EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
@krajino jadan si. da su skoti izazli u klitu rekao bi da su bas otkaceni, ali posto su srbi potencirali svoju tradiciju ti si zgrozen!? velika je mrznja u tebi, sine. nije to zdravo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To je srpska vojna kapa. Jos na njoj fali samo kokarda. Tome nije mjesto u sportu. VOJNA KAPA! Kakve veze vojska i sport???mnogo_smo_jaki je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Kad pomislim da je dosao kraj svim glupostima srba na ovom prvenstvu, oni me izenande s ovim kapama.
Gospodo ovo je sport!
A šta fali kapama???Te kape su dio folklora srpskog naroda,dio tradicije,kulture..jel shvataš???Tebe iritira sve što je srpsko,to se vidi iz svakog tog posta...A danas je lijepo biti SrbinHVALA RUKOMETAŠIMA NA SVEMU!!!
dio folklora srpske vojske.
DANTES je napisao/la:@krajino jadan si. da su skoti izazli u klitu rekao bi da su bas otkaceni, ali posto su srbi potencirali svoju tradiciju ti si zgrozen!? velika je mrznja u tebi, sine. nije to zdravo
Nemas pojma

- spielführer_21
- Kontakt:
Joj, ljudi. Ovo je nevjerovatno šta se zbiva na ovim prostorima.. Recite mi samo kako ta kapa nije smetala ljudima u sred Zagreba 1980.na glavi Džonija Štulića?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Ili Ameri sa šeširima,ili turci sa fesovima..to bi onda bilo simpatičnoDANTES je napisao/la:@krajino jadan si. da su skoti izazli u klitu rekao bi da su bas otkaceni, ali posto su srbi potencirali svoju tradiciju ti si zgrozen!? velika je mrznja u tebi, sine. nije to zdravo

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
Sad me napadajte al svi ljudi komentiraju i zgražaju se.Kakva tradicija daj šuplje!O čemu vi!!!
Čestitke Dancima HVALA IM!
Sad me napadajte al svi ljudi komentiraju i zgražaju se.Kakva tradicija daj šuplje!O čemu vi!!!
-
- Kontakt:
bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
Pa edukuj se malo,pa onda iznosi zaključke....

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
I Nole ju je trbao danas stavit i vaterpolisti pa tradicija !!! Izgubili rukometaši kompas!

Sta im je Vukovic po činu,on ima onu oficirsku šajkaču 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja mislim da se ne smije trznut vise od 3x,tj.3.x moras opucatDylan Dog je napisao/la:Mene nesto konstantno iritira na rukometnim utakmicama,da izvidim teren imam li podrsku![]()
Dakle,kad igrac izvodi sedmerac i onda postenih 4-5 puta isfintira golmana pa opuca,to mi se ne sviđa nimalo,mislim da treba uvesti pravilo da se mora pucati iz prve,bez fintanja.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
-
- Kontakt:
loptica je napisao/la:Loš rukomet,loši suci,organizacija prazna Arena osim kad domaći igraju,a ove kape na kraju ????stil ekstra.
Čestitke Dancima rukometijada završena napokon!
Da si gledao (a i neki ostali) sve utakmice na linkovima a ne samo one koji debilni BHT prenosi (a znamo kako prenosi) vidio bi da je bilo na bacanje uzbudljivih utakmica koje su se rješavali u zadnjem napadu. Po meni je bilo ekstra utakmica na ovom prvenstvu, a igrački kvalitet (tj forme nekih selekcija) jeste malo opao ali ne toliko koliko se preuveličava na forumu.
Sudije kao i uvijek u rukometnom sportu.
Arena jeste većinom bila poluprazna, Makedonci su joj popravljali prosjek ali je zato Čair

Organizacija nezz šta bih rekao prosječna valjda pogotovo za 2012, meni je mnogo bolje bilo u Hr prije 3 godina ili čak Tunis 2005 (iako su to svjetska) ali opet igralo se i u više gradova (HR 7, Tunis 12) i više je timova. Evo npr ove kamere na prvenstvu baš su bezveze čak nemaju ni pošten usporeni snimak, pogledajte onaj u Hr iz 2009 ili i iz Tunisa prije 7 godina kako su usporeni snimci prejaki.
Napokon?? ja bih volio da traje bar sedmicu duže, al nisam EHF

