EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

ultraCP
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la ultraCP » 28 jan 2012, 19:55

nije da mi je krivo nego inace nevolim srbiju,i sve sto ima ikakve veze sa srbijom a pogotovo nakon utakmice s nama (BIH)kad ste nas onako fino docekali,sto u fudbalu sto u rukometu,al ajd nebitno to sad..koliko dugo je ova reprezentacija srbije na okupu,ako su oni toliko dobri gdje su ti rezultati na prethodnim prvenstvima?nema ih sto znaci da i nisu neka sila kako vi to svi ovde pokusavate da pokazete,htio to priznat ili ne srbija ima pomoc,ne veliku ali tek toliko da je pogura,jer nije to losa reprezentacija,mala pomoc sasvim je dovoljna za ovaj uspjeh,mada opet nije to pomoc kao svedskoj ako se sjecas kad je bilo prvenstvo kod njih kad su gotovo pa pokrali protivnika u finalu-kazem opet,vidjet cemo vas na sledecem prvenstvu kolik ste stvarno jaki,a tu ce se pokazat da ste samo prosjecna ekipa..,bez ljutnje pozz
Čast je da pripadaš jednoj velikoj manjini istomišljenika na sve tri strane na ovom Balkanu.
Žao mi je samo što još nisi skontao da je ovo sportski forum, da ako ništa drugo si to mogao zaključiti po nazivu sport sport.

Tvoji postovi kao i drugara Krajine,a možda se radi o istom liku su sve samo ne objektivni samo ne tačni i samo ne interesantni!

Medjutim, iako je svaka diskusija sa nekim ko rukomet prati preko teletexta ko se razumije u pravila kao ja u balet suvišna i možda nepotrebna krenimo redom! Naravno s moje strane ne postoji animozitet prema tebi kao nekom ko ne voli mene,već kao prema tebi kao nekom ko se ne razumije u sport,a posta isključivo kako bi iskazao kompleks ili ti animozitet!

Hvala bogu niko od nas nije ćorav,hvala bogu većina nas je normalna,većina nas cijeni sportske uspjehe,a vi negativna manjina možete nastaviti svoje diskusije o tome čija je pljuvačka gora - srbinova,bošnjakova,hrvatova.
nego inace nevolim srbiju,
Imaš pravo da ne voliš,ali to nema nikakve veze sa sportom.
i sve sto ima ikakve veze sa srbijom
Zaista mi nije jasno imajući ovo u vidu šta uopšte tražit kako na sportskom forumu tako i na ovoj temi?
kad ste nas onako fino docekali
tebe sigurno niko nije dočekao,jednostavno spadaš u onu grupu što sportsko borilište nije vidjela svojim očima,izuzev putem tv ekrana.
sto u fudbalu sto u rukometu,
što se kaže kako posiješ tako ćeš žnjati, na obe strane ima svakakvih,svak se stidi za svoj obraz.
i nisu neka sila kako vi to svi ovde pokusavate da pokazete
Niko nije spomenuo da je Srbija sila,jednostavno Srbija je reprezentacija koja je na ovom takmičenju najviše pokazala i zasluženo će igrat za zlato.
srbija ima pomoc,
naravno da ima pomoć, francuska je imala malo veću pomoć od Srbije,ispala je u grupnoj fazi.
mala pomoc sasvim je dovoljna za ovaj uspjeh,
Naravno i mala pomoć je dovoljna da nam niko ne da 23 gola,jednostavno su sudije dobile naredbu čim protivnik predje preko 21 da se strijeljaju svi u Beogradu.
idjet cemo vas na sledecem prvenstvu kolik ste stvarno jaki,
siguran sam da ne znaš ni gdje će se održati sledeće prvenstvo,a već smo zaključili da je tvoje poznavanje rukometu veoma malo,da zaključuješ na osnovu predrasuda i animoziteta. Francuska je bila šampion 98 u fudbalu,al pazi njima se namještalo pa su već na sledećem prvenstvu izgubili od Senegala,jer su imali "Pomoć" prethodno,98 su bili prosječna ekipa... :lol: :lol: :lol:
Kao mali vječito jeo kamenje,valjda zbog toga u ovim srednjim godinama često imam problema sa želucem.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 28 jan 2012, 19:56

bambina je napisao/la:od kud ti došo ovdje nama filozofirat dugo te nisam vidjela jarane!!!!Pozz stručnjaku ekstra!presmiješan lik!
Vidim pronašla si se u mom prethodnom postu. :lol:

