Ja 650+ a procenat pobjeda mi je 61.5 %.classic je napisao/la:Najjaca igricaharebianconero je napisao/la:Meni poker bas bezveze, blokovao sam ...
Igram jedino onaj 8 ball multiplayer pool - bilijar.imam preko 1000 pobjeda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja 650+ a procenat pobjeda mi je 61.5 %.classic je napisao/la:Najjaca igricaharebianconero je napisao/la:Meni poker bas bezveze, blokovao sam ...
Igram jedino onaj 8 ball multiplayer pool - bilijar.imam preko 1000 pobjeda
Imal' još kakvo sranje da nisu "skontali"QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto mu poklopi![]()
Imal' još kakvo sranje da nisu "skontali"*p!p!t@* je napisao/la:
Vjerovatno si instalirao stari chat, tj. proširenje na fejsu... Ako si na Chromu otiđi na francuski ključ >>> Alati >>> Proširenja >>> i izbriši (uninstall to proširenje)... Vjerovatno je to...underground je napisao/la:sinoc sam nesto pritisno i poremetio citav cat, tj nema mi vise onog gore sta ko radi nego je cat skroz stari i moram ga svaki put otvarat ponovo, ako me razumijete
pomoc???
LudLo 4 je napisao/la:koji racku,sve mi bijelo na fb,jedino na postavkama imam sve,ostalo sta god otvorim bijelo ://
probaj s drugim browseromLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:koji racku,sve mi bijelo na fb,jedino na postavkama imam sve,ostalo sta god otvorim bijelo ://
Ma to je do Chroma.Dobro je sve dok ti na jednom moze ucitatvm22 je napisao/la:Ne moze mi na Chromu ucitati FB, a na Mozilli moze. WTF ?
ista stvar i kod mene...vm22 je napisao/la:Ne moze mi na Chromu ucitati FB, a na Mozilli moze. WTF ?
5 dana se mučim s igricom i 300 bodova mi fali za taj level.. i mene ovo zanimajasko_juve je napisao/la:jel dobio ko milion cipova za deseti level one igrice hidden c.???