Sjajno, neizvjesno finale prošle godine, oni debili iz BHT uopšte nisu prošle godine prenosili to prvenstvo svijeta pa sam dio gledao na nekom linku, eto Danci i tu su bili blizu da uzmu svjetsko zlato, ne sjećam se da sam kad gledao finale svjetskog ili evropskog sa produžecima (ako neko jeste neka napiše).bazeni je napisao/la:danas navijam za Dansku kao i uvijek ,a evo vam jedan video da se podsjetite prošlog finala![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Ti se majstore edukuj malo. To je vojna kapa. Svima je jasno. Da ti bude jos jasnije ratna kapa. Uvijek su rat i sport imali poveznicu:Pmnogo_smo_jaki je napisao/la:bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
taj video sto je bazeni postavio me podsjeti odma na dobrog starog Nikolu Karabatica,velika borbenost,snaga,fenomenalni prodori,nista od onoga sto smo navikli od njega nismo vidjeli na ovome prvenstvu,ko zna sta je njemu prolazilo kroz glavu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
evo vam pravila za sedmerce da ne pišem sad sveArsenalisation je napisao/la:Ja mislim da se ne smije trznut vise od 3x,tj.3.x moras opucatDylan Dog je napisao/la:Mene nesto konstantno iritira na rukometnim utakmicama,da izvidim teren imam li podrsku![]()
Dakle,kad igrac izvodi sedmerac i onda postenih 4-5 puta isfintira golmana pa opuca,to mi se ne sviđa nimalo,mislim da treba uvesti pravilo da se mora pucati iz prve,bez fintanja.Kao da sam to negdje cuo ili procitao,al' opet nisam siguran...
http://www.zrsz.hr/index.php?option=com ... &Itemid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rk-sibenik.org/izbacivanje_bacanje_sedmerac.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- spielführer_21
- Kontakt:
Ok, a objasni mi kako ta kapa nije smetala ljudima u Zagrebu 1980. godine kad ju je nosio Džoni Štulić? Video imaš iznad...FKKrajina je napisao/la:Ti se majstore edukuj malo. To je vojna kapa. Svima je jasno. Da ti bude jos jasnije ratna kapa. Uvijek su rat i sport imali poveznicu:Pmnogo_smo_jaki je napisao/la:bambina je napisao/la:Kapa je sramota i bruka i GOTOVO!!!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- vidovitadjemila
CESTITKE DANCIMA NA ZASLUZENOJ TITULI...
Kakva odbrana danaca .Pojeli su i Ilića i Vujina i svaku ideju za napad Srba.Ubili su ih njihovim oruzjem.Na to sve i naizradjen napad normalno da je Landin skinuo sve sto je mogao.Srbija je opet odigrala dobru odbranu ali ovaj put je Hansen itekako nasao ,za razliku od prosli put ,nacin kako da dodje do gola.mozda je i kljuc bio ona iskljucenja Manojlovica.Kad god su prisli blizu on je morao van.Danci danas stvarno mnogo mnogo bolji i imam utisak da nije bilo Darka Stanica da bi Srbi danas dozivjeli tezak poraz.Ali sad kad se sjetimo predvidjanja prije prvenstava ovo je za njih odlican rezultat.Cini se da su se emotivno ispraznili protiv Hrvata i da im je ta tekma bila vaznija i od ovoga finala.Danci su napravili takav podvig poslije prvog kruga da je to navjerovatno.Evo ovo je najbolji pokazatelj koliko djeli od pukovnika do pokojnika.Da su Njemci imali samo malo vise koncentracije u zadnjih 2 min utakmica danas bi pricali kako je Danska najneugodnije iznenadjenje prvenstva zajedno sa Francuzima.Hrvatima takodje od sveg srca moram cestitati bronzu jer stvarno su ljudi trebali izvuci ovu medalju poslije onoga prekjuce.Svaka cast momci.