Umesto što pišeš gluposti, bolje da si odgovorila na moj post, onaj u kome sam ti lepo objasnio zašto se Krečmar žali na suđenje. Očigledno ti logika nije jača strana. A ne da pametuješ o nečijoj kulturi kad očigledno ni sama nisi Bog zna kako kulturna a ni pismena.
I think I'm a pussy one.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 28 jan 2012, 20:01

Lepo te pozdravljam i čestitam na pobijedi !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 jan 2012, 20:04

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 28 jan 2012, 20:06

bambina je napisao/la:Lepo te pozdravljam i čestitam na pobijedi !
Hvala ! Stvarno mi nije jasno čemu nervoza ?
I think I'm a pussy one.

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 28 jan 2012, 23:06

ultraCP je napisao/la:
nije da mi je krivo nego inace nevolim srbiju,i sve sto ima ikakve veze sa srbijom a pogotovo nakon utakmice s nama (BIH)kad ste nas onako fino docekali,sto u fudbalu sto u rukometu,al ajd nebitno to sad..koliko dugo je ova reprezentacija srbije na okupu,ako su oni toliko dobri gdje su ti rezultati na prethodnim prvenstvima?nema ih sto znaci da i nisu neka sila kako vi to svi ovde pokusavate da pokazete,htio to priznat ili ne srbija ima pomoc,ne veliku ali tek toliko da je pogura,jer nije to losa reprezentacija,mala pomoc sasvim je dovoljna za ovaj uspjeh,mada opet nije to pomoc kao svedskoj ako se sjecas kad je bilo prvenstvo kod njih kad su gotovo pa pokrali protivnika u finalu-kazem opet,vidjet cemo vas na sledecem prvenstvu kolik ste stvarno jaki,a tu ce se pokazat da ste samo prosjecna ekipa..,bez ljutnje pozz
Čast je da pripadaš jednoj velikoj manjini istomišljenika na sve tri strane na ovom Balkanu.
Žao mi je samo što još nisi skontao da je ovo sportski forum, da ako ništa drugo si to mogao zaključiti po nazivu sport sport.

Tvoji postovi kao i drugara Krajine,a možda se radi o istom liku su sve samo ne objektivni samo ne tačni i samo ne interesantni!

Medjutim, iako je svaka diskusija sa nekim ko rukomet prati preko teletexta ko se razumije u pravila kao ja u balet suvišna i možda nepotrebna krenimo redom! Naravno s moje strane ne postoji animozitet prema tebi kao nekom ko ne voli mene,već kao prema tebi kao nekom ko se ne razumije u sport,a posta isključivo kako bi iskazao kompleks ili ti animozitet!

Hvala bogu niko od nas nije ćorav,hvala bogu većina nas je normalna,većina nas cijeni sportske uspjehe,a vi negativna manjina možete nastaviti svoje diskusije o tome čija je pljuvačka gora - srbinova,bošnjakova,hrvatova.
nego inace nevolim srbiju,
Imaš pravo da ne voliš,ali to nema nikakve veze sa sportom.
i sve sto ima ikakve veze sa srbijom
Zaista mi nije jasno imajući ovo u vidu šta uopšte tražit kako na sportskom forumu tako i na ovoj temi?
kad ste nas onako fino docekali
tebe sigurno niko nije dočekao,jednostavno spadaš u onu grupu što sportsko borilište nije vidjela svojim očima,izuzev putem tv ekrana.
sto u fudbalu sto u rukometu,
što se kaže kako posiješ tako ćeš žnjati, na obe strane ima svakakvih,svak se stidi za svoj obraz.
i nisu neka sila kako vi to svi ovde pokusavate da pokazete
Niko nije spomenuo da je Srbija sila,jednostavno Srbija je reprezentacija koja je na ovom takmičenju najviše pokazala i zasluženo će igrat za zlato.
srbija ima pomoc,
naravno da ima pomoć, francuska je imala malo veću pomoć od Srbije,ispala je u grupnoj fazi.
mala pomoc sasvim je dovoljna za ovaj uspjeh,
Naravno i mala pomoć je dovoljna da nam niko ne da 23 gola,jednostavno su sudije dobile naredbu čim protivnik predje preko 21 da se strijeljaju svi u Beogradu.
idjet cemo vas na sledecem prvenstvu kolik ste stvarno jaki,
siguran sam da ne znaš ni gdje će se održati sledeće prvenstvo,a već smo zaključili da je tvoje poznavanje rukometu veoma malo,da zaključuješ na osnovu predrasuda i animoziteta. Francuska je bila šampion 98 u fudbalu,al pazi njima se namještalo pa su već na sledećem prvenstvu izgubili od Senegala,jer su imali "Pomoć" prethodno,98 su bili prosječna ekipa... :lol: :lol: :lol:
tema prijatelju nije srbija nego evropsko prvenstvo prema tome ja i bilo ko drugi moze iznijet svoje misljenje koje se tebi moze a i nemora svidjet,ti to vidis svojim ocima tako, ja vidim na drugi nacin..vjerujem da i kod tebe ima euforije pa pises nebuloze al ajd,sve je to lijepo dok traje..uzivajte jos koji dan,pa se onda hvalite do sledeceg prvenstva..nema potrebe da se vracamo na desavanja na marakani tema nije to,mislim da ti znas vrlo dobro sta se tamo desilo i nema potrebe o tome ovde pricat,svi ste vi tzv prijatelji sporta - navijaci a kad vam dodje neko(ovde prvenstveno mislim na muslimane-bosnjake i hrvate)pokazete svoje pravo lice ..uzivaj dok traje,pozz

