Eh to ne znam. Ali znam da je asistirao, prešao i golmana i onda dodao nekom saigraču. Mislim da to ima veću vrijednost nego gol.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zabio gol ,ali je ponisten zbog ofsajda.LjumanM95 je napisao/la:Haskić jučer na pripremnoj utakmici protiv nekog ruskog drugoligaša zabio gol i asistirao.Sarajlijc@ je napisao/la:Ima ih 20, jos ako Haskic ne prodje probu(cisto sumnjam) bice ih oko 23-25 taman koliko je i zacrtano.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
ma neka ide Haskić, ali samo za neku solidnu cifru, pa nismo merhamet da djelimo igrače 

Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
- Evolution87
- Kontakt:
Husic ce potpisati za Sarajevo ako ne nadje inostrani angazman.senci-071 je napisao/la:Husic u srijedu potpisuje za Sarajevo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- napoli1991
- Kontakt:
Jesu li navijaci sarajeva bili zadovoljni s Milanom Muminovicem???
Itekako. Da nam je sada Milan.napoli1991 je napisao/la:Jesu li navijaci sarajeva bili zadovoljni s Milanom Muminovicem???
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=347" onclick="window.open(this.href);return false;
Došla oprema za mlađe pogone...
Došla oprema za mlađe pogone...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj jesmo li Mumi je bio bog! Kad se sjetim kako ga je suknuo Spartaku 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
eee val bih volio Mumija ponovo vidjeti u dresu Sarajeva...kako je to bio brz i borben fudbaler..Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj jesmo li Mumi je bio bog! Kad se sjetim kako ga je suknuo Spartaku

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Faris Handzic i Krpic potpisali ugovore ,sa mladim golmanom Plakalom se jos dog hahahaha
moje prvo razocarenje u vezi naseg tima je raskid ugovora sa Ajdinom Nuhicem...ccccc momak je dobar veznjak i trebalo mu je dati vise sanse..
al bitno je da je Sejfin mali i dalje u timu....do kad ce babuke gurat djecu...

moje prvo razocarenje u vezi naseg tima je raskid ugovora sa Ajdinom Nuhicem...ccccc momak je dobar veznjak i trebalo mu je dati vise sanse..

al bitno je da je Sejfin mali i dalje u timu....do kad ce babuke gurat djecu...

FK SARAJEVO.
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=348" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Bravo za upravu.Lik je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=348
Svi drugi portali i mediji nagadjaju,gataju i gledaju u grah. Po relevantnu i provjerenu informaciju mozemo ici samo i iskljucivo na zvanicnoj stranici kluba.
Ma više se može reći da izmišljaju i traže neku ekskluzivu, a pojedini i dižu cjene neklim igračima koji ustvari i nemaju veze sa sarajevom.-A- je napisao/la:Bravo za upravu.Lik je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=348
Svi drugi portali i mediji nagadjaju,gataju i gledaju u grah. Po relevantnu i provjerenu informaciju mozemo ici samo i iskljucivo na zvanicnoj stranici kluba.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Rumunski Otelul Galati u prijateljskom susretu je s minimalnih 1:0 poražen od ruske Volge, a fudbaler Sarajeva koji se nalazi na probi u rumunskoj momčadi Nermin Haskić nije igrao.
Iako se očekivalo da Haskić u ovom susretu nastupi trener rumunske momčadi nije koristio fudbalera Sarajeva, koji se još uvijek nalazi na probnom radu.
Volga je slavila sa 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Maksimov u 84. minuti iz jedanaesterca.
Iako se očekivalo da Haskić u ovom susretu nastupi trener rumunske momčadi nije koristio fudbalera Sarajeva, koji se još uvijek nalazi na probnom radu.
Volga je slavila sa 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Maksimov u 84. minuti iz jedanaesterca.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- tarikhordas
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Okrenite svi koji nisto mislite za Irfana stavite na 5:32...
Okrenite svi koji nisto mislite za Irfana stavite na 5:32...
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Koliko ima ovih Handžića u Sarajevu ???
Zar je moguće da je toliki talent pa da pored tolikih juniora dječak 95. godište potpiše ugovor ?
Napadač Sulejman Krpić i veznjak Faris Handžić potpisali su ugovore uoči odlaska ekipe na pripreme u Čitluk, saopšteno je iz sarajevskog premijerligaša.
Krpić, 21-godišnji bivši napadač zagrebačkog Dinama, austrijskog LASK-a i Orašja, odigrao je tri utakmice za U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"Krpić posjeduje odlične fizičke predispozicije i siguran sam da bez većih poteškoća može biti odlična alternativa u napadu. Dobro trenira i odlično se uklopio u ekipu", kazao je Dragan Jović, trener Sarajeva.
Faris Handžić dolazi iz omladinskog pogona Sarajeva. Rođen je 27. maja 1995. i jedan je od najmlađih igrača u historiji FK Sarajevo koji su potpisali ugovor.
"Faris je vanserijski talenat. Vidjelo se još ranije da se radi o velikom potencijalu. Bila bi velika stvar za njega, ali i za Sarajevo da Faris debituje još ove polusezone, što nije isključeno jer bez ikakvih problema trenira sa starijim suigračima", kazao je trener ekipe Esad Selimović.