Mi dobili Njemce u Barazu.E ja mislim da nismo bez sansi.Bice puna dvorana nasih navijaca i tamo.Po meni nisu oni nepobjedivi ako mi budemo srcem igrali.Tamo ne izgubiti puno ili po mogucnosti nikako,a imamo mi snage za to samo treba malo motiva ,imamo dobru reprezentaciju i hajde da vec jednom to napravimo.U revansu grotlo u Zetri svi uz momke i eto nas u Spaniji.Uvjeren sam da mozemo.Pa kad mogu svi mozemo i mi.Zasto da ne...
A smjesno mi prepucavanje sa ovim kapama. Uvjek nadjem i razlog da ljude nekako spojim a ne razdvojim pa mi je u oci upala jedna stvar koja je zajednicka.Naime izbornik Srba Vukovic nosio je istu kapu kao i izbornik Hrvatske reprezentacije Ciro Blazevic u Francuskoj 98 zar ne...
Kakva odbrana danaca .Pojeli su i Ilića i Vujina i svaku ideju za napad Srba.Ubili su ih njihovim oruzjem.Na to sve i naizradjen napad normalno da je Landin skinuo sve sto je mogao.Srbija je opet odigrala dobru odbranu ali ovaj put je Hansen itekako nasao ,za razliku od prosli put ,nacin kako da dodje do gola.mozda je i kljuc bio ona iskljucenja Manojlovica.Kad god su prisli blizu on je morao van.Danci danas stvarno mnogo mnogo bolji i imam utisak da nije bilo Darka Stanica da bi Srbi danas dozivjeli tezak poraz.Ali sad kad se sjetimo predvidjanja prije prvenstava ovo je za njih odlican rezultat.Cini se da su se emotivno ispraznili protiv Hrvata i da im je ta tekma bila vaznija i od ovoga finala.Danci su napravili takav podvig poslije prvog kruga da je to navjerovatno.Evo ovo je najbolji pokazatelj koliko djeli od pukovnika do pokojnika.Da su Njemci imali samo malo vise koncentracije u zadnjih 2 min utakmica danas bi pricali kako je Danska najneugodnije iznenadjenje prvenstva zajedno sa Francuzima.Hrvatima takodje od sveg srca moram cestitati bronzu jer stvarno su ljudi trebali izvuci ovu medalju poslije onoga prekjuce.Svaka cast momci.
Mi dobili Njemce u Barazu.E ja mislim da nismo bez sansi.Bice puna dvorana nasih navijaca i tamo.Po meni nisu oni nepobjedivi ako mi budemo srcem igrali.Tamo ne izgubiti puno ili po mogucnosti nikako,a imamo mi snage za to samo treba malo motiva ,imamo dobru reprezentaciju i hajde da vec jednom to napravimo.U revansu grotlo u Zetri svi uz momke i eto nas u Spaniji.Uvjeren sam da mozemo.Pa kad mogu svi mozemo i mi.Zasto da ne...
A smjesno mi prepucavanje sa ovim kapama. Uvjek nadjem i razlog da ljude nekako spojim a ne razdvojim pa mi je u oci upala jedna stvar koja je zajednicka.Naime izbornik Srba Vukovic nosio je istu kapu kao i izbornik Hrvatske reprezentacije Ciro Blazevic u Francuskoj 98 zar ne...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Nije bitno momci,vi ste svakako odradili ono sto je retko ko od vas ocekivao pred pocetak prvenstva,dali ste jos jedan povod da svi budemo ponosni na vas,dali ste nasoj maloj zemlji jos jednu medalju,nije bitna boja,bitna je hrabrost i jednakost sa kojom je ona osvojena.
Necu palamuditi o ovome mecu,malo se on gledao danas,pricacemo o njemu kada neko da snimak,ili kada ga skinem,jer ovo se svakako mora imati u svojoj kolekciji kao i jos par meceva sa ovoga sampionata,ovo se mora ostaviti za neka druga vremena da se vidi kakav se rukomet igrao u Pioniru i Areni od nasih momaka,kakva odbrana,kakvo spustanje roletni i na kraju svega 22 gola po utakmici.Strahobalno.
Hvala mam momci...
Darko Stanic,Dragan Marjanac,Bojan Beljanski,Alem Toskic,Rastko Stojkovic,Marko Vujin,Ivan Stankovic,Nenad Vuckovic,Momir Ilic,Zarko Sesum,Momir Rnic,Dalibor Cutura,Nikola Manojlovic,Petar Nenadic,Rajko Prodanovic,Milos Kostadinovic,Ivan Nikcevic,Dobrivoje Markovic
MI SMO TA EKIPA !!!