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2012, 23:14

Rukomet do smrti je napisao/la:
Devil je napisao/la: Ali kazem za takve komentare me zabole,mi smo najmanje srebreni i na to smo ponosni,a kako smo dosli do njega,sretno,spretno,hinjski,uz pomoc sudija to me ne interesuje.
Ako vam to srebro do kojeg ste dosli, ili zlato ako ga osvojite pomogne da rukomet u Srbiji napreduje u svim aspektima onda je misija ispunjena. Ali ako sve bude po starom nakon mjesec dana, dzaba vam i zlato jer je poznato da je rukomet u Srbiji poslije rata na najnizim granama od svih ex yu republika, bez obzira osvajali vi neke medalje ili ne. Nadam se da necete brzo i lako zaboraviti uspjeh svoje reprezentacije, a sto se tice finala navijam za Dansku pored toga sto igraju najljepsi rukomet takodje i najvise ulazu u taj sport ali ako budete bolji sutra svaka cast.
Pazi jbg veliko prvenstvo i uspeh reprezentacije uvek donese neki boljitak u svakom smislu,dobro basket i fudbal su popularizovani sami od sebe,pa uspeh k'o uspeh i medalja ne znaci toliko,jer ce tu klinci trenirati sa ili bez toga,sponzori ce dolaziti sa ili bez toga,ali npr. manje razvijeni sportovi rukomet,vaterpolo,odbojka... njima treba veliko takmicenje i uspeh da bi se popularizovali.Npr.ne znam koliko si upratio,ali koliko je ionako jaka odbojka za ovu regiju napredovala jos vise nakon sto smo uzeli oba zlata prosle godine,ili npr.koliko je sam tenis i koliko se klinci sada trude da nesta naprave u tenisu nakon sto je Djokovic uradio ovo sto jeste.Kao da im treba neki okidac koji ce im dokazati da se moze nesta napraviti.
Ja se iskreno nadam da ce se rukomet izdici na neki veci nivo,jbg verujem da si upravu kada kazes da je rukomet na najnizim granama od svih u okolini,jbg tu su Metaloplastika i Partizan koji su i igracki i finansijski koliko toliko stabilni,dok npr.mi muku mucimo sa losom selekcijom uprave,ili Vosa npr.koja vuce neke nelogicne poteze,ali eto,iskreno se nadam da ce se i to stanje popraviti,mada realno plodove ovoga prvenstva u pravom smislu mogli bi da ocekujemo tek za neke 2-3 godine. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jan 2012, 11:19

I na forumu vrijeđanja jao ljudi.Sretno danas ekipama mislim da će Španjolci dobit ,a Srbija-Danska napeto to će bit prava utakmica.
Fi hajati.
GO Bosno.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 29 jan 2012, 11:59

admin je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:sve to stoji,divljaka svugdje ima,ali nije prije 20 godina vojska krenula da ruši beograd,nega na zagreb ili sarajevo,i nisu porušeni gradovi u srbiji,nego u hrvatskoj i bih

p.s. morao sam,sorry
i ja sam morao. sorry i zbogom.
:lol: :lol:
kakav danak neiskustvu..ima smisla.. :lol:
F.K.SARAJEVO

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 jan 2012, 12:41

danas navijam za Dansku kao i uvijek ,a evo vam jedan video da se podsjetite prošlog finala :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 29 jan 2012, 12:50

