FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Messi?

Ima li raja neko neki drugi link,ne mogu preko facebooka!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Fake, Fake, Fake, Fake...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da nije smijesno bilo bi zalosno. Bayern na celu sa Nerlingerom zahebaje navijace. Kada otvorite stranicu Bayerna na FB Vi budete predstavljeni kao novi pojacanje Bayerna.
Nema nista od tog toliko zeljenog pojacanja. Zbog ovoga Hoerwick i Nerlinger moraju odgovarati, jer su ispali budale nacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ali dobro furanje sto jest jest 
Kretenizam, al' totalni.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hoćemo ostavke!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sva sreca pa nisam bio tu da od pocetka pratim ove spekulacije.
Sasvim mi svejedno sto su iz..bali navijace, kad znam da ce sutra dovesti pravo pojacanje.
Sasvim mi svejedno sto su iz..bali navijace, kad znam da ce sutra dovesti pravo pojacanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako je vjerovati TM-u navijaci zele preko udruzenja traziti od uprave da ovaj danasnji potez objasni i da odgovorni snose posljedice.
Pred danasnji trening i don Jupp iskazao nezadovljstvo ovim potezom.
Pred danasnji trening i don Jupp iskazao nezadovljstvo ovim potezom.
Ja se sturio
pijem kafu i gledam nesto na FB i vidim pise to za Bayern
Trcecim korakom kuci napravim sebi kapucino zavalim se ispred PC-a kad ono corak
Stvarno neko mora da odgovara za ovo
pijem kafu i gledam nesto na FB i vidim pise to za Bayern
Trcecim korakom kuci napravim sebi kapucino zavalim se ispred PC-a kad ono corak
Stvarno neko mora da odgovara za ovo
Thomas Müller - Fußballgott
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- theboss_RD07
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
U mene NANI na profilnoj na FB. Kad pokaza onu sliku prvo pomislih "KOJI K**** J*****" xD A tek onda sam skont'o sta je to ustvari xD
U mene NANI na profilnoj na FB. Kad pokaza onu sliku prvo pomislih "KOJI K**** J*****" xD A tek onda sam skont'o sta je to ustvari xD
⭐
Šta reći? Komedija ili možda tragedija 
Totalna šprdačina
Totalna šprdačina
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
TragikomedijaSemir bvb je napisao/la:Šta reći? Komedija ili možda tragedija
Totalna šprdačina
Agieren statt reagieren
- Centre forward
- Kontakt:
Ovakve situacije ne dolikuju ni jednom profesionalnom klubu i upravi,sta reci za Henesa i ekipu,skupljaju lajkove ko kakvi balavci.Jednom rječju
pi.zdarija . 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Neznam ko je odgovoran za ovakvu glupost. Al ako je Nerlinger onda ga treba sankcionisati pa cak i otkazom, vec od ranije mi on ide na nerve sa svojim glupim komentarima a i kao menadzer nije bas nesto pokazao.
Nisam bio u toku, ali ovo je stvarno zalosno sta se desava..Nerlinger mi ide na onu stvar vec duze vrijeme kreten gadni..
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 26 jan 2012, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Hoeness kriv vec Andreas Jung (direktor marketinga u upravi Bayerna cija je i ideja bila), zatim Christian Nerlinger (sportski direktor koji je na istu pristao svojom izjavom) i Markus Hörwick (medijski direktor Bayerna koji je vijest plasirao u medije).
Siguran sam da ce nakon ovoga neko snositi posljedice a za mene su glavni kandidati Jung i Nerlinger, a malo mi je cudno da Hörwick nije trazio odobrenje kod Hoenessa i KHR jer je dugi niz godina u Bayernu i zna ko odlucuje, a i dijetetu od tri godine je jasno da je Nerlinger "potrcko" i da nema svoje JA.
Da sam na Bayernovom mjestu na ovu poziciju bih doveo Kahna ili Effenberga koji imaju "ono nesto" sto je potrebno za Sportskog direktora.
Siguran sam da ce nakon ovoga neko snositi posljedice a za mene su glavni kandidati Jung i Nerlinger, a malo mi je cudno da Hörwick nije trazio odobrenje kod Hoenessa i KHR jer je dugi niz godina u Bayernu i zna ko odlucuje, a i dijetetu od tri godine je jasno da je Nerlinger "potrcko" i da nema svoje JA.
Da sam na Bayernovom mjestu na ovu poziciju bih doveo Kahna ili Effenberga koji imaju "ono nesto" sto je potrebno za Sportskog direktora.
Potpuno se slazem s tobom!amerosm je napisao/la:Nije Hoeness kriv vec Andreas Jung (direktor marketinga u upravi Bayerna cija je i ideja bila), zatim Christian Nerlinger (sportski direktor koji je na istu pristao svojom izjavom) i Markus Hörwick (medijski direktor Bayerna koji je vijest plasirao u medije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.