Napadač Sulejman Krpić i veznjak Faris Handžić potpisali su ugovore uoči odlaska ekipe na pripreme u Čitluk, saopšteno je iz sarajevskog premijerligaša.
Krpić, 21-godišnji bivši napadač zagrebačkog Dinama, austrijskog LASK-a i Orašja, odigrao je tri utakmice za U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"Krpić posjeduje odlične fizičke predispozicije i siguran sam da bez većih poteškoća može biti odlična alternativa u napadu. Dobro trenira i odlično se uklopio u ekipu", kazao je Dragan Jović, trener Sarajeva.
Faris Handžić dolazi iz omladinskog pogona Sarajeva. Rođen je 27. maja 1995. i jedan je od najmlađih igrača u historiji FK Sarajevo koji su potpisali ugovor.
"Faris je vanserijski talenat. Vidjelo se još ranije da se radi o velikom potencijalu. Bila bi velika stvar za njega, ali i za Sarajevo da Faris debituje još ove polusezone, što nije isključeno jer bez ikakvih problema trenira sa starijim suigračima", kazao je trener ekipe Esad Selimović.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Veliki talenat , da nije ne bi ni potpisao sa 16 godina
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ovi Handžići sve neki talenti i velike nade, a za pola godine im cijeli forum j.ebe sve.Sarajlijc@ je napisao/la:Veliki talenat , da nije ne bi ni potpisao sa 16 godina![]()
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
Siguran sam da ce ovo biti najbolji igrac Sarajeva koji je potpisao u zadnji par godina.Faris trenira od 4te godine fudbal uvijek je odskakao i bio veliki talenat sto i jeste sada.Pocevsi od bubamare pa do Sarajeva svi ga znaju kako igra.Sansu ce iskoristiti grize momak u najboljim godinama.Sto se tice ostalih Handzica on se ne moze porediti snjima jer mali je vanserijski talenat sigurno edin dzeko za sarajevo.Tako nesto ce biti ABD da mu ide ko po loju.Handzica u klubu ima cetvorica sada.Haris,Kenan,Amel i Faris.Zadnja trojica su prvi rodjaci ovaj prvi nije im nista.Ocekujem mnogo od Farisa ali bas mnogo.
Da li su potpisali Celigija,Diatta ???
Da li su potpisali Celigija,Diatta ???
nisam odavno boljeg mladog igraca vidio,dobar potez potpisat visegodisnji ugovor sa ovakvim talentom ..on ce ubrzo u ligu peticeSarajlijc@ je napisao/la:Veliki talenat , da nije ne bi ni potpisao sa 16 godina![]()
[youtube][/youtube]
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Koliko znam igrači mlađi od 18 godina mogu da potpišu samo amaterske ugovore koji se vrlo lako raskidaju ako igrač hoće da ide iz kluba.
Što se tiče Irfana Redžepagića i njegove ljubavi prema klubu, nisam baš siguran u to al ako vama valja meni valja još više
Hvalite upravu a dešava vam se situacija da Kojašević ode faktički džaba a spominjale su se nekakve cifre od 100.000-200.000 eura. Sad odjednom nula bodova, ni igrača ni para. Mi smo bili u dubiozi žestokoj ali smo bili toga itekako svjesni a vi niste, tako se barem čini. Nijedna uprava ne valja ako nema para, bez para nema stabilnosti, a više je nego evidentno da para trenutno nema.
Gdje nestade onaj što je objašnjavao kako će se od prodaje Kojaševića dovesti više "kvalitetnih igrača" ? Nigdje nijednog, ovaj dečko potpisao amaterski ugovor koji haman ne važi (znam jer je ista situacija bila u Želji sa Hodžićem, isto vanserijskim talentom) i nekakav anonimus napadač iz Orašja, odakle li je već lik. Nijedne prodaje, igrači hladno raskidaju ugovore, idu na probe u ko zna koje zemlje na neodređeno vrijeme, bivši igrači i zakletve tipa Škore bježe u treću austrijsku ligu umjesto u matični klub što je sramota pa onda još daju svakakve izjave za portale, Hadžića kojem su pisane parole da je "on Sarajevo" zavlačite, nogirate i još ga pljujete na kraju jer je dao svoje viđenje situacije, Torlaka, najboljeg igrača, htjeli da pošalju na probu u Azerbejdžan i na kraju svega vama je ova uprava dobra. Bože me sačuvaj. Realno.
Što se mene tiče neka ovi ostanu više decenija u klubu, zaista ih podržavam
Što se tiče Irfana Redžepagića i njegove ljubavi prema klubu, nisam baš siguran u to al ako vama valja meni valja još više

Gdje nestade onaj što je objašnjavao kako će se od prodaje Kojaševića dovesti više "kvalitetnih igrača" ? Nigdje nijednog, ovaj dečko potpisao amaterski ugovor koji haman ne važi (znam jer je ista situacija bila u Želji sa Hodžićem, isto vanserijskim talentom) i nekakav anonimus napadač iz Orašja, odakle li je već lik. Nijedne prodaje, igrači hladno raskidaju ugovore, idu na probe u ko zna koje zemlje na neodređeno vrijeme, bivši igrači i zakletve tipa Škore bježe u treću austrijsku ligu umjesto u matični klub što je sramota pa onda još daju svakakve izjave za portale, Hadžića kojem su pisane parole da je "on Sarajevo" zavlačite, nogirate i još ga pljujete na kraju jer je dao svoje viđenje situacije, Torlaka, najboljeg igrača, htjeli da pošalju na probu u Azerbejdžan i na kraju svega vama je ova uprava dobra. Bože me sačuvaj. Realno.
Što se mene tiče neka ovi ostanu više decenija u klubu, zaista ih podržavam

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Benjolos, bordobijeli, johntravolta123, THEC, Venom i 62 gosta.