RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Analic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Analic » 26 jan 2012, 23:12

AlemC85 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:I jeli iko pogledo tekmu s Olimpikom - kako su odigrali ti novi momci (ova dva)?
Znaju li ista? Jesu li cemu?
evi imaš na zvaničnoj stranici kluba tekmu, na VELEŽ TV, koji je opet proradio

http://www.fkvelez.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajmo sad svi pogledajmo kakav tretman prema javnosti je bio donedavno, a pogotovo preko zvanicne stranice. Do prije godinu dana sve informacije smo dobijali iz novina i iz stranica.

Vec godinu dana imamo stranicu u kojoj vijesti non stop dolaze i aktuelne su. Da ne govorim ovo sto se radi sa Velež TV. Pa klub nam daje snimak citave kontrolne utakmice i video vijesti postavlja.

Treba malo pogledati unazad i vidjeti napredak. Treba ponekad i pohvaliti dobar rad.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 jan 2012, 23:13

MostaracVelezovac je napisao/la: Ja nisam ni rekao da su igrali u ligama petice. Ali po cemu je nerealno reci da je, npr. Tanovic proveo 40 godina sa loptom, igrao (i pobjedio) u kupu Marsala tita, bio Vice Prvak Juge i dijelio svlacionicu s Tucom i Kajtazom... to su sve same cinjenice.

Isto tako zar nije istina da je Mrkva proveo 20 godina sa loptom?
Ne kontam kako je to toliko duboko u Mostarskoj krvi da se ponizava i omalovazava bilo cije tudje znanje ili iskustvo.

A ja stvarno ne znam okle ono "vazda ovoj podobnoj" djeci?
Zar je Zolj podoban? Zar je Kazazic podoban? Zar je Kajan podoban? Demic je isto tako igro a nije bio podoban (znam da se zalio da nije igro, ali igro jeste, samo nije uvijek). Jeli Brkovic podoban? Jeli Zvonic podoban?
Zar treba hrakat odma i na Kalajdzica i na Cemalovica samo zato sto su rod nekome... Prvo vidi kako igraju pa onda ih sudi.

Ja licno nemam pojma ni koju poziciju igra ni jedan ni drugi - ali volio bi ih vidit.
Prvo, ne pljujem ni po kome. Nezz zašto mi to nabijaš na nos, samo kažem da nije baš ni bajno onako kako ti kažeš. Što se tiče ove dvojice omladinaca , gledao sam ih, vjeruj mi. Evo reći ću ti da Dino u vezi igra, a Anis u odbrani i dobro znam kako igraju obojica. Trude se, sasvim normalno se ponašaju, u pravom sportskom duhu i sigurno zaslužuju priliku ali ne sad, prerano je. A Kajan nije nikad pravu priliku dobio, a bio je vjerovatno i najtalentovaniji u svojoj generaciji. Pa Isić također propade nakon samo jedne utakmica u kojoj je čak zadovoljio a mogao je biti strašan igrač, sad radi negdje za minimalac. Zvonić je trebao dobiti već priliku, 19 mu je godina ali evo nije a neko sa 16 već dobija. Neću ti ništa reći za Demića i Zolja, ali nemoj misliti da je to sve čisto kako se čini. Brković nije naše dijete. Jedini Zlaja je dobio priliku po zasluzi, barem ja tako mislim.
Who dares, wins !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2012, 23:13

AlemC85 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:I jeli iko pogledo tekmu s Olimpikom - kako su odigrali ti novi momci (ova dva)?
evi imaš na zvaničnoj stranici kluba tekmu, na VELEŽ TV, koji je opet proradio

http://www.fkvelez.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je odlicna stvar,bas cu pogledati ovu utakmicu kada stignem.
Zanima me da li ce se i u nastavku davati snimci utakmica besplatno narocito one u PLBIH,ili ce morati ici registracija pa samim tim i placanje. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 jan 2012, 23:15

Evo ti neka kompilacija od Dine ako na njega misliš.

[youtube][/youtube]
Who dares, wins !

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 27 jan 2012, 02:00

pregledo ovaj snimak Velez-Olimpic ja bi samo izdvojio Knezovica koji je beton i siguran u sebe a i ovaj mladi Zvonic je dobar bio mislim da moze komotno zamjenuti Zolja

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 jan 2012, 15:14

Bandović i zvanično pristupio Veležu

Dejan Bandović (29) potpisao je danas ugovor sa „Rođenim“. Provjereni čuvar mreže, koji je ponikao u školi fudbala Bubamara, a koju vodi naš proslavljeni fudbaler Predrag Pašić, potpisao je ugovor do juna 2013. godine. U svojoj dosadašnjoj karijeri Dejan Bandović je branio za Napredak iz Sarajeva, Posušje i Široki Brijeg.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 jan 2012, 16:02

knežević nikada i nije smio napuštati klub, po meni dobar igrač za naše uslove. nego zna li ko da li je Oštraković realizovao svoj transfer? toliko.....

