moje prvo razocarenje u vezi naseg tima je raskid ugovora sa Ajdinom Nuhicem...ccccc momak je dobar veznjak i trebalo mu je dati vise sanse..
al bitno je da je Sejfin mali i dalje u timu....do kad ce babuke gurat djecu...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo za upravu.Lik je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=348
Ma više se može reći da izmišljaju i traže neku ekskluzivu, a pojedini i dižu cjene neklim igračima koji ustvari i nemaju veze sa sarajevom.-A- je napisao/la:Bravo za upravu.Lik je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=348
Svi drugi portali i mediji nagadjaju,gataju i gledaju u grah. Po relevantnu i provjerenu informaciju mozemo ici samo i iskljucivo na zvanicnoj stranici kluba.
ovi Handžići sve neki talenti i velike nade, a za pola godine im cijeli forum j.ebe sve.Sarajlijc@ je napisao/la:Veliki talenat , da nije ne bi ni potpisao sa 16 godina![]()
[youtube][/youtube]
nisam odavno boljeg mladog igraca vidio,dobar potez potpisat visegodisnji ugovor sa ovakvim talentom ..on ce ubrzo u ligu peticeSarajlijc@ je napisao/la:Veliki talenat , da nije ne bi ni potpisao sa 16 godina![]()
[youtube][/youtube]
Igrači stariji od 16 godina mogu potpisati profesionalni ugovor na max. 3 godine.Inkognito je napisao/la:Koliko znam igrači mlađi od 18 godina mogu da potpišu samo amaterske ugovore koji se vrlo lako raskidaju ako igrač hoće da ide iz kluba.
to je toInkognito je napisao/la:Koliko znam igrači mlađi od 18 godina mogu da potpišu samo amaterske ugovore koji se vrlo lako raskidaju ako igrač hoće da ide iz kluba.
Što se tiče Irfana Redžepagića i njegove ljubavi prema klubu, nisam baš siguran u to al ako vama valja meni valja još višeHvalite upravu a dešava vam se situacija da Kojašević ode faktički džaba a spominjale su se nekakve cifre od 100.000-200.000 eura. Sad odjednom nula bodova, ni igrača ni para. Mi smo bili u dubiozi žestokoj ali smo bili toga itekako svjesni a vi niste, tako se barem čini. Nijedna uprava ne valja ako nema para, bez para nema stabilnosti, a više je nego evidentno da para trenutno nema.
Gdje nestade onaj što je objašnjavao kako će se od prodaje Kojaševića dovesti više "kvalitetnih igrača" ? Nigdje nijednog, ovaj dečko potpisao amaterski ugovor koji haman ne važi (znam jer je ista situacija bila u Želji sa Hodžićem, isto vanserijskim talentom) i nekakav anonimus napadač iz Orašja, odakle li je već lik. Nijedne prodaje, igrači hladno raskidaju ugovore, idu na probe u ko zna koje zemlje na neodređeno vrijeme, bivši igrači i zakletve tipa Škore bježe u treću austrijsku ligu umjesto u matični klub što je sramota pa onda još daju svakakve izjave za portale, Hadžića kojem su pisane parole da je "on Sarajevo" zavlačite, nogirate i još ga pljujete na kraju jer je dao svoje viđenje situacije, Torlaka, najboljeg igrača, htjeli da pošalju na probu u Azerbejdžan i na kraju svega vama je ova uprava dobra. Bože me sačuvaj. Realno.
Što se mene tiče neka ovi ostanu više decenija u klubu, zaista ih podržavam
Post je antologijski, za udžbenikaDirk je napisao/la:Pljujete po upravi i najavljujete nekakav raspad , a niko ne gleda da svi ovi igraci imaju ugovor i da ce FKS zaraditi, za razliku od prethodnih uprave gdje su nam igraci isli dzabe jer nisu imali ugovor sada je drugacija situacija.
Evo Kojasevic je blizu odlaska, a na njemu cemo zaraditi velike pare jer ima ugovor i pitanje je sata kada cete ga vidjeti u dresu drugog kluba. A novac koji cemo dobiti je veliki i dovest ce se poslije 20 januara 5 do 8 kvalitetnih igraca zato se ceka da se vidi ko ide a ko ostaje.
I sam trener Jovic je rekao da ce poslije 20-tog tek krenuti po pojacanja pa zasto ga ne ispostujete vec samo kudite.
Nije istina da Sarajevo bilo sta otplacuje, Sarajevo konstantno upada u finansijsku dubiozu svaka uprava koja je bila u Sarajevu ostavila je ceh, Zijad Blekić dok je bio na čelu klub mu je placao racune u restoranu Duunde u iznosu od 600.-800 maraka za navodne sastanke itd. a eto ti porezne vec na prvoj domaćoj utakmici da plijeni novac od karata, Savić je druga priča od 26.igraca navodno jedino njemu nista nisu uplacivaliBatistuta je napisao/la:Hvala tebi što brineš, ali nemoj biti siguran da rezultati ne prikrivaju finansijske probleme i u drugim klubovima pa tako i u tvom. Ja imam podatke da po pitanju poreza Sarajevo i Željo duguju podjednak iznos i da se otplaćuje polahko (oba kluba), a da su Čeliki Sloboda u velikoj dubiozi što se toga tiče. Sada je bila situacija sa Savićem u Želji gdje kaže da mu se doprinosi ne uplaćuju 20 mjeseci, pa da je Zeba bio zapušten na pauzi pa svi zbog mira u kući šute. Vidjet ćemo sa prvom turbulencijom kako će se reagovati, svi mi dpbro znamo "naša posla" kada su pare u pitanju.
Ja znam da su i Sarajevo i Željo poslije najvećih poslijeratnih uspjeha u Evropi gdje su se zaradile velike pare za naše uslove upadali u najveće krize.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.