Necu palamuditi o ovome mecu,malo se on gledao danas,pricacemo o njemu kada neko da snimak,ili kada ga skinem,jer ovo se svakako mora imati u svojoj kolekciji kao i jos par meceva sa ovoga sampionata,ovo se mora ostaviti za neka druga vremena da se vidi kakav se rukomet igrao u Pioniru i Areni od nasih momaka,kakva odbrana,kakvo spustanje roletni i na kraju svega 22 gola po utakmici.Strahobalno.

Hvala mam momci...

Darko Stanic,Dragan Marjanac,Bojan Beljanski,Alem Toskic,Rastko Stojkovic,Marko Vujin,Ivan Stankovic,Nenad Vuckovic,Momir Ilic,Zarko Sesum,Momir Rnic,Dalibor Cutura,Nikola Manojlovic,Petar Nenadic,Rajko Prodanovic,Milos Kostadinovic,Ivan Nikcevic,Dobrivoje Markovic
MI SMO TA EKIPA !!!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@krajino ti ces mene uciti tradiciji mog naroda! moji djedovi su nosili i nose sajkacu, kapu srpskih seljaka. srpska vojska je na ceru, kolubari i solunu nosila sajkace i pobjedila. i sportisti su na neki nacin ratnici. i sta je u tome lose?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
je si li siguran da nisu prenosili prvenstvo,ja mislim da jesu i moželi netko staviti video onog gola Hansenakad je stao i to jer ja nemogu naći,ma koliko god tražio.Rukomet do smrti je napisao/la:loptica je napisao/la:Loš rukomet,loši suci,organizacija prazna Arena osim kad domaći igraju,a ove kape na kraju ????stil ekstra.
Čestitke Dancima rukometijada završena napokon!
Da si gledao (a i neki ostali) sve utakmice na linkovima a ne samo one koji debilni BHT prenosi (a znamo kako prenosi) vidio bi da je bilo na bacanje uzbudljivih utakmica koje su se rješavali u zadnjem napadu. Po meni je bilo ekstra utakmica na ovom prvenstvu, a igrački kvalitet (tj forme nekih selekcija) jeste malo opao ali ne toliko koliko se preuveličava na forumu.
Sudije kao i uvijek u rukometnom sportu.
Arena jeste većinom bila poluprazna, Makedonci su joj popravljali prosjek ali je zato Čairgorio pod Makedoncima u žuto crvenoj boji
![]()
![]()
![]()
Organizacija nezz šta bih rekao prosječna valjda pogotovo za 2012, meni je mnogo bolje bilo u Hr prije 3 godina ili čak Tunis 2005 (iako su to svjetska) ali opet igralo se i u više gradova (HR 7, Tunis 12) i više je timova. Evo npr ove kamere na prvenstvu baš su bezveze čak nemaju ni pošten usporeni snimak, pogledajte onaj u Hr iz 2009 ili i iz Tunisa prije 7 godina kako su usporeni snimci prejaki.
Napokon?? ja bih volio da traje bar sedmicu duže, al nisam EHF![]()
Sjajno, neizvjesno finale prošle godine, oni debili iz BHT uopšte nisu prošle godine prenosili to prvenstvo svijeta pa sam dio gledao na nekom linku, eto Danci i tu su bili blizu da uzmu svjetsko zlato, ne sjećam se da sam kad gledao finale svjetskog ili evropskog sa produžecima (ako neko jeste neka napiše).bazeni je napisao/la:danas navijam za Dansku kao i uvijek ,a evo vam jedan video da se podsjetite prošlog finala![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
ja da su bosanci nabili fesove rekli bi islamisti,dzihatlije bradonje,ali sajkace su okej,jesu a
Bosna <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.