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 27 jan 2012, 23:22

STA JE S POMOCNIM TERENOM DOKLE SE DOSLO?
uprava se usutila dok komsije zavrsise svoj
ako se ne varam ista firma je radila i jedan i drugi teren,
zahvalan bi bio da neko izbaci sliku pomocnog,
nisu valjda opet nas izradili

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jan 2012, 14:40

VELEZDOGROBA je napisao/la:STA JE S POMOCNIM TERENOM DOKLE SE DOSLO?
uprava se usutila dok komsije zavrsise svoj
ako se ne varam ista firma je radila i jedan i drugi teren,
zahvalan bi bio da neko izbaci sliku pomocnog,
nisu valjda opet nas izradili
evo ti odgovora:" To nije samo pomoćni teren koji je napravljen i svlačionice za omladinski pogon koje će biti napravljene u prvoj fazi godine. U sklopu stadiona u sljedećoj godini napravit će se sobe za igrače i restoran, primarno za ishranu naših fudbalera. To su stvari koje čine iskorak jednog kluba. Da se slobodno izrazim, ne možemo sa „fićom“ na autoput prema prema Evropi. Potrebno je da našeg „fiću“ modernizujemo i i napravimo od njega jedan prelijep funkcionalan automobil i onda se uputimo na jedan takav put."

ovo su riječi Tanovića, znači da je pomoćni teren već napravljen, na osnovu njegovih riječi.......

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 28 jan 2012, 18:33

Negdije sam procito da je onaj mladi igrac iz sarajeva Nuhic raskino ugovor treba njega Varesanovic potpisati ja sam ga gledo par puta dok je igro za Sarajevo prije dvije godine igra veznog bolje bi bilo njega potpisati nego ovog Hebibovica , 91 godiste

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 28 jan 2012, 23:57

koji bola nuhić. pa jebote i ovako su nam doveli 7 igrača sa ulice, tuđih otpadaka koje niko nije htio, još bi nam i taj trebo

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jan 2012, 01:45

Od viška glava ne boli. :lol:
Who dares, wins !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 jan 2012, 10:40

Evo jedna sa rodjeni . com foruma:

FkVelezLive ce dozvoliti 50 najvecih donatora akciji za skupljanje novca za Velezov bus besplatan prenos utakmice Velez-Sarajevo preko njihovog portala.

Pa eto raja - ako ste poslali donaciju i ako ste medju 50 najvecih donatora te akcije imate djaba prenos tekme na ****

Forza Velez!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 jan 2012, 11:31

Eto brato, moći ćeš gledati džabe utakmice. Mi, klošari, ćemo iza gola.
Who dares, wins !

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 29 jan 2012, 11:53

NeToBoLa je napisao/la:Eto brato, moći ćeš gledati džabe utakmice. Mi, klošari, ćemo iza gola.
Koliko ti godina imas i kakvi su to komentari. Pa ovdje se sve pljuje i na svakoga.

Kakvi kompleksi, frustracije covjece i potreba za dokazivanjem. Kakav mentalitet "Mi smo najbolji a drugi veze nemaju. Kakva potreba za podjelama...sokantno. Nema tu bolje buducnosti dok se mentalitet kod ljudi ne promjeni.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 29 jan 2012, 12:26

Gdje i u koliko se sutra igra prijateljska utakmica s Rijekom ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 29 jan 2012, 12:30

NeToBoLa je napisao/la:Eto brato, moći ćeš gledati džabe utakmice. Mi, klošari, ćemo iza gola.
Nidje veze :?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jan 2012, 14:31

U Medjugorju se igra, barem je tako najavljeno. Satnicu ti ne znam.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 jan 2012, 14:38

posljednji put smo protiv Rijeke igrali u sezoni 1990/91 kada smo ih dobili 1990. u Mostaru s 1:0,a oni nas na Kantridi 1991. s također 1:0, inače bolji smo u međusobnim duelima protiv njih..

P.S. Evo izgleda bit će para, naime UEFA I FIFA - e će svim premijerligaškim klubovima iz fonda solidarnosti isplatiti određenu svotu novca za unaprijeđenje i razvoj omladinskih pogona :D

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 29 jan 2012, 21:25

Cuj otpatci igraci nezadovoljni sa minutama i raskinuli ugovor i odma otpatci pa onda po tvom su i Rovcanin , B.Spahic, ......otpatci a Bajro nam 9 poena uknjizio sa svojim golovima ja mislim da je ovaj Nuhic dobar vezni igrac dobro bi bilo njega dovesti

Znali iko sta je bilo sa onim mladim igracom sto je odigro jednu polusezonu u Velezu prije godinu ili dvije zove se Halil Mahmutovic treba i njega vratiti u Velez

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.