Francuzi, Slovenci, Rusi, pa i Šveđani nikako ne mogu biti zadovoljni nastupima svojih reprezentacija na Europskom rukometnom prvenstvu u Srbiji. Evo igrača od kojih se očekivalo puno puno više nego što su pokazali
Kako svako prvenstvo ima svoje junake, nužno ima i svoje tragičare! Među njima prednjače, dakako, Francuzi, nominalni 'prvaci svega', koji su ostali daleko od borbe za medalju. Osim toga, zamjetno je da većina igrača Bundeslige osjeća vidljivi umor, naročito oni koji igraju za najveće klubove poput Kiela ili Hamburga.

Za dotičnih pet igrača smatramo da su ipak morali pružiti daleko više...

KARABATIĆ Nikola, 27, Francuska
Klub: Montpellier
Pozicija: lijevi/srednji vanjski

Bez imalo dvojbe najveće razočarenje cijelog Eura. Igrač koji misli postati najveći rukometaš u povijesti ne bi si smio dopustiti jedno ovakvo natjecanje, koliko god izbornik Onesta tvrdio da je ovo prvenstvo samo zagrijavanje za Olimpijadu. Mizeran učinak od samo devet golova u šest susreta Karabatić je okrunio sa samo 26 posto uspješnosti šuta. Igra u obrani mu je bila solidna, ali to nije ni izbliza dovoljno za igrača njegova renomea.

OMEYER Thierry, 35, Francuska
Klub: Kiel
Pozicija: golman

Godinama je upravo Omeyer bio ona prevaga na račun koje su Francuzi izlazili kao pobjednici u svim tijesnim utakmicama. Na ovom prvenstvu postotak uspješnosti obranjenih šuteva mu stoji na vrlo loših 31%, čime je jedan od najloših prvih golmana cijelog natjecanja. Uz to, primio je čitav niz pogodaka iz teških pozicija s krila, kada bi mu protivnički igrači redovito gurali loptu kroz noge. Sjetimo se samo koliko su to puta učinili Kopljar i Čupić.

ANDERSSON Kim, 29, Švedska
Pozicija: desni vanjski
Njegova 23 gola u šest susreta i ne zvuče toliko loše ako se ne zna da je čak osam došlo u potpuno beznačajnoj posljednjoj utakmici protiv Danske, koju su i jedni i drugi odigrali zapravo revijalno. Ako se zanemari ta utakmica, Andersson je postizao točno tri gola po susretu, uz katastrofalnu realizaciju od nešto manje od 40 posto. Puno su više Šveđani očekivali od svoje najveće zvijezde te jednog od najboljih svjetskih igrača na poziciji desnog vanjskog.

JICHA Filip, 29, Češka
Pozicija: lijevi vanjski

Za svojih je 19 golova, od kojih su tri bila iz sedmeraca, ispucao čak 45 lopti, a da pritome nije uspio odvesti svoju momčad ni do drugog kruga. Jicha je često forsirao šut i nedovoljno otvarao prostor suigračima, a na prvenstvo je došao vidno iscrpljen i nedovoljno motiviran. U igri mu je nedostajalo one prodornosti i žestine koju redovito pokazuje u Kielu i na račun koje je i bio svojevremeno proglašen najboljim svjetskim igračem.

ŠPILER David, 29, Slovenija
Klub: Zagreb
Pozicija: lijevi vanjski

Njegove igre na ovom prvenstvu nisu ni sjena onih koje je tijekom ove sezone pokazivao nastupajući za Zagreb, poglavito u utakmicama Lige prvaka. Prečesto čini napadačke prekršaje te naivno gubi lopte, tako da nerijetko provede većinu utakmice na klupi. Umjesto njega, Zorman je počeo uspješno proigravati mladiće poput Skubea, Dolenca i Dobelšeka, tako da su Slovenci na ovom prvenstvu postigli sasvim solidan rezultat unatoč blijedim Špilerovim igrama. T-portal hr

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 29 jan 2012, 13:23

kako neobjektivan tekst.

za karabatica kaze "ako zeli biti najbolji svih vrmena ne sije ovako igrati"

sta je onda sa "najboljim svih vremena" balicem?

on smije ovako igrati?

:roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 29 jan 2012, 13:56

Ruku na srce nije se ni očekivalo od Balića da nešto napravi ovo prvenstvo (bar ja nisam). Ipak je jedva i upao na ovaj spisak, imao je mimo svega i neke probleme s leđima tako da se nije ni moglo očekivati od njega da napravi nešto više. Po meni su najveća razočarenja Karabatić, Narcisse, Omeyer i Anderson.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jan 2012, 14:04

Procitah negde informaciju da je Tuta najbolji golman prvenstva,a Ilic MVP istog bez obzira na ishod finala. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Boyka
Kontakt:

Post Postao/la Boyka » 29 jan 2012, 14:21

Mislim da je totalna lakrdija ako Lazarov ne bude MVP prvenstva.Covjek je trenutno najbolji igrac na svijetu.
Jedna si jedina...

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 29 jan 2012, 14:23

Rukomet je totalno pogubio kompas kao sport i sad se kreće ka amaterizaciji. Čim jedna ispodprosječna Srbija može dobiti organizaciju i još ući u finale, gdje ih (gle čuda) čeka strašna Danska, očito je da su veliki digli ruke od tog sporta, pa sad rukometni anonimusi kolo vode. Još sad kad sam vidio da Njemačka neće nastupiti na Svjetskom, ovdje je i laiku jasno što se dešava. Mislim, poludirigovanim žrijebom, pa da se desi da baš Njemačka dobije najtežeg protivnika i to da uzvrat igra u gostima (tako da suci mogu da ponište sve ono što urade doma) je smiješno i očito da se pokušava sa rukometom uraditi isto kao sa Formulom 1, tj. da se izmjesti u egzotične, zabačene zemlje, tipa Bahrein, Katar, Srbija, Jamajka...

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 29 jan 2012, 14:29

Vlak je napisao/la:Rukomet je totalno pogubio kompas kao sport i sad se kreće ka amaterizaciji. Čim jedna ispodprosječna Srbija može dobiti organizaciju i još ući u finale, gdje ih (gle čuda) čeka strašna Danska, očito je da su veliki digli ruke od tog sporta, pa sad rukometni anonimusi kolo vode. Još sad kad sam vidio da Njemačka neće nastupiti na Svjetskom, ovdje je i laiku jasno što se dešava. Mislim, poludirigovanim žrijebom, pa da se desi da baš Njemačka dobije najtežeg protivnika i to da uzvrat igra u gostima (tako da suci mogu da ponište sve ono što urade doma) je smiješno i očito da se pokušava sa rukometom uraditi isto kao sa Formulom 1, tj. da se izmjesti u egzotične, zabačene zemlje, tipa Bahrein, Katar, Srbija, Jamajka...
Ako sam ja dobro razumio ovo je ironičan post,ako ne onda je čista glupost :)

Španija Hrvatska neriješeno,Srbija dobija sa 2 gola prednosti
$ ? $ ? ? " " ".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jan 2012, 14:38

Devil je napisao/la:Procitah negde informaciju da je Tuta najbolji golman prvenstva,a Ilic MVP istog bez obzira na ishod finala. :?
Stanić-zasluženo
Sigurdson-zasluženo
Hansen
Zorman-zasluženo (svi srednjaci su podbacili)
Kopljar
Sprenger
Toft Hansen

MVP
Momir Ilić
Najbolji odbranbeni
Viran Moros-bez premca

Ne znam koliko je realno,svi su oni igrali sjajno,možda su se Ćupić i Kiro mogli naći ovdje
Sad koliko je ovo tačno.
Realno je da su osim Ilića svi podbacili na ovom prvenstvu
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 29 jan 2012, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 29 jan 2012, 14:40

citam nekoliko zadnjih stranica i nikako da povezem zasto je bosancima toliko tesko pao ovaj uspjeh srbije i kakve se idiotarije pisu da bi se umanjio uspjeh. meni ovo skroz opusteno,sta me briga ko ce pobjediti...vec za 5 dana ce se zaboraviti ko je pobjedio u finalu

ljudi,nema nista ljepse od mladih picica ;)
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jan 2012, 14:47

Budi sam na ulici je napisao/la:citam nekoliko zadnjih stranica i nikako da povezem zasto je bosancima toliko tesko pao ovaj uspjeh srbije i kakve se idiotarije pisu da bi se umanjio uspjeh. meni ovo skroz opusteno,sta me briga ko ce pobjediti...vec za 5 dana ce se zaboraviti ko je pobjedio u finalu

ljudi,nema nista ljepse od mladih picica ;)
Ne citas dobro, jer mnogo generalizujes. Al' to nije tema danasnje emisije u svakom slucaju.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.