bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
Sad me napadajte al svi ljudi komentiraju i zgražaju se.Kakva tradicija daj šuplje!O čemu vi!!!
Čestitke Dancima HVALA IM!
Pa edukuj se malo,pa onda iznosi zaključke....
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
Sad me napadajte al svi ljudi komentiraju i zgražaju se.Kakva tradicija daj šuplje!O čemu vi!!!
Ja mislim da se ne smije trznut vise od 3x,tj.3.x moras opucatDylan Dog je napisao/la:Mene nesto konstantno iritira na rukometnim utakmicama,da izvidim teren imam li podrsku![]()
Dakle,kad igrac izvodi sedmerac i onda postenih 4-5 puta isfintira golmana pa opuca,to mi se ne sviđa nimalo,mislim da treba uvesti pravilo da se mora pucati iz prve,bez fintanja.
loptica je napisao/la:Loš rukomet,loši suci,organizacija prazna Arena osim kad domaći igraju,a ove kape na kraju ????stil ekstra.
Čestitke Dancima rukometijada završena napokon!
Sjajno, neizvjesno finale prošle godine, oni debili iz BHT uopšte nisu prošle godine prenosili to prvenstvo svijeta pa sam dio gledao na nekom linku, eto Danci i tu su bili blizu da uzmu svjetsko zlato, ne sjećam se da sam kad gledao finale svjetskog ili evropskog sa produžecima (ako neko jeste neka napiše).bazeni je napisao/la:danas navijam za Dansku kao i uvijek ,a evo vam jedan video da se podsjetite prošlog finala![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti se majstore edukuj malo. To je vojna kapa. Svima je jasno. Da ti bude jos jasnije ratna kapa. Uvijek su rat i sport imali poveznicu:Pmnogo_smo_jaki je napisao/la:bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
evo vam pravila za sedmerce da ne pišem sad sveArsenalisation je napisao/la:Ja mislim da se ne smije trznut vise od 3x,tj.3.x moras opucatDylan Dog je napisao/la:Mene nesto konstantno iritira na rukometnim utakmicama,da izvidim teren imam li podrsku![]()
Dakle,kad igrac izvodi sedmerac i onda postenih 4-5 puta isfintira golmana pa opuca,to mi se ne sviđa nimalo,mislim da treba uvesti pravilo da se mora pucati iz prve,bez fintanja.Kao da sam to negdje cuo ili procitao,al' opet nisam siguran...
Ok, a objasni mi kako ta kapa nije smetala ljudima u Zagrebu 1980. godine kad ju je nosio Džoni Štulić? Video imaš iznad...FKKrajina je napisao/la:Ti se majstore edukuj malo. To je vojna kapa. Svima je jasno. Da ti bude jos jasnije ratna kapa. Uvijek su rat i sport imali poveznicu:Pmnogo_smo_jaki je napisao/la:bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!

je si li siguran da nisu prenosili prvenstvo,ja mislim da jesu i moželi netko staviti video onog gola Hansenakad je stao i to jer ja nemogu naći,ma koliko god tražio.Rukomet do smrti je napisao/la:loptica je napisao/la:Loš rukomet,loši suci,organizacija prazna Arena osim kad domaći igraju,a ove kape na kraju ????stil ekstra.
Čestitke Dancima rukometijada završena napokon!
Da si gledao (a i neki ostali) sve utakmice na linkovima a ne samo one koji debilni BHT prenosi (a znamo kako prenosi) vidio bi da je bilo na bacanje uzbudljivih utakmica koje su se rješavali u zadnjem napadu. Po meni je bilo ekstra utakmica na ovom prvenstvu, a igrački kvalitet (tj forme nekih selekcija) jeste malo opao ali ne toliko koliko se preuveličava na forumu.
Sudije kao i uvijek u rukometnom sportu.
Arena jeste većinom bila poluprazna, Makedonci su joj popravljali prosjek ali je zato Čairgorio pod Makedoncima u žuto crvenoj boji
![]()
![]()
![]()
Organizacija nezz šta bih rekao prosječna valjda pogotovo za 2012, meni je mnogo bolje bilo u Hr prije 3 godina ili čak Tunis 2005 (iako su to svjetska) ali opet igralo se i u više gradova (HR 7, Tunis 12) i više je timova. Evo npr ove kamere na prvenstvu baš su bezveze čak nemaju ni pošten usporeni snimak, pogledajte onaj u Hr iz 2009 ili i iz Tunisa prije 7 godina kako su usporeni snimci prejaki.
Napokon?? ja bih volio da traje bar sedmicu duže, al nisam EHF![]()
Sjajno, neizvjesno finale prošle godine, oni debili iz BHT uopšte nisu prošle godine prenosili to prvenstvo svijeta pa sam dio gledao na nekom linku, eto Danci i tu su bili blizu da uzmu svjetsko zlato, ne sjećam se da sam kad gledao finale svjetskog ili evropskog sa produžecima (ako neko jeste neka napiše).bazeni je napisao/la:danas navijam za Dansku kao i uvijek ,a evo vam jedan video da se podsjetite prošlog finala![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozes me podsecati koliko god hoces,kad nemam nikakva ovlastenja za ovaj deo.molotovljev je napisao/la:Momci,rasprava ide u pogresnom pravcu...@Devil,ti si moderator,samo da te podsjetim.
opraštamo se od temetanzla je napisao/la:EP zavrseno, diskusija odavno otisla u u Honduras.. Why y u no lock?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.