turnira osvojenih .
Evo u zadnje vrijeme nije loše ima se nekih 50 miliona tako se vrtim i krug neču sobu 1 / 2 M igra mi se pa zato poz !
Počet ču i bilijara igrati ima neki Pool Live Tour a što se tiče tog , ja sam imao onaj miniclip player tu sam bio jak imao sam oko 560 medalja i onih pehara iz raznoraznih igara 4 igrač iz BiH bio , a 220 na svijetu ali nešto mi nije htjelo uči zapostavio i sad zaboravi šifre i to , tako da sam 8 ball prestao igrati a prosjek mi je bio 87 % imao sam oko 2500 pobjeda i masu turnira osvojenih .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Imal' još kakvo sranje da nisu "skontali"*p!p!t@* je napisao/la:
znaces uskoro kad otkriju
Ima li još neka igrica osim Hidden Chronicles gdje se dobijaju čipovi za poker?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- underground
- Kontakt:
sinoc sam nesto pritisno i poremetio citav cat, tj nema mi vise onog gore sta ko radi nego je cat skroz stari i moram ga svaki put otvarat ponovo, ako me razumijete
pomoc???
pomoc???
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- senad_flamin
- Kontakt:
koji racku,sve mi bijelo na fb,jedino na postavkama imam sve,ostalo sta god otvorim bijelo ://
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Vjerovatno si instalirao stari chat, tj. proširenje na fejsu... Ako si na Chromu otiđi na francuski ključ >>> Alati >>> Proširenja >>> i izbriši (uninstall to proširenje)... Vjerovatno je to...underground je napisao/la:sinoc sam nesto pritisno i poremetio citav cat, tj nema mi vise onog gore sta ko radi nego je cat skroz stari i moram ga svaki put otvarat ponovo, ako me razumijete
pomoc???
Čelik Zenica 1945
LudLo 4 je napisao/la:koji racku,sve mi bijelo na fb,jedino na postavkama imam sve,ostalo sta god otvorim bijelo ://
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
probaj s drugim browseromLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:koji racku,sve mi bijelo na fb,jedino na postavkama imam sve,ostalo sta god otvorim bijelo ://
-
joey tribbiani
- Kontakt:
Ne znam koliko se pričalo o tome, ali kako da na ovom timelinu sakrijem zid od ljudi koji mi nisu prijatelji? Kad idem na opciju "view as - public" prikaže mi onako kako bi' ja htio. Ne vidi se ništa osim onih stranica koje sam "like". Kad udjem preko rođakovog profila (nije prijatelj na fb), vide mi se svi živi upisi od drugih ljudi i označeno je kao da ih mogu vidjeti "joey's friends of friends". Ne gumo stavit drugu opciju nikako. samo petljaju šup.ci s fb-a
jel moguće ikako pogledati neki snimak koji je neka prijateljica postavljala na svoj zid pa uklanjala,a koji sam već vidio kad je bio postavljen i kako se to radi? Snimka nema na yt i drugim kanalima 
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.
Ne moze mi na Chromu ucitati FB, a na Mozilli moze. WTF ?
Ma to je do Chroma.Dobro je sve dok ti na jednom moze ucitatvm22 je napisao/la:Ne moze mi na Chromu ucitati FB, a na Mozilli moze. WTF ?
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
ista stvar i kod mene...vm22 je napisao/la:Ne moze mi na Chromu ucitati FB, a na Mozilli moze. WTF ?
||| FKZeljeznicar |||
- harebianconero
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
jel dobio ko milion cipova za deseti level one igrice hidden c.???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
5 dana se mučim s igricom i 300 bodova mi fali za taj level.. i mene ovo zanimajasko_juve je napisao/la:jel dobio ko milion cipova za deseti level one igrice hidden c.???
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, VensanKasel i 13 gostiju.