FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ja se sturio
pijem kafu i gledam nesto na FB i vidim pise to za Bayern
Trcecim korakom kuci napravim sebi kapucino zavalim se ispred PC-a kad ono corak
Stvarno neko mora da odgovara za ovo
pijem kafu i gledam nesto na FB i vidim pise to za Bayern
Trcecim korakom kuci napravim sebi kapucino zavalim se ispred PC-a kad ono corak
Stvarno neko mora da odgovara za ovo
Thomas Müller - Fußballgott
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
U mene NANI na profilnoj na FB. Kad pokaza onu sliku prvo pomislih "KOJI K**** J*****" xD A tek onda sam skont'o sta je to ustvari xD
U mene NANI na profilnoj na FB. Kad pokaza onu sliku prvo pomislih "KOJI K**** J*****" xD A tek onda sam skont'o sta je to ustvari xD
⭐
Šta reći? Komedija ili možda tragedija 
Totalna šprdačina
Totalna šprdačina
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
TragikomedijaSemir bvb je napisao/la:Šta reći? Komedija ili možda tragedija
Totalna šprdačina
Agieren statt reagieren
- Centre forward
- Kontakt:
Ovakve situacije ne dolikuju ni jednom profesionalnom klubu i upravi,sta reci za Henesa i ekipu,skupljaju lajkove ko kakvi balavci.Jednom rječju
pi.zdarija . 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Neznam ko je odgovoran za ovakvu glupost. Al ako je Nerlinger onda ga treba sankcionisati pa cak i otkazom, vec od ranije mi on ide na nerve sa svojim glupim komentarima a i kao menadzer nije bas nesto pokazao.
Nisam bio u toku, ali ovo je stvarno zalosno sta se desava..Nerlinger mi ide na onu stvar vec duze vrijeme kreten gadni..
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 26 jan 2012, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Hoeness kriv vec Andreas Jung (direktor marketinga u upravi Bayerna cija je i ideja bila), zatim Christian Nerlinger (sportski direktor koji je na istu pristao svojom izjavom) i Markus Hörwick (medijski direktor Bayerna koji je vijest plasirao u medije).
Siguran sam da ce nakon ovoga neko snositi posljedice a za mene su glavni kandidati Jung i Nerlinger, a malo mi je cudno da Hörwick nije trazio odobrenje kod Hoenessa i KHR jer je dugi niz godina u Bayernu i zna ko odlucuje, a i dijetetu od tri godine je jasno da je Nerlinger "potrcko" i da nema svoje JA.
Da sam na Bayernovom mjestu na ovu poziciju bih doveo Kahna ili Effenberga koji imaju "ono nesto" sto je potrebno za Sportskog direktora.
Siguran sam da ce nakon ovoga neko snositi posljedice a za mene su glavni kandidati Jung i Nerlinger, a malo mi je cudno da Hörwick nije trazio odobrenje kod Hoenessa i KHR jer je dugi niz godina u Bayernu i zna ko odlucuje, a i dijetetu od tri godine je jasno da je Nerlinger "potrcko" i da nema svoje JA.
Da sam na Bayernovom mjestu na ovu poziciju bih doveo Kahna ili Effenberga koji imaju "ono nesto" sto je potrebno za Sportskog direktora.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Potpuno se slazem s tobom!amerosm je napisao/la:Nije Hoeness kriv vec Andreas Jung (direktor marketinga u upravi Bayerna cija je i ideja bila), zatim Christian Nerlinger (sportski direktor koji je na istu pristao svojom izjavom) i Markus Hörwick (medijski direktor Bayerna koji je vijest plasirao u medije).
Za ovo neko treba platiti a to je Nerlinger , kao što reče @amerosm Effe ili Oli bili bi idelan izbor na poziciji sportskog direktora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nije to loše zamišljeno nego je samo loše ispalo
.
Nerlinger je htio poručiti da je svaki pojedinac - navijač „spektakuläre Neuverpflichtung“ tzv. 12 igrač.
Kao što rekoh nije loša zamisao..., meni je samo smiješno što su navijači Bayerna puno očekivali pa su se mnogo razočarali, a navijači drugih timova su se dobro nasmijali

Nerlinger je htio poručiti da je svaki pojedinac - navijač „spektakuläre Neuverpflichtung“ tzv. 12 igrač.
Kao što rekoh nije loša zamisao..., meni je samo smiješno što su navijači Bayerna puno očekivali pa su se mnogo razočarali, a navijači drugih timova su se dobro nasmijali
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ku rvini sinovi,oni se zahebavaju dok Baya gubi od gladbacha na sramotu svih navijaca ,ako imaju imalo pameti smijeniti odmah sve odgovorne
cak sada covjek pozeli prestati navijati za bayern kada skontas da te klub za koji navijas uzima za brava,evo da su neka sila u nogometu danas pa hajde nego gube od fakin gladbacha 2 razlike i onda se usude ovo napraviti
uprava napolje

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
ljudi ja odavno vicem u Bayernu vise nista nije sigurno osim to da nema pojacanja,,to je sigurno 10000%,,a ostalo je sve morebit bude morebit ne bude...
VOLIM BAYERN
Jest vala fakini pravi, mi 5. na tabeli, 15 bodova zaostajemo za prvoplasiranim Dortmundom, ispali iz Lige prvaka, ispali smo iz Kupa......Uprava napolje

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
tako je to nesto skoro pa slicno bilo prosle godineeffe_sa je napisao/la:Jest vala fakini pravi, mi 5. na tabeli, 15 bodova zaostajemo za prvoplasiranim Dortmundom, ispali iz Lige prvaka, ispali smo iz Kupa......Uprava napolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj me trik podsjeti na onu prvoaprilsku salu sa Beckhamom od prije nekoliko godina, kada je Beckham dosao u prostorije Bayerna, slikao se sa dresom, podijelio nekoliko autograma da bi se kasnije ispostavilo samo kao jaftin trik.
Izgleda da im je u krvi za..bavati navijace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
bavaraccccc je napisao/la: Baya gubi od gladbacha na sramotu svih navijaca , /// gube od fakin gladbacha 2 razlike
mislim da nije baš tolika sramota izgubiti od Gladbacha, barem ne ove sezone, pa nismo vas slučajno dobili dva puta ove sezone, a i tabela mnogo toga govori ....
Razumijem ovaj potez ljudi iz Bayern (ova danas sa novim pojačanjem) ali je došao u pogrešno vrijeme i zato je ovoliko paljbe odaslano od strane navijača
Agieren statt reagieren
I ja sam se sjetio upravo tih prvoaprilski šala, one su znale ovako biti objavljene bilo putem teletexta, obično na SAT1 ili putem nekog websitea i onda ih na kraju dana demantuju.Omerbavarac je napisao/la:Ovaj me trik podsjeti na onu prvoaprilsku salu sa Beckhamom od prije nekoliko godina, kada je Beckham dosao u prostorije Bayerna, slikao se sa dresom, podijelio nekoliko autograma da bi se kasnije ispostavilo samo kao jaftin trik.
A vidiš što ti je iskustvo Omcho, zato ja i ti ne padamo na ovakve trikove
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakva je ovo kretenska furka bila,PR gag goes wrong...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.